bugün

sanki birileri 30 bin kişi öldürmemiş gibi yapmak

"aaa kürt marketinden alışveriş yapılmiyormuş, ne kadar ayıp şekerim" falan denmesine, kürtlere tavır takınılmasına şaşırmaya ve tavir koyanların faşistlikle suclanmasina neden olan durumdur.

Kardeşim nasil bir bünye, nasil bir kafaya sahipsiniz siz yahu. Bu kafaya nasil ulaşıyorsunuz.

Dünyanın hangi memleketinde 30 sene boyunca ayni topraklarda birlikte yaşadiğiniz insanlar tarafindan askere gönderdiğiniz, çalışmak üzere gönderdiğiniz insanlar, devamlı aralıksız öldürülür de o memleketin insanlari "aman canım onlar bizim kardeşimiz" der, " benim o milletten arkadaşım da var" der.

Niye devamli türk milletinden sogukkanli olmasini bekliyor herkes. Niye kimse kürtlere "terörü pkk yı kinayin. Çıkın açıkça pkk teröristtir deyin" demiyor.

Niye hep türklere düşer " kürtler bizim kardeşimiz" demek. Niye kürtlerden kimse istemez bunu.

YApılan kalleşlikleri sanki kardeşlikmiş gibi görmemiz niçin hep bizim görevimiz ve "kardeşlik yapin kalleşlik değil" deyince niye insan öldüren bir teröristten daha çok suçlaniyoruz. Terörist özgürlük savaşçısı oluyor, biz faşist.

30 bin insanı öldüren kişilerin hep ayni milletten cikmasi ve o milletin de hic bu durumdan şikayetçi olmamasi karşısında niye anlayışlı olmak görevi hep şehit verenlere düşer de o millete kizmak bile faşistlik olur.

Ulan hanginizin yakını askere giderken cigeriniz kanamiyor. Askerlik lan bu alt tarafı. Türkiye savaşta değil ama askere gönderilen çocukların neden ölebilecegini düşünüyoruz.

30 senedir bize bu zulmü cektirenlere niçin anlayisla ve sakince yaklaşmamiz gerekiyor. Taştan mıyız ulan biz. Etten kemikteniz.