bugün
- kızlar acilen konuşmamız gerek17
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması23
- haftanın gammazları listesi24
- hangi sözlük kızının sağ koltuğuna oturursunuz9
- ben sözlüğü ciddiye almıyorum karizması11
- süleymancılar5
- damarsız tüysüz manisa yaprağı5
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması24
- beyin ameliyatından çıkmak7
- almanya da pazar günleri dükkanlar açık olsun6
- akp3
- iha yaptı siha yaptı7
- aykolik 31 çekmeyi nerden öğrendi sorunsalı5
- elit kelimesini çok kullanan insan5
- sağ koltukta bacağını elleten erkek7
- ispartalı kızların gül kokması8
- ioçk'nın arkasına binmek4
- sarma3
- gammaz olup kimseyi gammazlamamak8
- gocu'nun arabada açtığı şarkılar5
- arkadaşlar sizce bu neye benziyor4
- uludağ sözlük evreni5
- anın görüntüsü20
- mehdinin bir anda gelecek olması11
- rüştü reçber'in antalyalı olması3
- akpkkmhp2
- kim bana beddua etti2
- gammaz çetesi büyük bir operasyon planlıyor8
- 13 ağustos 2026 kolombiya depremi11
- bilinçaltımızın derin dondurucu olması8
- sadece elit beyler mesaj atsın5
- emniyet kemeri takan erkek ılık mıdır sorunsalı5
- ispartaspor2
- siftah2
- gammaz olup zall'ı gammazlamak4
- yeni parti tüzüğü3
- tarihi bir dönüm noktası olarak rexona'nın icadı2
- franz kafka dönüşüm4
- franz kafka adolf hitler ve tesla ile rakı içmek3
- sözlükteki 10 kişiden 9unu hiç sevişmemiş olması2
- gammazların hain planlarının yine tutmaması7
- hala akp diyenler7
- domuz çikolatası6
- çerçeve yasa35
- bilgi içerikli entry giren yazar5
- cinler bizim alemimize nasıl geçebiliyorlar9
- sözlük yolunda kemikle deri kalmak5
- beyin ameliyatından çıktı ilkişi sözcü okumak oldu3
- osimhen lukaku vlahovic salah2
- sms onayı olmadan kartla alışveriş yapmak4
placebo etkisiyle falan alakası olmayan ciddi anlamda iş gören bir hede. 1-2 haftadır bileğimde. ilk alırken çok inancım yoktu bu canavara. işe yaramasa bile bileklik olarak takmış olurum diye almıştım.
ilk başta satıcının bana yaptığı denge testiyle aklımı aldı. bunu alıyorum diye benle kafa bulan bir arkadaşım da yanımdaydı inanmadı ona da yaptı o da hayretler içinde kaldı.
en son 2-3 arkadaşımla toplanmıştık. hepsi de bok atıyor inandıramıyorum işe yaradığına. hepsinde teker teker uyguladım. türlü yollar denedik ve hepsi ikna oldu işe yaradığına.
En basit örneği geçenlerde spor salonunda koşu bandında 15 dakika geçirdim. bu sırada bilekliğim kolumdaydı ve su içtim televizyon izledim sağa sola baktım terimi sildim vs. üst taraf sürekli hareket edip farklı şeylerle uğraşırken. ayaklarım koşuyordu sadece. sonra ter bileklik olan kolumda rahatsızlık yaratınca şunu çıkarayım devam edeyim dedim gittim bir yerlere koydum ve koşuya devam ettim. bi süre sonra tv izlerken yalpaladığımı, dikkatimi koşuya ve ayaklarıma vermediğimde düz koşamadığımı fark ettim. tempomu hiç değiştirmediğim halde su içemiyor koşma eylemi dışında bir şeyle uğraşamıyordum. işte o an koşa koşa bilekliğimi taktım ve bidaha hiç çıkarmayacağıma yemin ettim.
7 ay ömrü varmış, bu süre bitsin gidip bir tane daha alıcam. ömrümün sonuna kadar takıcam.
dipnot: tabiki bu bilekliğe 80-70-50-30 gibi çeşitli fiyatlar veriyorlar. söylemeliyim ki ben çook çok daha uygun bir fiyata tedarik ettim. isteyenle öm yoluyla detay paylaşırım.
ilk başta satıcının bana yaptığı denge testiyle aklımı aldı. bunu alıyorum diye benle kafa bulan bir arkadaşım da yanımdaydı inanmadı ona da yaptı o da hayretler içinde kaldı.
en son 2-3 arkadaşımla toplanmıştık. hepsi de bok atıyor inandıramıyorum işe yaradığına. hepsinde teker teker uyguladım. türlü yollar denedik ve hepsi ikna oldu işe yaradığına.
En basit örneği geçenlerde spor salonunda koşu bandında 15 dakika geçirdim. bu sırada bilekliğim kolumdaydı ve su içtim televizyon izledim sağa sola baktım terimi sildim vs. üst taraf sürekli hareket edip farklı şeylerle uğraşırken. ayaklarım koşuyordu sadece. sonra ter bileklik olan kolumda rahatsızlık yaratınca şunu çıkarayım devam edeyim dedim gittim bir yerlere koydum ve koşuya devam ettim. bi süre sonra tv izlerken yalpaladığımı, dikkatimi koşuya ve ayaklarıma vermediğimde düz koşamadığımı fark ettim. tempomu hiç değiştirmediğim halde su içemiyor koşma eylemi dışında bir şeyle uğraşamıyordum. işte o an koşa koşa bilekliğimi taktım ve bidaha hiç çıkarmayacağıma yemin ettim.
7 ay ömrü varmış, bu süre bitsin gidip bir tane daha alıcam. ömrümün sonuna kadar takıcam.
dipnot: tabiki bu bilekliğe 80-70-50-30 gibi çeşitli fiyatlar veriyorlar. söylemeliyim ki ben çook çok daha uygun bir fiyata tedarik ettim. isteyenle öm yoluyla detay paylaşırım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar