bugün

mühürlü güller

3 aylık yaz tatilimin 3 de 1 inden fazla kısmını bu diziyi seyretmekle geçirdim.millet bahar ayında depresyon a girer ama ben yaz ı bulurum girmek için. heralde herkes çıksında ben de rahat rahat gireyim diye *.

bir kaç tane çok kaliteli tiyatro oyuncusunu barındırsa da genel itibariyle dandik oyuncu kadrosuna sahip diyebiliriz.2003 yapımıymış ve 40 bölüm civari çekilmesine rağmen ulan bu dizi çekilirken ben neredeydim niye haberim olmadı .aydan şener in hala taş gibi olduğunu görünce açıp bakmamla öğrendim anca. he aydan şener yine kimilerine göre taş gibi de hadi neyse. dizide de kerhane emeklisi ni oynuyordu 3 arkadaşıyla birlikte.o sarışın olanı da çok güzeldi hani ama dizinin ilk bölümlerinde çürük dişleriyle gülünce babannem den bile daha az çekici oluyordu ama halletmiş diğer bölümlerde. ayrıca çok da çiroz. şöle ele avuca gelen diğer emekli hatun var o da boyu kısa işte . yine en gideri olan mualla yani aydan şener hanımefendi.zaten kasabanın herşeyin en kaymağından yeme insiyatifine sahip cemal abisi de direk mualla ya yazılıyor .
yok benzincide tanıştık zaten biz dediğine de bakmayın. o nissan jipiyle yolda görse muallayı "ahanda buldum" diye kadının üstüne sürerdi arabayı.

herşeyin en güzel yerinden yiyen cemal abimiz mualla nın kerhane emeklisi olduğunu duyunca bu sefer baltayı sapa vurduğunu anlasa da. işte niyesini anlamadığımız bir şekilde çark ederek muallayla her şeye ramen evlenmeye karar veriyor , bu arada tespih falan değiştirdi fikrimi diye ayak yapsa da bizleri kandıramıyor ne yazıkki.
sonra her erkek gibi evliliğinin başında kötü kadın olduğunu mualla nın başına kaksa da bir süre sonra tekrar aşık oluyorlar birbirlerine . bunda bu kerhane olayını kimsenin bilmemesi de yatıyor olabilir , böylece artık geceleri rahattır cemal abi.ancak kısa bir süre sonra esat kardeşimizin de bu kerhane mevzunusunu bildiğini öğrendi . nasıl öğrendi onu hatırlamıyorum aq .sonra gitti esat ı dövdü dere kenarında . babasına da yakalanmaz mı bu arada . ulan bari uşak dövcen çek kenara döv ne ulu orta dövüyorsun . bir de dövdüğü çocuk kasabanın belediye başkanının oğlu aq . ne göt varmış sende be cemal .

cemal bu olayında unutulması ve esat ın bildiğini unutması için onu siktirik çiftlğinin sikindirik müdürlüğüne atıyor sözde .hadi hepsini geçtim ayhan doktora yazık oldu be ulan sen çoluklu çocuklu kadını sev . üstüne üstelik tam düğün arefesi eskiden bir orospu olduğunu öğren . sonra milletin içinde dayak ye cemalden . ee kaldıramadı bunları ve uno marka arabasıyla terk etti mühürlüyü . bir daha da dizi içerisinde göremedik onu .

bari esatla biraz önce bahsettiğim çocuklu orospu yani münire evlenseydi. esat ın doktorun en yakın arkadaşı olduğunu biliyorum ama işte ne bileyim yakıştırdım işte . zaten bir ara yakınlaştılar ama esat kendine geldiğinde ilk söylediği şey ben maturelerden hoşlanamm olunca bu iş de suya düştü .

edit :imla