bugün

ayyıldız tim

kuru milliyetçilik yapan, amaçlarının ne olduğunu kendilerinin bile bilmediği, aşırı gereksiz bir topluluktur.
anonymous'a karşı ayyıldız'ı destekleyenler de milli duyguları sömürülmüş, neyin ne olduğunu henüz anlayamamış kişilerdir.

(bkz: in anonymous we trust)

edit: inci sözlüğe toplasan 20 kez anca girmişimdir. sadece bu anonymous hakkında bişilere bakmak için girdim ve ay yıldız tim hakkında şöyle bir yazı gördüm. aynen copy-paste yapıyorum.

--spoiler--
iNCi SÖZLÜK BASIN AÇIKLAMASI

Bildiğiniz gibi, 22 Ağustos’ta elimizde kalan tek özgür alanı yani internetimizi kaybetmek ile karşı karşıyayız. Hükümetlerin halklarından korkarak kendi vatandaşları üzerinde baskı kurma süreci tarihte ve günümüzde açık şekilde görülmektedir. Üzerimize kurulan bu baskılara boyun eğmemek, eğitimli-aydın her bilinçli bireyin insanlık borcudur.

inci Sözlük olarak Taksim Meydanı’nda ve Türkiye’nin bütün büyük şehirlerinde onbinlerce insanı sokağa döküp rahatsızlığımızı dile getirdiğimiz halde, hükümet yetkililerinin bizleri; “15-20 tane pornocu” sözleriyle tanımlaması, olaylara bakış açılarının ne kadar acınası olduğunu ortaya koymaktadır.

Türkiye’deki bazı hacker sitelerinin, internet ve bilişimden söz ederken, bu tür sansürü savunucu hareketlere girmesi ironiktir. Biliyorsunuz ki, onların da diğer yüzbinlerce internet kullanıcısı gibi özgür oldukları, aktivistliklerini gösterdiği tek alan internettir.

Biz inci Sözlük yazarları herhangi bir siyasi görüşün destekçisi asla olmadık. Hatta bu konulara olan hassasiyetimizden dolayı, kendi içimizde DiN VE SiYASET muhabbetleri yapılmamaktadır. Hâl böyle iken, sadece özgürlüğümüz için ses çıkartmaya çalışmamızın bazı siteler tarafından VATAN HAiNLiĞi olarak sıfatlandırılması, internet kültüründen ne kadar uzak olunduğunu göstermektedir.

Tavsiyemiz, araştırsınlar, daha fazla okusunlar, daha çok bilinçlensinler. Kitleleri dinine ve milletine bakarak sınıflandırmasınlar. Çünkü Türkiye’nin geri kalma sebebi bu düşüncesizce sergiledikleri hareketlerin geçmişte de yaşanmış olmasından kaynaklıdır...
Umuyoruz ki, iyi niyetimizi algılayacak kapasitede düşünce yetisine sahip olan sağ duyulu kesim çoğunluktadır.

Yaşamsal hakkımız olan özgürlüğümüzü, kendi ellerimiz ile korumaya kararlıyız ve bunun için, sokaklarda veya sosyal medyada, gerekirse meclisin tam içerisinde sonuna kadar mücadele edeceğiz...

inci Sözlük
--spoiler--