bugün

baş örtüsünün kuran da yazmıyor olduğu gerçeği

insan aklı pek çok şeye yeterken ne diye kuran'ı her defasında başka yerinden anlamaya çalışır.!! ? çünkü işine gelmez, çünkü bilginin aydınlattığı bu yol kendisini hep geride bırakacaktır, çünkü insanların boğazlarını sıkmak için kendisinde yeterli cesaret yoktur.!

Kuran'ı kerim'in allah'ın kelamı oldugunu kayıtsız şartsız kabul edenler için bir iki satır yazmaya çalışacam. Kuran asla çağın gerisinde kalmamıştır ve söylem değiştirmemiştir. kuran'da yazan kadınların edep yerlerinin örtülmesi,ziynetlerinin saklanması demek bugün başka yorumlanamaz. kuran'ı kerim söylem değiştiremez,Allah'ın kelamı aynıdır ama algı degişmektedir ve dünya döndükçe değişmeyede devam edecektir.

1500 yıl önce edep yerlerinden ne anlaşılıyorsa bugün aynı şeyler anlaşılmıyor maalesef... artık kadınların saçından topuğundan el bileğinden tahrik olunmuyor maalesef. eğer oluyorsan ciddi sapıksın arkadasım. ve biliyoruz ki namuslu olmak artık sevişmemiş olmaktan çok daha farklı bişey.!

namuslu olmak,çalmamak mesela.
namuslu olmak,adil olmak
namuslu olmak,dedikodu yapmamak,iftira atmamak
namuslu olmak,hak yememek...

Siz ister başınızı örtün yada örtmeyin. ama ben, inandığım allah'ın başınızı açmanızla yada kapatmanızla çok ilgilendiğini sanmıyorum canlar.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar