bugün
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı21
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek14
- bir daha doğmayacak olmak5
- evrene bir mesaj bırak7
- linkedin6
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj5
- kızla konuşmaya çalışmak2
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler10
- son 3 günde sadece 5 saat uyumuş olmak2
- yunan kültürü vs türk kültürü2
- izinli yazarın entry girebilmesi7
- uzun bir yolculuğa çıkma isteği2
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- islam düşmanlarına epstein şoku13
- 17 haziran 2026 erhan karaal'ın kaçırılması2
- macbook neo2
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- abd iran mutabakatındaki 5 madde2
- ismail kartal10
- muhafazeküler4
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- şu anda ne yapıyorsun19
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- bugün ne yedin10
- nagihan'a üzülmek2
- kilo verdiren gıda4
- kılıçdaroğlu'nun aradığı desteği bulamaması3
- yusuf tekin'in öğrencinin bağcığını bağlaması2
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi4
- kendi rızasıyla kabak tatlısı yiyen insan2
- zeki ve cool biriyle sohbet etmek2
- arkadaşlar uyudunuz mu6
- org vs synthesizer4
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- 2026 dünya kupası13
- tripofobisi olanlar revani yemezler4
- sokak röportajı veren sıradan vatandaş3
- izmir'in yıllar sonra chp den kurtulması2
- hocalı katliamı2
- 30 lu yaşlar14
- bir gün ölecek olmak6
- kemal derviş5
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- azizlik neden ispanyollara mahsus4
- en iyi terapi6
- en iyi yanık kremi5
- yıllık yazısı3
- güne bir şarkı bırak14
entry'ler (47)
birinciyi bilmem de ikinci benimdir.
birinciyi bilmem de ikinci benimdir.
The sopranos, ama shameless'ın özel bir yeri vardır.
eskisehir odunpazari evlerinin karsisindaki otobus duragi.
"sen de katil" alternatif bi cevaptir.
yurt ici ise ayca, ebru
yurt disi ise barbora, kathryn
yurt disi ise barbora, kathryn
ovulmeyi sevmeyen insan yoktur. sadece o ordayken lafi gecmemesini ister cunku mutevazidir.
j dir. jale julide gibi isimler hep otantik ve firildak gelmistir.
benim degil de, bir tanidigimin hikayesini anlatacagim.
bahsettigimiz eleman bir lise matematik ogretmeni. ogrencilerle gayet iyi anlasir ve saka niyetine derste erkek ogrencilere sivri botlariyla bacagina tekme sirtini yumruk enseye saplaktan sakinmaz. eli harbiden agirdir ve harbiden acitir ama ne ben ne de okuldaki kimse bundan sikayetci olmaz. herneyse ogretmenimiz lavaboya girer ve lavaboda ayni zamanda 3-4 tane ogrenci vardir. bu der ne isiniz var sizin ogretmen tuvaletinde bahanesiyle eglencesine ogrencinin tekine dalar. enseye sertce gecirdikten sonra ogrenci o pis tuvaletin icinde lap diye yere yayilir. ogretmenin gotu 3,5 atar. hem de ne bicim. hemen diger arkadaslarina reviri cagirmasini soyler. yaklasik 1 dk sonra yerde yatan ogrencinin guldugunu farkeder. ve yerde yatan ogrencinin hayatinda yedigi en buyuk dayak an meselesidir.
bahsettigimiz eleman bir lise matematik ogretmeni. ogrencilerle gayet iyi anlasir ve saka niyetine derste erkek ogrencilere sivri botlariyla bacagina tekme sirtini yumruk enseye saplaktan sakinmaz. eli harbiden agirdir ve harbiden acitir ama ne ben ne de okuldaki kimse bundan sikayetci olmaz. herneyse ogretmenimiz lavaboya girer ve lavaboda ayni zamanda 3-4 tane ogrenci vardir. bu der ne isiniz var sizin ogretmen tuvaletinde bahanesiyle eglencesine ogrencinin tekine dalar. enseye sertce gecirdikten sonra ogrenci o pis tuvaletin icinde lap diye yere yayilir. ogretmenin gotu 3,5 atar. hem de ne bicim. hemen diger arkadaslarina reviri cagirmasini soyler. yaklasik 1 dk sonra yerde yatan ogrencinin guldugunu farkeder. ve yerde yatan ogrencinin hayatinda yedigi en buyuk dayak an meselesidir.
Ilk çıktığından beri bana sevimsiz gelen piç bir karakterdi zaten. Gerçekten hiç şaşırmadım.
nasil bittigi bize kalmis. sen tony oldu de, ben olmedi.
mtw 2 kesinlikle.
kirmizi.
polonyali oldugu icin 9 dakikada 5 gol atmistir. polonyalilar dinine en bagli avrupa halkidir. estonyali olsaydi 5 gol atamazdi.
%35 zor ama %38 olacagini dusunuyorum.
gs fb maci 3-1 kazandigimiz. gollerden once orta sahada topu alip o uzun bacaklariyla kosuyor, bilicaya bir calim saga cekiyor vuruyor volkan kurtariyor. top yine kendisinde vuruyor yine volkan. pozisyon gol degildi ama o an hayran kalmistim adama. cok epikti.
bol bol seks yapmak, daginik saca sahip olmak, hayata karsi bazen cok anlamsiz bakabilmek ve chicago universitesine gitmek.
(bkz: lip gallagher)
(bkz: lip gallagher)
çek - vur.
ne amerikaymis arkadas amerikali fast food amerika icin savasmak amerikalilar salak.
hayatimda gordugum en yaratici ve bir o kadar mantiksiz olan entry. cok mu dusundun bunu yazmak icin amk.