bugün

hakan balta lar toplandık bursa halı saha zirvesi

lets write sanki dırdırcı karım gibi, başlığa ne yazsam bunu mu yazdın, bu kadar mı, bu ne tarzı şeyler diyor. yazmasam hadi yazsana, bişeyler yazsana diyor. tamam ulan uzun yazayım.
benim biraz maç eksiğim ve nikotin fazlalığım var. bir gün önce bir halı saha maçım daha var. adele olarak yorgun olabilirim biraz ama nefesimin açılması için iyi olacaktır. yine her zamanki, her halı saha maçındaki gibi agressive defender olarak maça çıkıp, ayrıca takımımın kaptanlığından, saha içi düzeninden sorumlu olucam. ara sıra gol atmaya da çıkabilirim ihtiyaç olursa. atabilir miyim bilinmez.
lets write'a güveniyorum. derin pasları, çalımları ile ofansif anlamda fark yaratmasını bekliyorum. kaideyi taciz eden istisna'ya bol asist yapsın. golcümüzden de bol gol bekliyorum. ama umutckr biraz sıkıntı yaratabilir. inşallah geçebiliriz. unidentified stranger'ın oynayışını değil koşuşunu bile merak ediyorum. ne giyecek maçta onu bile merak ediyorum. bol gri bi eşofmanla hayal ediyorum hep, topu ıskalarken aklımda canlanıyor. ilk defa görücem adamı spor yaparken ya da koşarken. stewie kankam ile zaten iyi anlaşırız maçta. onla yenilsek bile biz her zaman kazanırız onunla onun da bildiği gibi. 3 b deki aynura asik cocuk'A kalede çok güveniyorum. yüzümüzü kara çıkartmasın. snob'dan da güzel ve etkileyici, disiplinli bir performans bekliyorum. hadi inşallah yeneriz beyler. güzel bir maç diliyorum rakibe de. ekenin olmadığı, sakatlığın olmayacağı bir maç inşallah.