bugün

eli bıçaklı sarhoşlardan kaçmak

yapılacak en akıllıca davranıştır.o anda zil zurna sarhoş olan kişi yapacağı eylemden tamamen bilinçsizdir.o kişi tarafından aldığınız bir darbe sizi ölümle burun buruna getirebilir.battal gazi olmaya gerek yok. ne demişler erkekliğin %90 ı kaçmaktır.

şimdi öykümüze geçelim...

geçenlerde bir cafe çıkışı arabama doğru yöneldim. aracıma bindim ve geri geri gelmek için dikiz aynamdan baktım. iki arkadaş şakalaşıyordu arabanın tam arkasında. bir kere çekilmeleri için uyarı maksatlı ,kornaya bastım. baktım ki oradalar ee ! ben dururmuyum bir daha bastım.bu kez arabamın tamponuna doğru bir tekme geldi. camı açıp:
+ne vuruyorsunuz lan !
dedim.

bu kez öne doğru yaklaşıp kapıyı zorladılar.o göt korkusuyla allah yarattı demedim geri vitese atıp bastım gaza.arkadakini yığdım yere çarparak.bu kez de benim bir 20 metre önümde olan bu çocukların diğer arkadaşı koşmaya başladı. hemen bire atıp gene kökledim gazı ani bir manevra ile önümdeki çocuğu geçmeye çalıştım ancak ona da vurdum. basa bas giderken "o da ne?" 50 metre ilerde bir araç yolu tıkamış.bastım kornaya çekilmiyor.aynadan bir baktım ki yok böyle bir bakış ,alnımda soğuk terler,gözümde korku ve gene onları gördüm. peşimden beri ellerinde ekmek bıçaklarıyla koşuyorlardı.bir kere daha bastım kornaya ama gene çekmedi aracı.en sonunda sinirlenerek mala gelen cana gelsin misali , aracın sol yanına yaklaşarak artık sürtünme seviyesinden geçmeye çalışırken , arka kapıyı zorlayan sarhoşları gördüm. tam o sırada yanımdaki araç çekildi ve benim de kurtuluşum oldu.