bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri47
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- claudian clouds33
- sözlük yazarlarının kombinleri18
- yaşanmamışların yası6
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak5
- insan ne ister5
- sözlük kızlarının kekleri24
- yazarların akşam yemekleri6
- en iyi vampir filmi4
- cok da abartmaya gerek uok6
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- cumartesi gecesi sıkıcılığı4
- intihar etmek4
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- okulda zil sesinin felsefi anlamı3
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- kadınlar7
- en iyi kurt adam filmi3
- kuran2
- kültür2
- anın görüntüsü25
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- meriç dükalığı8
- intothenirvana2
- true'nun engelli olması6
- okan buruk9
- islamda namaz yoktur30
- sevdiğiniz yazarlar8
- başkalarının istediği gibi yaşamak4
- allah11
- sarapci koala hatayi33
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- fusya semsiyeli yabanci22
- kürdistan10
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- dantelli sütyen takan erkek12
- gary oldman2
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- the crow2
- çirkin2
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- ölümden korkuyor musunuz17
- true ile tatlı sert3
- galatahahahahahaha3
- annem2
- ermeni alfabesi2
- tai lung8
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- günün sözü16
gerçek bir erkek gibi olan. gerçek erkek algınız ne kadar doğru kim bilir? o miniyi bir daha giyersen kafanı kırarım deyince çok ateşli olduğunuzu, elleri kir pas içinde eve ekmek getiren sert erkek imajına büründüğünüzü düşündüğünüz oluyor değil mi? o pek öyle değil balım. gerçek bir erkek, mesela benim erkeğim.
baktığında ortamı pastel tonlarına boyayabilen bir adam. özlendiğinde parfümünün kokusu burnuna gelen adam. yemeğin en güzel kısmını ona ayıramayacaksan yemek yemenin gereksiz bir eylem olduğunu düşündürtebilecek bir adam.
öyle buluşmaya elinde güllerle gelen, şovenizme kaçan aşklar yaşayan adam değil. seni o an arzulayıp, dudaklarının tatlı aromasını alabilmek için deliren adam. seni bir duvara yaslayıp tüm bedeniyle göğüslerine baskı uygulayan adam. milletin ortasında öpen adam. o an o tatlı dudaklardan başka hiç bir şeyi görmeyen, aman duyulursa görülürse korkusunun eline veren bir adam. yanyana yürürken sevgi patlamaları yaşayıp kolunu sıkan adam. hızını alamayıp tatlı tatlı ısıran adam.
kollarını, dövmelerini, belirgin yeşil damarını ve bembeyaz incecik bileklerini saatlerce izleyebileceğini düşürten adam.
fikirlerine önem veren fakat sen söyledin diye kendi fikrinden de vazgeçecek kadar karaktersiz olmayan adam.
senin eksik yanını kapamaya gelen adam kesinlikle değil. (bir elmanın iki yarısı devrini kapatalım artık ). seni tamamlayacak değil, fersah fersah taşıracak bir adam.
ve belki de en önemlisi yanındaki kadınları iyi seçen adam. kadın dedim farkettiyseniz. erkek de demiyorum farkettiyseniz. bir erkeğin çevresinde her türden erkek lazım olur. fakat tek derdi yağmurda bozulacak fönlü saçları olan bir gerzeği hiç bir gerekçeyle hayatına sokmasın. çantayı dirseğini kırarak taşımazsa ölecek hastalığına yakalanmamış, salağa yatıp kabul görülmeye çalışan(şimdi böyle kadınlardan yine siz şikayetcisiniz, oysa yine siz yaratmıştınız) gerzeklerden görünce hemen kaçsın.
kadınlar soksun hayatına, gerçek kadınlar. ve nazik olsun, şova kaçan kapı açmalar değil kastım.
olmuş olmak bunun gibi bir şey işte. tapılsın bu erkeğe. ve o da bilsin bunu.
baktığında ortamı pastel tonlarına boyayabilen bir adam. özlendiğinde parfümünün kokusu burnuna gelen adam. yemeğin en güzel kısmını ona ayıramayacaksan yemek yemenin gereksiz bir eylem olduğunu düşündürtebilecek bir adam.
öyle buluşmaya elinde güllerle gelen, şovenizme kaçan aşklar yaşayan adam değil. seni o an arzulayıp, dudaklarının tatlı aromasını alabilmek için deliren adam. seni bir duvara yaslayıp tüm bedeniyle göğüslerine baskı uygulayan adam. milletin ortasında öpen adam. o an o tatlı dudaklardan başka hiç bir şeyi görmeyen, aman duyulursa görülürse korkusunun eline veren bir adam. yanyana yürürken sevgi patlamaları yaşayıp kolunu sıkan adam. hızını alamayıp tatlı tatlı ısıran adam.
kollarını, dövmelerini, belirgin yeşil damarını ve bembeyaz incecik bileklerini saatlerce izleyebileceğini düşürten adam.
fikirlerine önem veren fakat sen söyledin diye kendi fikrinden de vazgeçecek kadar karaktersiz olmayan adam.
senin eksik yanını kapamaya gelen adam kesinlikle değil. (bir elmanın iki yarısı devrini kapatalım artık ). seni tamamlayacak değil, fersah fersah taşıracak bir adam.
ve belki de en önemlisi yanındaki kadınları iyi seçen adam. kadın dedim farkettiyseniz. erkek de demiyorum farkettiyseniz. bir erkeğin çevresinde her türden erkek lazım olur. fakat tek derdi yağmurda bozulacak fönlü saçları olan bir gerzeği hiç bir gerekçeyle hayatına sokmasın. çantayı dirseğini kırarak taşımazsa ölecek hastalığına yakalanmamış, salağa yatıp kabul görülmeye çalışan(şimdi böyle kadınlardan yine siz şikayetcisiniz, oysa yine siz yaratmıştınız) gerzeklerden görünce hemen kaçsın.
kadınlar soksun hayatına, gerçek kadınlar. ve nazik olsun, şova kaçan kapı açmalar değil kastım.
olmuş olmak bunun gibi bir şey işte. tapılsın bu erkeğe. ve o da bilsin bunu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar