bugün

alp doğan a ilik aranıyor kampanyası

Bu olayı uludağ sözlükte duyurmamın tek sebebi şuydu; belki herkes bir tane de olsa entry girer ve bu başlık sol frameden inmez ve böylece herkes merak edip bir kere başlığı ve entry'i okur. içlerinde yardım edebilecek yazarlar gidip ilik verebilir. Veremese de başka sosyal medya'da bu entry'i paylaşır ve bu sayede başka insanlar duyar diye düşündüm.

Alp Doğan benim akrabam değil ama benim ailemde bir kanser hastası var. Ve ben, yakınım kanser olmadan önceki zaman diliminde kanserle alakalı haberleri okumaz, sorumsuz davranır ve ilik aranıyor duyurularını paylaşmazdım. Başıma geldi. Pişmanım. Umarım kimsenin başına gelmez. Ama başınıza da gelse, bu ülkede insanlar ilik vermenin zor birşey olmadığını öğrendikleri vakit tedaviniz daha kolay olacak. Bunun için de emek harcamalıyız. Duyarlı olmalıyız!

Ben bu yüzden çoğu uuserlere özel mesaj yoluyla bu başlığın, entry'nin varlığını haber verdim. Sırf herkes 1 entry girsin de bu başlık sol frameden inmesin diye. Ama üç beş duyarlı yazar dışında kimse duyarlı davranmadı. Belki de özel mesajımı okumadılar.

Alp'e hala ilik bulunamadı. Ve annesi Alp için ilik arama duyurusunda bulunduğunda aylardan ekim'di. 2 ay geçti. Ve çok az zaman kaldı. Bu az zamanda bir şeyler yapabilirsek başarılı olacağız. Yapamazsak da gelecek adına, insanlık adına bir şeyler yapmış olacağız. Yani kaybedeceğimiz bir şey olmayacak! Ama hiçbir şey yapmazsak!!! işte o zaman hem evladımı hem insanlığımızı hem de geleceğimizi kaybedeceğiz!

Sözlük yönetiminin dikkatine! Sizlerden ricam bu başlığı sol framede 2-3 gün, yazarların tamamı görene kadar sabit durdurmanız. Lütfen! Lütfen! Yalvarıyorum!