bugün
- beni özleyenler elime mum diksin10
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor13
- arkadaşlar naber ya4
- beynin dopamin salgılamaması3
- inşaat gürültüsü4
- slip mayo giyen erkek4
- la diyen kadın3
- metrobüs2
- ioçk'nın müziği4
- erkeklerden hoşlanan erkek3
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek4
- en köylü özelliğiniz4
- sobayla konuşan delinin peşinden gitmek2
- gürsel tekin'in kılıçdaroğlu'na rest çekmesi2
- her gördüğünü jandarmaya ihbar eden köylü2
- sözlük çok bozdu3
- nervio ile travertenlere gitmek4
- küresel gelince trollerde olan gerginlik hissi2
- çomar müzikleri3
- türk ateisti7
- sidretü l münteha4
- yanık akrep dumanı çekmek5
- mayışı çekmek3
- tiroidli hanım3
- zorunlu eğitim7
- yunanistan29
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım5
- organize suç örgütü2
- kanal 72
- şimdi mokv olacaktı4
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması2
- en son aldığınız iltifat14
- dünüşü4
- sözlükten birinden hoşlanmak5
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- seferihisar2
- hastalığın kader parametrelerinin dışında olması3
- sevişirken video çekmek10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- z kuşağı8
- tekne turu14
- şımarık insan belirtileri2
- irmik helvası vs un helvası18
- dekolteye bakar mısınız15
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- la ilahe illallah3
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- japonya23
- sabahın köründe denize girmek3
- ali vefa6
Uzun zamandır bu oyunu oynuyorum, yukarıda notlarım da var. güncel görüş ve düşüncelerim:
1) adam önünde duran topu almıyor, arkadan koşarak gelen oyuncum ve rakip oyuncu topa doğru yarışıyorlar.
2) ben gol atınca neden rakip oyuncu seviniyor anlamıyorum
3) kötü rakipler iyi rakiplerden daha zor
4) speed'i 50 olan adam, speed'i 80 olan adamıma arkadan yetişiyor (Enerjileri düşük değildi)
5) milli takımda, ümit milli veya küçük millilerde olan oyuncular kadroya sene başında seçilmezse, sezon içerisinde seçilemiyor
6) forvetin göğsüne çarpan top yerde sekerse kaleci yere atlayıp topu üzerinden kaçırıyor
7) rakip kasap gibi arkadan beni biçiyor, kimi zaman kart yok, kimi zaman sarı, kimi zaman dandik bir faul kırmızı
8) son adama kırmızı kart gibi bir olgu yok, çoğu zaman kart vermiyorlar
9) şampiyonlar liginde 18 gol atan oyuncum yerine 9 gol atan başka bir oyuncu gol kralı oluyor
10) kiraya vereceğiniz oyuncu sayısı 15 ile sınırlı
11) bir sezonda 70 gol atan adamıma talip çıkmıyor
12) oyuncu satmak çok zor, rezerv takımdaki 60 level olan adamlara talip çıkmıyorlar, takım beğenmiyorlar
13) bir maçta 4 gol atan oyuncum maç sonunda 6 rating 'de kalabiliyor
14) rakip takım çalım atabiliyor, özel bir hareketi var, bizde öyle bir tuş yok, koşarak çalım atıyorsunuz
15) rakip takım omuz omuza koşarken birden ayağınıza kayıp topu süpürerek kendi önüne alıyor. siz kayma duşuna bir basın, adama bodoslama dalıyor
16) kalenin önünde, kaleci ile karşı karşıya adam şut çekiyor, aut. ben çocukken bile bu kadar ıskalamıyordum.
yine de herşeye rağmen oynamaya bayılıyorum.
1) adam önünde duran topu almıyor, arkadan koşarak gelen oyuncum ve rakip oyuncu topa doğru yarışıyorlar.
2) ben gol atınca neden rakip oyuncu seviniyor anlamıyorum
3) kötü rakipler iyi rakiplerden daha zor
4) speed'i 50 olan adam, speed'i 80 olan adamıma arkadan yetişiyor (Enerjileri düşük değildi)
5) milli takımda, ümit milli veya küçük millilerde olan oyuncular kadroya sene başında seçilmezse, sezon içerisinde seçilemiyor
6) forvetin göğsüne çarpan top yerde sekerse kaleci yere atlayıp topu üzerinden kaçırıyor
7) rakip kasap gibi arkadan beni biçiyor, kimi zaman kart yok, kimi zaman sarı, kimi zaman dandik bir faul kırmızı
8) son adama kırmızı kart gibi bir olgu yok, çoğu zaman kart vermiyorlar
9) şampiyonlar liginde 18 gol atan oyuncum yerine 9 gol atan başka bir oyuncu gol kralı oluyor
10) kiraya vereceğiniz oyuncu sayısı 15 ile sınırlı
11) bir sezonda 70 gol atan adamıma talip çıkmıyor
12) oyuncu satmak çok zor, rezerv takımdaki 60 level olan adamlara talip çıkmıyorlar, takım beğenmiyorlar
13) bir maçta 4 gol atan oyuncum maç sonunda 6 rating 'de kalabiliyor
14) rakip takım çalım atabiliyor, özel bir hareketi var, bizde öyle bir tuş yok, koşarak çalım atıyorsunuz
15) rakip takım omuz omuza koşarken birden ayağınıza kayıp topu süpürerek kendi önüne alıyor. siz kayma duşuna bir basın, adama bodoslama dalıyor
16) kalenin önünde, kaleci ile karşı karşıya adam şut çekiyor, aut. ben çocukken bile bu kadar ıskalamıyordum.
yine de herşeye rağmen oynamaya bayılıyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar