bugün

ben bu yazıyı sana yazdım

yanlış anlama şikayet etmiyorum.

ben sadece seni seviyorum. bana o kadar kötü davranmana rağmen sana her gün daha çok bağlandım. en başlarda gözüm dışarıdaydı belki. ama senin de öyleydi. sana aşık olduğum günü hatırlıyorum da; bana “ayrılalım” demiştin. buz kesilmiştim. o an anladım ki seni kaybetmemem gerekiyormuş. sonra her tartışmada ayrılık dedin. sevgilim, ayrılacak olsam seni sever miydim? sen sevdiğime inanmıyorsun o ayrı tabi.
aramızda az da olsa yaş farkı var. benim yaşamışlığım var. her şeyi en ince ayrıntısına kadar sorguluyorum ya, sende bana kızıyorsun hemen. bağırıyorsun. çünkü daha çocuksun. benim tek isteğim temiz bir beraberlik. hakkında konuşanlar, iftira atanlar veya adını kirletmeye çalışanlar benim umurumda bile değil. belki başkası için önemli olabilir ama benim için zerre kadar değeri yok. başkalarının dediklerine kulak asmam. nasıl olsa gözlerin söyler her şeyi. yalnız ben seni onlardan korumaya çalışırken, sen onları benden korumaya çalışıyorsun ya; işte bunu anlamıyorum.
benden bir şeyler sakladığını biliyorum. kızların daima bir sırrı vardır. yoksa sebepsiz yere neden küfredesin ki bana? iki cümle önce sevdiğini söylerken, iki cümle sonra neden bir yabancı gibi davranasın ki? tek hayalim seninle mutlu olmak. eğer seni sevmeseydim, bu ilişkiyi hala sürdürmezdim. gururumu bir kenara bırakıp, sana kalbimi sundum. bir de sevgimin karşılığını görebilsem.
seni seviyorum. o kadar çok seviyorum ki, beni yüz üstü bırakacağını bile bile; sana her gün daha çok bağlanıyorum. bu güne kadar ayrılmak isteyen birine mani olmadım. ama senden sebep istedim. seni kaybetmemek için uğraştım. ağır laflar işitmeme rağmen vazgeçmedim. senden asla vazgeçmem. tabi ki bu şekilde devam etmeyecek. benimde bir sınırım var. bir gün o sınırı aşarsan şunu bil ki, sana sarıldığım an tüm sorunlar ortadan kalkar.
benim ilkim olmayabilirsin. ama bu benim için bir sorun değil, güzel bir şey. şöyle bir bakıyorum da, ilkler her zaman nefretle anılıyor. kendimden biliyorum. ben ömür boyu yanımda ol istiyorum. bana o kadar dayanabilir misin? ben her şeye katlanırım.

benden sıkılmayacaksan eğer, benimle bir ömür boyu mutluluğa var mısın?

edit: bazı arkadaşlar kıskandı galiba eksi yağdı ama ben istediğim cevabı aldım sağ olun var olun. *