bugün

ergenlerin bilgi içeren başlıkları eksilemesi

bilgi içerikli entryleri öcü gibi gören yazar işlemidir.

bu yazarlar bilgi içerikli entryleri sözlük ortamına yakıştırmazlar. veya sırf 'ben neden böyle bilgi içerikli entryler ile süslemiyorum sözlüğü' diye hayıflanırlar, madem öyle 'al sana eksi' diyerek bu düşüncelerini taçlandırırlar. anlaşılmamış entrylerimin arasında bulunan birkaç tane bilgi içerikli entry bulunmakta. nedenini bir türlü anlamış değilim. her ne kadar burası sosyal bir eğlence mecrası olsa bile, seçili yazarlarımızın bilgi içerikli entrylere ne kadar önem verdiğini biliyoruz.

copy+paste yazarlarından hoşlanmadıklarını biliyoruz, fakat birçok bilgi içerikli entrynin altına kaynak belirtliyor. en azından burda bilginin bulunabilirliği açısından takdir etmeleri gerekirken, sözlükten uzaklaştırıyorlar insanları. ergen oldukları belli olmasa bile, ergen hareketinden öteye geçmiyor ve o şekilde adlandırılıyorlar ne yazık ki.

mesela ben tek satırlık yazan kişilerin sayfalarını takip etmekten ziyade, burda bulunmalarına bile anlam veremiyorum. yazmak benim için sadece eğlence içerikli değil. yazmayı, yazabilenleri, bilgilerini burda paylaşanları daha ayrı seviyorum.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar