bugün

the green hornet

içerdiği bazı kopukluklara ve tutarsızlıklara rağmen izlerken eğlenebileceğiniz, iyi zaman geçirten güzel bir aksiyon/komedi filmi.

başrolde seth rogen'ın olması bu filmi izlenilebilir kılan en önemli detaylardan biriydi. çok taşak eleman vesselam.. ha filmde seth rogen oynuyor diye gidip de direk "ben bunu izleyeceğim arkadaş" moduna girmedim. zaten rastgele denk gelmiştim, ama eleman çok sempatik ve komik bir eleman. komik bir şey yapmasa bile istemsiz bir tebessüm oluşuyor suratımda amına koyim, nedenini 2 yıldır çözemedim. gizli ibnelik desen değil, "eleman çok komik" desen değil.. bulamadım nedenini, neyse.

kopukluk ve tutarsızlık dediğim noktalar hep olayların arasının pek anlatılmaması ya da gelişmelerin çok anlık olması. yani mesela o kahramanlık yapmayı kararlaştırdıkları aşamaya nasıl o kadar çabuk geldiler, nasıl bu kadar çabuk organize olup direk işe giriştiler? o kısımlar biraz kopuk olmuş.

onun dışında filmin ikinci ve son bir zayıf noktası vardı. o da seth rogen-jay chou ikilisinden çıkabilecek bir sürü malzeme varken bunları değerlendirmemekti. ya arkadaş, orada taşağını öptüğümün seth rogen** ve cool ama sempatik bir eleman olan jay chou var. değerlendirsene..

neyse.. yine de iyi bir filmdi, iyi zaman geçirtiyor. eğer aksiyon/komedi tarzı filmleri seviyor ve boş zamanınızı film izleyerek değerlendirmek istiyorsanız izleyebilirsiniz. güzeldi, eğlendirdi..

seth rogen'a yine bir filmde daha karşıma çıktığı için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.