bugün

tapılası erkekler

gerçek bir erkek gibi olan. gerçek erkek algınız ne kadar doğru kim bilir? o miniyi bir daha giyersen kafanı kırarım deyince çok ateşli olduğunuzu, elleri kir pas içinde eve ekmek getiren sert erkek imajına büründüğünüzü düşündüğünüz oluyor değil mi? o pek öyle değil balım. gerçek bir erkek, mesela benim erkeğim.

baktığında ortamı pastel tonlarına boyayabilen bir adam. özlendiğinde parfümünün kokusu burnuna gelen adam. yemeğin en güzel kısmını ona ayıramayacaksan yemek yemenin gereksiz bir eylem olduğunu düşündürtebilecek bir adam.

öyle buluşmaya elinde güllerle gelen, şovenizme kaçan aşklar yaşayan adam değil. seni o an arzulayıp, dudaklarının tatlı aromasını alabilmek için deliren adam. seni bir duvara yaslayıp tüm bedeniyle göğüslerine baskı uygulayan adam. milletin ortasında öpen adam. o an o tatlı dudaklardan başka hiç bir şeyi görmeyen, aman duyulursa görülürse korkusunun eline veren bir adam. yanyana yürürken sevgi patlamaları yaşayıp kolunu sıkan adam. hızını alamayıp tatlı tatlı ısıran adam.

kollarını, dövmelerini, belirgin yeşil damarını ve bembeyaz incecik bileklerini saatlerce izleyebileceğini düşürten adam.

fikirlerine önem veren fakat sen söyledin diye kendi fikrinden de vazgeçecek kadar karaktersiz olmayan adam.

senin eksik yanını kapamaya gelen adam kesinlikle değil. (bir elmanın iki yarısı devrini kapatalım artık ). seni tamamlayacak değil, fersah fersah taşıracak bir adam.

ve belki de en önemlisi yanındaki kadınları iyi seçen adam. kadın dedim farkettiyseniz. erkek de demiyorum farkettiyseniz. bir erkeğin çevresinde her türden erkek lazım olur. fakat tek derdi yağmurda bozulacak fönlü saçları olan bir gerzeği hiç bir gerekçeyle hayatına sokmasın. çantayı dirseğini kırarak taşımazsa ölecek hastalığına yakalanmamış, salağa yatıp kabul görülmeye çalışan(şimdi böyle kadınlardan yine siz şikayetcisiniz, oysa yine siz yaratmıştınız) gerzeklerden görünce hemen kaçsın.

kadınlar soksun hayatına, gerçek kadınlar. ve nazik olsun, şova kaçan kapı açmalar değil kastım.

olmuş olmak bunun gibi bir şey işte. tapılsın bu erkeğe. ve o da bilsin bunu.
güncel Önemli Başlıklar