bugün

islam dünyasında eşcinsellik düşmanlığı

eşcinsellik insanoğlunun yapabileceği en büyük sapıklıklardandır. hayvanlarda bile gözlenmeyen eşcinsellik insanların hayvanlardan daha da aşağıda oluşunu gösterir. tarihte sırf eşcinsellikleri sebebiyle helak edilen kavim vardır. islam da insana yabancı, insanın değerini azaltan, insanı saptıran, onu aşağılayan her türlü eyleme karşıdır.

eşcinselliğin meşru ve normal oluşuna dair akli, mantıklı, bilimsel hiçbir bilgi yoktur. bazı bilimsel kurumların eşcinselliği meşru göstermek için bir takım çalışmaları olmuştur. pet şişelerin kimyasıyla oynanıp hormonların düzenini bozarak insanlara eşcinsellik eğilimi aşılamak gibi.

eşcinsellik meşrudur diyenlerin cevaplayamadığı, eşcinsellik doğal bir şey olsaydı hayvanlarda görülmez miydi, şeklindeki soruya yine genetiğiyle, hormonlarıyla oynayarak bazı hayvanları örnek göstermişlerdir. bilmem ne okyanusunun bilmem ne adasının bilmem ne kıyısındaki bir hayvanın bilmem kac milyon yıl önceki kalıntılarına göre şu hayvanda eşcinsellik görülmüştür gibi açıklamalar bizleri güldürmekten öteye gitmemiştir.