bugün
- bir kadını keko gösteren detaylar16
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet20
- bacılar çabuk bakın15
- izmir büyükşehir belediye başkanı akp'ye geçiyor9
- sözlük kızlarının kekleri4
- babuş diyen kız6
- bu sözlük çok kötüymüş ben de pembe götlüyüm6
- arkadaşlar sizce bu mont nasıl13
- kızlar bi bakın bişe göstercem10
- ucan tekme atan hipopotam29
- kavaklıdere5
- bacılar koşun yanıyorum6
- ulıdağ sözlük'ün geleceği20
- arkadaşlar güldük eğlendik4
- queen feristah10
- aslında en iyi joker heath ledger değildir5
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası28
- arkadaşlar sözlükten ayrılıyorum6
- her gün blazer ceket giyen kadın7
- kızlar bakın başlıkları birleştirilsin6
- netanyahu3
- nervionun hala sözlüğe gelmemiş olması7
- havuçlu tarçınlı kek3
- nervio'nun erkek olması31
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen14
- miss universe türkiye 20268
- sözlüğün dedesiyim4
- neden yahudi intihar bombacısı yok5
- kahve falı bakan minnaklar3
- artık hayatta olmayan birine özlem duymak5
- olay olay olay olay3
- en son ne zaman haz ve adrenalinden terlediniz4
- iltica41
- maroon 5'ın bir dönem gerçekten müzik grubu olması6
- kızınız sözlükte yazabilir mi10
- sulukuleye gitmiş yuzır3
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi31
- rüyamda örümcek maymun gördüm6
- miss turkey 20263
- yaz kış pencereyi açık tutan insan4
- sabah akşam nervio yu konuşan sözlük6
- güne bir koku bırak2
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- uludede'yi dayılayacak kezo3
- mehir olarak yalı isteyen kız5
- gece gece geçmişi düşünüp ağlamak4
- ali emre ballı5
- un kurabiyesi3
- sözlük kızlarının seksi çorapları9
- leopar desen giyinen kadının amacı10
planlı ve programlı bir şekilde muhalefet tarafından "af çıktı" demeye getirilen olaydır. tutuklu ve hükümlü kavramını bilmeyen cahillerin olaya yorum getirmeye çalışması komik görüntüler oluşturuyor.
bu bir af değildir.
davası devam eden suç işlemiş kişiler olmakla birlikte, işlemediği suçtan suçlanarak dava süreci başlamış ama senelerdir sonuca ulaşmamış binlerce insan var.
ha tabi adam alışmış. 2000 kişilik gemide bir tane masum olsa gerisi suçlu olsa, 1999 suçluyu öldürebilmek için o 1 kişiyi de feda eder, gemiyi batırır. beğenmeyen alternatif söylesin. o haksız yere yatan insanlar nasıl kurtulur?
ha asıl mesele adalet sisteminin ağırlığı, bir davanın 10 yıldan fazla sürmesi.
adalet sisteminin yavaşlığı noktasında bir fikri olmayan kişiler ahkam kesmesin. oturup araştırsın 2 rekat. en azından Ferhan şensoy'un pardon filmini izlesin. sonra 12 angry men filmini izlesin. "adalet sistemi hızlı işliyor kusursuz işliyor" diyen varsa ona söyleyecek sözüm zaten yok. ama silivridekilere gelince haksızlık yapılıyor, diğerlerine hak etmişlerdi idam edilsinler deniyorsa olaya yanlı yaklaşıldığının ispatı, takkenin düştüğü kelin göründüğü durum kaçınılmaz olur. ha benim gönlüm razı mı domuz bağıyla insanları bağlayıp infaz eden sonra evin altına gömen kişilerin de serbest kalanlar arasında olmasına? elbette değil. ama kanun çıkartılırken emsal teşkil edecek ve genele uygulanacak şekilde çıkartılması mecburiyeti olmasından dolayı başka seçenek kalmıyor ortada. sen çık sen kal mı denmeli? neye göre? hangi kriterlere göre belirlenecek? kim belirleyecek? varsa daha iyisini yaparım diyen fikir söylesin.
zaten bu kanun çıkartılırken "ulan şu hizbullahçıları çıkartalım dışarı" mantığı güdüldüğünü sanmıyorum. tamamen humanist bir yaklaşımla haksız yatanların da olacağı düşüncesiyle kanunda değişiklik yapılmış, ama bu değişiklik hizbullah terör örgütü üyelerini de kapsayınca muhalefet tarafından "mal bulmuş mağribi" gibi saldırılmış görüntüsü var daha ziyade.
bu bir af değildir.
davası devam eden suç işlemiş kişiler olmakla birlikte, işlemediği suçtan suçlanarak dava süreci başlamış ama senelerdir sonuca ulaşmamış binlerce insan var.
ha tabi adam alışmış. 2000 kişilik gemide bir tane masum olsa gerisi suçlu olsa, 1999 suçluyu öldürebilmek için o 1 kişiyi de feda eder, gemiyi batırır. beğenmeyen alternatif söylesin. o haksız yere yatan insanlar nasıl kurtulur?
ha asıl mesele adalet sisteminin ağırlığı, bir davanın 10 yıldan fazla sürmesi.
adalet sisteminin yavaşlığı noktasında bir fikri olmayan kişiler ahkam kesmesin. oturup araştırsın 2 rekat. en azından Ferhan şensoy'un pardon filmini izlesin. sonra 12 angry men filmini izlesin. "adalet sistemi hızlı işliyor kusursuz işliyor" diyen varsa ona söyleyecek sözüm zaten yok. ama silivridekilere gelince haksızlık yapılıyor, diğerlerine hak etmişlerdi idam edilsinler deniyorsa olaya yanlı yaklaşıldığının ispatı, takkenin düştüğü kelin göründüğü durum kaçınılmaz olur. ha benim gönlüm razı mı domuz bağıyla insanları bağlayıp infaz eden sonra evin altına gömen kişilerin de serbest kalanlar arasında olmasına? elbette değil. ama kanun çıkartılırken emsal teşkil edecek ve genele uygulanacak şekilde çıkartılması mecburiyeti olmasından dolayı başka seçenek kalmıyor ortada. sen çık sen kal mı denmeli? neye göre? hangi kriterlere göre belirlenecek? kim belirleyecek? varsa daha iyisini yaparım diyen fikir söylesin.
zaten bu kanun çıkartılırken "ulan şu hizbullahçıları çıkartalım dışarı" mantığı güdüldüğünü sanmıyorum. tamamen humanist bir yaklaşımla haksız yatanların da olacağı düşüncesiyle kanunda değişiklik yapılmış, ama bu değişiklik hizbullah terör örgütü üyelerini de kapsayınca muhalefet tarafından "mal bulmuş mağribi" gibi saldırılmış görüntüsü var daha ziyade.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar