bugün

turbanli nisanlinin kepce kulak cikmasi

vay be dedirten başlık. "vay be!" peşinen yanında şunları da getiriyor-mecbur-: kokainden cızlamı çekmeye ramak kala 20 yılın sonunda ilaç diye kullandığının aslında uyuşturu olduğu için yasakı ile karşılaşıp hüsrana uğrayan freud'un izahını yapamadıklarına dahi yeni çağ izani versiyonlarla çözümler sunan saptama makinalarının kararsızlıkları, bilimadamının tezlerine bel kıran bir çalım. freud'da bu durumdan hallice rahatsızlıkla nefesleri tüketmiş.

lan ne türlü bir efekt kullanırsan kullan, özne kallavice güdümlenmiş: tutup mollalar iran'a diyor, oğlum onlar şii, ben hanefiyim ya da meshepsizim diyorsun; türbandan başörtüsüne geçişin cumhuriyet mezeli kelime değiştirme yeteneklerinden olduğunu söylüyorsun, ve efektlerden tık yok. mezhepsiz bu ülkede küfür yerine geçiyor ama, mezhepsizlik gayet normal islam göre-kabul görür, olur-diyorsun ordan tekfir cemaati üyesi bir zatı muhteşem çıkıp kafir ilan ediyor seni. ve hala birileri türbanlı dişinin kepçe kulaklı çıkmasından dem vurup ironi sarcasm hicv nükte mübalağa üzerinden bayağılıkla iştigalde ısrar ediyor ve bütün bunlar da her konuda bilen de ötüyor, bilmeyen de ötene öykünüyora nazire bağlamlı gönderme oluyor.(oldu) daha ciddi meseleler üzerinden ayara giriş demek isterken de yanlış anlaşılıyorsun.

kararlı-değişmez sonuç: bu memleketin amına koyanlar bedri baykam&hüseyin üzmez tipi sitcom tatlı eğlendirici tartışmalara edebi ruh üflemeye çalışanlardır.

masum öpüşleri de bir kalem geçeceksin demek isterim ben şu içimdeki şehvet denen azgın köpeğe; biliyoruz o pempe yüz ifadeli öpüşlerin halefi seksuel dinginlenemez azgınlığı ve zaptedemediğin hormonlarının istikametini.

yobaz kelimesinin gerçek anlamına vakıf oldum kanaatimi ilgili uygun boşluğa soktum.