bugün
- ispanya daki göçmen krizi9
- her gün alkol almak3
- yeni dünya düzeni3
- çöp yanında poşette kitap bulmak3
- arkadaşlar hangi diziye başlasam3
- sözlükteki derin yapılanma4
- aylık 509 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- korku filmi izlerken sarılacak birisinin olmaması4
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri7
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- lunapark2
- uçurtma uçuran çocuk2
- hırvatistan12
- arkadaşlar bu ne kitabı yahu5
- solcuların faşistlerden beter olması2
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- kele şaplak atmanın hazzı ve dayanılmaz istek2
- beni özleyenler elime mum diksin15
- yapay zekaya entry yazdırmak5
- rüyada nervio yu görmek5
- milliyetçi chp li2
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri6
- kötülük2
- anın görüntüsü15
- tatile sivasa gitmek4
- güzel cumartesiler3
- dolar 100 lira olsa olacaklar3
- stack overflow kopyala yapıştır4
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor13
- osmanlıcılar4
- muşlettin bey birader erecto biraderdir3
- gammazcı geldi gammazcııı hani'ya gammazcı2
- sümer dili6
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması8
- mutlu kalmak için öneriler4
- o kaç gram3
- aylık 506 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- yunanistan29
- italya'nın ispanya ile schengen'i askıya alması2
- forlove194
- pforzheim şu an 26 derece2
- ılımlı islam4
- ayak bileğine dövme yaptıran erkek4
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım8
- para bok huzur yok2
- kadın bana aşık oldu resmen2
- küçük çocukların sizi kahraman olarak görmesi3
- şanssız bir insan olmak4
- ben bi duş alayım2
- kendine inanmak2
atatürk'ü ve türk milli değerlerini eleştirmenin mutlak doğru ve tek düşünce özgürlüğü olduğunu sanan ve dışlanmışlığın kuyruk acısıyla kavrulan hilkat garibelerinin kendisinin fanboy ve fangirlü olup sıçtığı her bir boku ezilmiş bir milletin sisteme haykırışı falan olarak nitelendirebilecek sempatizanları olan acınası bir tip.
kökenbilimcilik oynar, yalnız kökenbilimciliği tonlaması benzer sözcükleri birbiriyle bağdaştırarak ya da kurut - yokurt - yoğurt gibi sözcük oyunlarıyla oynamaktan farksız değildir. televizyonlarda yaygınlaşan kelime oyunu yarışmalarını sıkça izleyen her insanın ben kesin bilirdim lan onu, katılayım milyarder olurum kafası yani. oyunlar oynarak saygın kökenbilimci olmuş. egemen sözcüğünün türkçe olduğunu düşünenlerin hayaller kurduğunu söylerek fransızca hegemonya sözcüğünden geldiğini sanıp türkçe'nin orta asya dolaylarından geldiğini bir anlık unutup sözcüğün çok daha eski zamanlarda da türkçe olarak kullanıldığının farkında olmayan ruh hastası bir tip olması onun dil konusunda çok emek vermiş olmasının sonuçlarını göz ardı etmeye yeter de artar bile. daha bir sürü örnek var da, kendisi kadar boş vaktim yok malesef.
bir saatin günde iki kere doğruyu göstermesi gibi bir şey bu adam. bir de ermeni ya hani. ezilmiş falan. ezildiği için daha fazla haklı her zaman. günde iki doğru saygın bir kökenbilimci olmasına yetmiş.
son yazısında "anadolu'da türk falan yok hacı ya, ermeni herkes ama sonra müslüman olmuşlar. türk falan çok banal." içeriğine bol bol yer vermiş. sonra yazıya yapılan yorumları da okudum. türkiye'de türkten eser yoktur yoldaş, bak ben marksizmin bıdısını rererö ettim içerikli onlar da. bir de çok ciddiler. böyle anadolu'ya on yirmi tane falan türk'ün göç edip yaşayan her millete barbarlık uygulayıp asimile edip sonra bir de kemalizm diye olmayan bir ideolojinin de bunu resmileştirdiğini savunacak kadar canları yanmış, kendilerini kasmışlar. abi bunu gerçekten doğru sanıyorlar lan. hadi tamam doğu bloğu tadında milliyetçilik gerçekten rahatsız edici de, siz neyin kafasındasınız la?
bir de facebook hesabında politik görüşü anti-tc imiş. üniversiteye başlayıp "hadi benim de bir siyasi görüşüm olsun, biraz da aykırı olsun. selam kızlar." kafasıyla gezmekten farklı gelmedi bana.
kökenbilimcilik oynar, yalnız kökenbilimciliği tonlaması benzer sözcükleri birbiriyle bağdaştırarak ya da kurut - yokurt - yoğurt gibi sözcük oyunlarıyla oynamaktan farksız değildir. televizyonlarda yaygınlaşan kelime oyunu yarışmalarını sıkça izleyen her insanın ben kesin bilirdim lan onu, katılayım milyarder olurum kafası yani. oyunlar oynarak saygın kökenbilimci olmuş. egemen sözcüğünün türkçe olduğunu düşünenlerin hayaller kurduğunu söylerek fransızca hegemonya sözcüğünden geldiğini sanıp türkçe'nin orta asya dolaylarından geldiğini bir anlık unutup sözcüğün çok daha eski zamanlarda da türkçe olarak kullanıldığının farkında olmayan ruh hastası bir tip olması onun dil konusunda çok emek vermiş olmasının sonuçlarını göz ardı etmeye yeter de artar bile. daha bir sürü örnek var da, kendisi kadar boş vaktim yok malesef.
bir saatin günde iki kere doğruyu göstermesi gibi bir şey bu adam. bir de ermeni ya hani. ezilmiş falan. ezildiği için daha fazla haklı her zaman. günde iki doğru saygın bir kökenbilimci olmasına yetmiş.
son yazısında "anadolu'da türk falan yok hacı ya, ermeni herkes ama sonra müslüman olmuşlar. türk falan çok banal." içeriğine bol bol yer vermiş. sonra yazıya yapılan yorumları da okudum. türkiye'de türkten eser yoktur yoldaş, bak ben marksizmin bıdısını rererö ettim içerikli onlar da. bir de çok ciddiler. böyle anadolu'ya on yirmi tane falan türk'ün göç edip yaşayan her millete barbarlık uygulayıp asimile edip sonra bir de kemalizm diye olmayan bir ideolojinin de bunu resmileştirdiğini savunacak kadar canları yanmış, kendilerini kasmışlar. abi bunu gerçekten doğru sanıyorlar lan. hadi tamam doğu bloğu tadında milliyetçilik gerçekten rahatsız edici de, siz neyin kafasındasınız la?
bir de facebook hesabında politik görüşü anti-tc imiş. üniversiteye başlayıp "hadi benim de bir siyasi görüşüm olsun, biraz da aykırı olsun. selam kızlar." kafasıyla gezmekten farklı gelmedi bana.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar