bugün

entry'ler (1)

sigaraya başlama hikayeleri

Sikimsonik hayatımın boktan ygs lys hazırlık evresindeydim sürekli ders çalışmam iyi netler yapmam gerekiyordu elimden geleni yapıyordum netlerim iyiydi ama benim hayattan istediğim bu değildi bana sorsalardı iyi netler başarılı Bi hayat mı yoksa seni seven Bi baba Mutlu huzurlu Bi aile mi deseler hiç düşünmezdim bile çünkü hayatımı üzerine kurduğum özgüvensizliğin korkaklığın sevgisizliğin tüm nedeni lanet babamdı beni annemi kısaca kendinden başka hiç kimseyi sevmedi bu hayatta kendi yaşayamadıklarının acısını bizden çıkardı hep asla memnun olmadı Bi gün olsun içten tebrik etmedi beni gurur duymadı. Bu boktan ailenin üstüne bende muhteşem biri oldum kimseye güvenmeyen gerçek bi tane bile arkadaşı olmayan kafasının içinde milyonlarca ses dolaşan biri ne kadar lanet biri olsamda okul hayatım iyiydi ortalamam fen lisesini tutmasına rağmen despot babam kı dindar Bi insan değildir sadece tek amacı hayati başkalarına zindan etmek olduğu için böyle ilçedeki öğretmen lisesini yazdırttı liseye başladım okul derslerine hiç çalışmaz sürekli okuldan kaçardım 10. sınıfta herkes sigara içmeye başladı ilk kez o zaman içtim sonra arkadaş ilşkileri filan derken unuttum gibi bişi oldu lise bitene kadar arada tek tük evde bizimkilerden aşırdığım parliamentlerden içtim. ergence gelebilir ama sigarayı hiç ortamlara girmek için içmedim Bi gün bile Mutlu olmayı beceremediğim su lanet dünyada severek hiç kimsenin baskısı olmadan yaptığım tek şey buydu Bi nevi özgürlüktü bu çektiğim her nefeste biraz daha büyüdüm biraz daha nefret ettim. Lise bittikten sonra Cerrahpaşa tıp fakültesini kazandım lanet evden kurtuldum istanbula geldim işte o gün gidip aldım kendi paketimi suan günde 1 paket parliament içerim hala çok seviyorum ve pişman değilim.
© copyright 2005 - 2026