bugün
- hikayeyi devam ettir54
- sözlük yazarlarının saatleri9
- gününüz nasıl geçti bakalım9
- arkadaşlar bakar mısınız27
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak6
- pilot bir erkekle sevgili olmak9
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar7
- mezoterapi9
- köy evinde kahvaltı yapmak6
- karadağ'dan türk vatandaşlarına vize5
- türklerin islama göre yaşamaması4
- kürk giyen erkek3
- en iyi james bond canlandıran oyuncu3
- casio f91w3
- gerilla anaları4
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası34
- sokakta kavga teknikleri13
- 25 yaşındaki ergenin sözlükte akıl vermesi3
- soğan tadı2
- karma düşürme teknikleri3
- gammaz nedir nasıl olunur4
- askerdeki otomat4
- normal hat yerine whatsappdan arama yapan insan3
- ismet gurbuz 20245
- cbd yağı2
- kız düşürme teknikleri2
- muhibbi2
- benkimki7
- mehdi kim sorunsalı3
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
- yaşamak güzel2
- yazarların okuduğu bölümler6
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak10
- theofanis gekas2
- askerliğin gereksiz olması2
- katates'in yanlışlıkla ismini yazması8
- özelde çalışmak5
- şampuan8
- nickten isim tahmini yapmak72
- at3
- tekne turu11
- asker telefonu2
- allah a güvenmek4
- vietnam savaşı3
- motosikletten düşüp dans etmeye başlamak3
- yeni parti53
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor13
- pişi vs revani5
yeni reklam uygulaması tv izleyicisini çıldırtan kurum.
eskiden ilk özel televizyonlar açıldığında, reklamla ilgili bir kural yoktu, ve televizyonlar hemen hemen 3 dakikada bir uzun reklam kuşaklarına girer, izleyiciyi çıldırtırdı. dizi veya filmden çok reklam izlerdiniz.
sonralarda rtük duruma el koyarak, 20 dakikadan önce reklam kuşağı yayınlanmasını yasakladı. iki reklam arası min. 20 dakika olmalıydı. ve bu durum uzun süre, geçen haftaya kadar böyle devam etti.
bu dönemde türk dizilerinin altın çağı yaşandı ve yükselişe geçti. zira ikidebir reklam yayınlanmayan diziler daha çok izlenmeye başladı, izleyici dizilere daha konsantre bir şekilde bağlandı. ve yine bu yüzden aralara daha sık reklam alabilmek için dizi süreleri uzadı.
ama geçen hafta itibari ile bu 20 dakikalık reklam yasağı 10 dakikaya düşürüldü. tam reklamdan çıkıyorsunuz, diziye tam konsantre oluyorsunuz, yine reklam giriyor.
bu durum kime ne yarar sağlayacak merak ediyorum. hangi akla hizmet yapıldı. kanallara bir yarar sağlayacağını düşünmüyorum. tamam daha sık reklam alacaklar ama, bu durumdan sıkılan izleyici bir süre sonra internetten bu dizileri reklamsız izlemeye başlayacak. aslında reytingler azalacak.
reklam verenler yarar sağlamayacak. zira reklam kuşağı çıkar çıkmaz küfürü yiyecekler.
kısacası son bir kaç gündür tv'lerde izilediğim dizilerdeki reklamlardan acayip sıkılmaktayım, ve bu durum bana 90'ların başındaki o acayip dönemi hatırlatmaya başladı.
eskiden ilk özel televizyonlar açıldığında, reklamla ilgili bir kural yoktu, ve televizyonlar hemen hemen 3 dakikada bir uzun reklam kuşaklarına girer, izleyiciyi çıldırtırdı. dizi veya filmden çok reklam izlerdiniz.
sonralarda rtük duruma el koyarak, 20 dakikadan önce reklam kuşağı yayınlanmasını yasakladı. iki reklam arası min. 20 dakika olmalıydı. ve bu durum uzun süre, geçen haftaya kadar böyle devam etti.
bu dönemde türk dizilerinin altın çağı yaşandı ve yükselişe geçti. zira ikidebir reklam yayınlanmayan diziler daha çok izlenmeye başladı, izleyici dizilere daha konsantre bir şekilde bağlandı. ve yine bu yüzden aralara daha sık reklam alabilmek için dizi süreleri uzadı.
ama geçen hafta itibari ile bu 20 dakikalık reklam yasağı 10 dakikaya düşürüldü. tam reklamdan çıkıyorsunuz, diziye tam konsantre oluyorsunuz, yine reklam giriyor.
bu durum kime ne yarar sağlayacak merak ediyorum. hangi akla hizmet yapıldı. kanallara bir yarar sağlayacağını düşünmüyorum. tamam daha sık reklam alacaklar ama, bu durumdan sıkılan izleyici bir süre sonra internetten bu dizileri reklamsız izlemeye başlayacak. aslında reytingler azalacak.
reklam verenler yarar sağlamayacak. zira reklam kuşağı çıkar çıkmaz küfürü yiyecekler.
kısacası son bir kaç gündür tv'lerde izilediğim dizilerdeki reklamlardan acayip sıkılmaktayım, ve bu durum bana 90'ların başındaki o acayip dönemi hatırlatmaya başladı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar