bugün

denizde yüzen bok görmek

deniz keyfinizi kabusa dönüştürecek durumdur. mevsim yazdır; hava sıcaktır. plaj kavrulan kumların etkisi ile hamam gibi, kızlar cıbıl cıbıl, gençler neşe dolu. inersin plaja elinde mevsime girerken yeni aldıgın havlun, serersin müsait bir gölgeye. herşey yolunda gibidir. ama aklına gelmeyen aksilik denizde seni beklemektedir. denize girilmiş ferahlanmıştır. açıklardan geri dönme vakti gelmiştir. o talihsiz an gelir çatar.
- deniz de çok güzelmiş abla. (erken konuşma dur daha ) valla iyi ki gelelim demişsin. biraz kalabalık o kadar. ama göl gibi vall...(o sırada tuzla tersanesinden denize bırakılmış gibi yanıbaşımdan geçen kalyon büyüklüğündeki bok kütlesi görülür) puuuuu. bu ne allah kahretsin ya...
yüzsen bir dert koşsan ayrı dert. meret de sanki güdümlü füze gibi takip ediyor seni. sağa sapıyorum peşimde sola sapıyorum peşimde. chemical brothers ın believe klibinin organik hali. kabus gibi. yeni nesil korku filmi. jaws ın bok versiyonu. o sırada benim gibi talihsiz şekilde etrafta yüzen herkes kaçışmakta. spielberg gelse jaws ın son serisini büyük bir doğallıkla çeker o derece bir panik. e tabi özel efektle malum bokun yerine köpekbalığını yerleştirsin bir zahmet.

edit: iğrenç ama hayatın gerçekleri maalesef. *