drjohnny
drjohnny9 gün önce
johnny sinsin araba vurdurması
(img:#2503108) https://www.instagram.com/reel/DZFLuY5hbI-/?igsh=MWY3em85em1iOG1zdg== Video linkte mevcut valla izleyince kanım dondu.sen koskoca johnny sins git araba vurdur.
drjohnny
drjohnny2 ay önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
drjohnny
drjohnny2 ay önce
anın görüntüsü
drjohnny
drjohnny2 ay önce
anın görüntüsü
drjohnny
drjohnny2 ay önce
johnny sins sağlık durumu
(img:#2492641) (img:#2492642) (img:#2492643) (img:#2492644) Reisin sağlık durumu alarım veriyor.Yıllarca zorlu şartlar altında çalışmaktan sağlığı olumsuz etkilenen mr sinsin ciğerlere kaymış bulunmaltadır.
drjohnny
drjohnny2 ay önce
(img:#2492641) (img:#2492642) (img:#2492643) (img:#2492644) Reisin sağlık durumu alarım veriyor.Yıllarca zorlu şartlar altında çalışmaktan sağlığı olumsuz etkilenen mr sinsin ciğerlere kaymış bulunmaltadır.
drjohnny
drjohnny2 ay önce
drjohnny
drjohnny2 ay önce
drjohnny
drjohnny4 ay önce
siyah külotlu çorap giyen kadın çekiciliği
evet var bu. çok yakışıyor o dişi bacaklarına .
drjohnny
drjohnny6 ay önce
diziler insanları gavatlaştırıyor mu
sanki aldatmayı bilerek normalleştirmeye çalışıyorlar gibi geliyor.
drjohnny
drjohnny7 ay önce
sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri
(img:#1570957) teksas da bir iki katliam yapmıştım. şimdi geldim. (bkz: cemil koş ifşa var)
drjohnny
drjohnny7 ay önce
erkek erkeğe oral seks yapmak
(img:#1752798)
drjohnny
drjohnny7 ay önce
titanic in batma sebebi
bilinenin aksine buz dağına çarparak batmamıştır. eğer efsane transatlantik buzdağına bodoslama çarpmış olsaydı, batması üç gün sürecek ve bu sürede yardım gelmiş olacaktı. titanic'in bu kadar güvenli olmasının ve az filika bulunmasının da sebebi bu … devamını gör
drjohnny
drjohnny9 ay önce
gazze deki savaşın resmen sona ermesi
olm gazze adına onlarca entry giren kimse bu ateşkesi umursamadı mı sahiden? trump’ın arabuluculuğunda imzalanan ateşkes anlaşmasıyla Gazze’deki savaş resmen sona erdi. Katar, Mısır, ABD, ve Türkiye anlaşmanın garantörleri olarak imza atacaklar. Her… devamını gör
drjohnny
drjohnny10 ay önce
a m celal şengör
(img:#2439208) Adamın adında bile erotizm var.
drjohnny
drjohnny1 yıl önce
hakan ural
sinema ve dizi oyuncusu...benim için en iyi oyunculuğunu 1990'da itri'nin hayatını canlandırdığı trt dizisinde göstermiştir.
drjohnny
drjohnny1 yıl önce
hakan ural
sinema ve dizi oyuncusu...benim için en iyi oyunculuğunu 1990'da itri'nin hayatını canlandırdığı trt dizisinde göstermiştir.
drjohnny
drjohnny1 yıl önce
sins inşaat
(img:#2416200) johnny usta kalitesiyle...
drjohnny
drjohnny1 yıl önce
celal şengör
dünyaca ünlü türk jeolog. ülkemizin gururlarındandır kendisi. epey neseli ve bilgili bir insandır. deprem konulu toplantı ve tv programlarında sıkca çıkar karşımıza. konustukca dinletir kendisini. gercek aydınlarımızdan biridir.
drjohnny
drjohnny1 yıl önce
şahin canbekli
(img:#2389561) Esra erolda aradan kayıp fatih aydının annesi rabia aydının boy frendidir.
drjohnny
drjohnny1 yıl önce
gri eşofman giyen erkeğin namusu
ne yazık ki olmayan şeydir. çok üzücü gerçekten. namuslu erkek gibi erkek kalmadı artık.
drjohnny
drjohnny1 yıl önce
asgari ücretin 22 bin 104 lira olması
Hayırlı olsun... Şaka gibi ama değil. Püü.
drjohnny
drjohnny1 yıl önce
beşşar esad ifşa fotoları
(img:#2389274) esed kankim hamamda.
drjohnny
drjohnny1 yıl önce
beşşar esad ifşa fotoları
(img:#2389274) esed kankim hamamda.
© copyright 2005 - 2026