bugün

ahmet kutalmış türkeş

Alparslan Türkeş' in iki oğlundan, akp den milletvekili adayı olmuş ve meclise girmiş olanıdır. garip...yani tabi ki babasıyla tamamen aynı düşüncede olacak diye bir kaide yok ama dünyaya sanki ülkücü olsun diye gönderilircesine adı soyadı "alparslan türkeş" olan bir düşünce ve dava adamının ve kendisine katılmayanlarca dahi sevilen bir adamın oğlusun sen ve tutup akp den aday oluyorsun.
Dedim ya tabiki de babasıyla aynı fikirleri paylaşmayabilir, ben de babamla taban tabana zıt düşüncedeyim, siyasete de kafam basıyor ama tutup da onun inandığı şeyler hakkında herkesin gözüne soka soka olumsuz şekilde konuşmuyorum çünkü babamdır nihayetinde, umarsızca konuşamam ki. Kaldı ki benim babamı kim tanısın, sen Alparslan Türkeş in oğlusun yahu el insaf tutup da inadına yapar gibi...
Madem ki mhp senden uzak görüşte ya da şuan ki mhp nin babanın kurduğu mhp olmadığını düşünüyorsun o zaman git düzelt çabala, babamdan mirastır de sahip çık... çünkü belli ki sağ görüşlüsün hiç olmazsa. ne biliyim garip geldi. stalin ölünce amerikan vatandaşı olan kızı mıydı onun gibi bi şey bu.