bugün

5 biyoloji 13 felsefe 188 din öğretmeni ataması

şeriat geliyor oğğlumm. uyuyormusunuz haa. *
bu tür bir kıstas yapmak için son 25 yılın atama verilerine bakmak lazım kanımca. bir de okullarda ne kadar hangi öğretmene ihyaç var ona da bakmak lazım. mesela fizik, biyoloji yalnızca liselerde, o da sayısal öğrencilerinde var 1. sınıf hariç.felsefenin de haftalık ders saati düşüktü sanırsam.
ulan memleket lise öğrencilerinin %70i fizik, kimya, biyolojinin olmadığı bölüme gider, sonra da öğretmen atamıyorlar diye bk atarsınız. din dersi ilköğretimlerde de var, haftada bir saat lisede de var . a.q bilime fenne yapılan/yapılmayan yatırımları bu kadar sığ bir veri ve düşünceyle nasıl yorumlarsınız ve eleştirirsiniz anlamıyorum.
gidin ilk önce islam dünyasında modernizm hareketleri ve öncülerini ve bunların raporlarını okuyun. tr de ve dünyanın diğer islam ülkelerindeki gerileme ve aynı şekilde de batının ilerleme nedenlerini bir araştırın ciddi ciddi. sonra da ilköğretimde haftada 2 saat olan ve doğru dürüst işlenemeyen din dersi ve din, özellikle islam dini bu işin neresinde ona bir bakın.
tırışkadan bok atma bahaneleri.