bugün

8 mayıs 2011 kardemir karabükspor fenerbahçe maçı

maça 2 gün var, daha geçen pazar 2. dkda miroslav stoch çaktığından beri herkesin gözü bu maçta. önce telegol denilen türk televizyonlarının en gereksiz programında "aman emenike kart görmesin, cezalı duruma düşmesin" diye başladı ibne basın. sonra emmanuel emenike için "24 değil, aslında 31 yaşında" diye haber yapıldı. muhtemelen bu gazla karabükspor bu maçı bir onur mücadelesine dönüştürecektir, varsın dönüştürsün fenerbahçe olarak biz buna alışığız zaten.

şimdi gelelim diğer noktaya. fenerbahçe spor kulübü kazandığı her maçı dünyanın en zengin adamı aziz yıldırım'ın ya rakip takımın oyuncusunu, ya da hakemi satın almasıyla kazandığı için bu maçtan da şüphemiz yok zaten. hatta ben bir adım daha ileri gidip bu sefer bu işin nasıl yapıldığını anlatacağım sevgili arkadaşlar.

şimdi zaten bildiğiniz gibi emmanuel emenike'ye karambolden sözleşme imzalattırdık. emenike vatandaşı ve kendi milli takımında kaptan olan joseph yobo'yla bir hava topu mücadelesinde çarpışarak sakatlanacak ve oyunu terkedecek. önümüzdeki haftayı bay geçip, mucizevi bir şekilde trabzonspor maçına sağlıklı bir şekilde dönüp, bizim şampiyonluğumuzu garantileyecek performansı gösterecek. 7 milyon euro'ya anlaştık diye duyuracağız ama aslında 10 ödeyeceğiz ve bu anlaşmanın bedeli 3 milyon euro olacak.

gelelim maçın geri kalanının nasıl ilerleyeceğine. zaten ligin kendi kalesine en çok gol atan oyuncusu olduğu için, şüphe çekmemesi açısından armand deumi'yi satın aldık. deumi önce kendi kalesine bir gol atacak bir duran top organizasyonunda. daha sonra da gole giden oyunucumuzu son adam olarak düşürüp hem penaltıya hem de kırmızı karta sebep olacak. bu şekilde gardı düşen karabük takımı oyunu bırakacak, biz de anlaşma gereği en fazla 2 gol daha atacağız ki yamuk olmasın.

maçı en fazla 4-0 kazanacağız. biri kendi kalesine, diğeri de penaltıdan alex başgan atacak. olası diğer 2 golü ise çocuklar aralarında paylaşırlar, nasılolsa garantiledik.

evet neyse şimdi şaka kısmını bi kenara bırakıyorum ve ciddi bir şekilde devam ediyorum:

ne kadar güzelmiş lan! ben de diyorum her hafta neden binlerce insan bu kadar kasıyor, kaynak götüm diyerek saçma sapan yazıp çiziyor. bu kadar zavallısınız lan hepiniz. her yerde maç başlamadan ağlamaya başladınız pis herifler. onurlu bir şekilde kendi takımını destekleyen adamlara değil tabii ki lafım. ama inşallah adalet tecelli edecek ve hepiniz göt olacaksınız.

komplo teorisyenlerine göre: maç başlamadan sonucu belli olan maçtır.