bugün

nihat kahveci

öncelikle şunu diyeyim avrupa'nın 5 büyük ligi baz alındığında ispanya la liga kariyeri pırıl pırıl olan ve gerçekten kimsenin yapamadığını yapmış bir adamdır. bu bir fenerbahçe'li olarak benim görüşümdür. ve çok severim nihat'ı gerçekten. şimdi sorarım size o real sociedad takımı kafaya oynarken hangimiz desteklemedik bu çocuğu ve takımını!
bu adam 5 sezon boyunca çılgın atmıştır oralarda hem de kendini tamamen oraya adapte ederek. ve %100 başarılı olmuştur. o saatten sonra bjk spor kulübüne dönmüş olması tamamen profesyonel bir durumdur. aldığı para tabi konuşulsun eyvallah ama bence mevzusunda haklıdır. o da insan ve takımın kötü gittiği bir durumda birileri çıkıp zırt pırt 3 milyon euro alıyor dememeli, diyememeli. tamam kendisinin yaptığı doğru değil, eyvallah ona da kabulüm. ama takım yerlerde sürünürken bir tek nihat'ın aldığı para gündemdeyse o zaman bir yanlış var. sen yazar olarak önce yönetime ve diğer futbolculara da sallayacaksın sonra bir adamı hedefe koyacaksın. bunu yapmak için spor yazarı olmak lazım tabi.
şimdi beşiktaş kupayı finalde ibb'ye kaybetse ne olacak? yine mi nihat 3 milyon euro alıyor diyeceksiniz ya da diyecekler!
bu bir ekip işidir ve işler kötü giderken sadece bir adamın aldığı paraya işi bağlarsanız yanlış olur. ben bunu bilirim bunu söylerim.

son olarak turgay demir haklı veya haksız demiyorum. sadece bu şekilde gazete köşelerinden yazan onlarca adam var. bakın bakalım hangisi akl-i selim bir öneri getirmiş yazmış türk futbolu adına, bırakın kulüpleri, sadece bu olaya bakın.
tamamından çok daha iyi futbol yazacak onbinlerce spor aşkıyla yaşayan insan var bu memlekette ve sözlüklerde.
© copyright 2005 - 2026