bugün
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması18
- velvet hanım aşk kadınıdır3
- yağmurcu neden akpli9
- kızlar naber10
- call of duty black ops2
- eli olmayanlar nasıl 31 çekiyor4
- nervio hanım ile birlikte kahve içmek2
- şükürcülük4
- tutuklanmamak için akp'ye katılmak12
- yeni gelin instagramı2
- g3 ile intihar etmek3
- gece gece bana bi çakmak lazım diyen kız7
- öğrencilik halleri3
- pazartesi diyete başlamak3
- aykolik bey birader2
- çok sıcak olması4
- komşuya kahveye gitmek8
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek13
- manifest5
- asgari ücretle çalışan yazarlar4
- mürted öldürmek2
- erdal beşikçioğlu16
- hamama gitmek4
- parmak kılları4
- arkadaşlar kahve içiyorum5
- taşaklardan birinin kayıp olması11
- en tehlikeli insan tipleri6
- tüik'in temmuz enflasyonu6
- ömer çelik'in ertuğrul özkök'e franco tepkisi4
- nervio hamferdi10
- askeri ücretle evlenebilir mi12
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- bacınızı üniversiteye gönderir miydiniz2
- yar2
- rak2
- çay içen kız13
- 3 ağustos 20263
- mod geldi mod geldi4
- trivagoya bakmadın mı2
- aile hekimi2
- sinem dedetaş10
- iş ilanı2
- smallville'deki konuk oyuncular6
- galatasaray10
- arıların biraz mallaşmış olması4
- yanlış ata oynamak3
- ütü13
- sözlükler arası savaş çıksa11
- bacanak3
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık15
entry'ler (47)
birinciyi bilmem de ikinci benimdir.
birinciyi bilmem de ikinci benimdir.
The sopranos, ama shameless'ın özel bir yeri vardır.
eskisehir odunpazari evlerinin karsisindaki otobus duragi.
"sen de katil" alternatif bi cevaptir.
yurt ici ise ayca, ebru
yurt disi ise barbora, kathryn
yurt disi ise barbora, kathryn
ovulmeyi sevmeyen insan yoktur. sadece o ordayken lafi gecmemesini ister cunku mutevazidir.
j dir. jale julide gibi isimler hep otantik ve firildak gelmistir.
benim degil de, bir tanidigimin hikayesini anlatacagim.
bahsettigimiz eleman bir lise matematik ogretmeni. ogrencilerle gayet iyi anlasir ve saka niyetine derste erkek ogrencilere sivri botlariyla bacagina tekme sirtini yumruk enseye saplaktan sakinmaz. eli harbiden agirdir ve harbiden acitir ama ne ben ne de okuldaki kimse bundan sikayetci olmaz. herneyse ogretmenimiz lavaboya girer ve lavaboda ayni zamanda 3-4 tane ogrenci vardir. bu der ne isiniz var sizin ogretmen tuvaletinde bahanesiyle eglencesine ogrencinin tekine dalar. enseye sertce gecirdikten sonra ogrenci o pis tuvaletin icinde lap diye yere yayilir. ogretmenin gotu 3,5 atar. hem de ne bicim. hemen diger arkadaslarina reviri cagirmasini soyler. yaklasik 1 dk sonra yerde yatan ogrencinin guldugunu farkeder. ve yerde yatan ogrencinin hayatinda yedigi en buyuk dayak an meselesidir.
bahsettigimiz eleman bir lise matematik ogretmeni. ogrencilerle gayet iyi anlasir ve saka niyetine derste erkek ogrencilere sivri botlariyla bacagina tekme sirtini yumruk enseye saplaktan sakinmaz. eli harbiden agirdir ve harbiden acitir ama ne ben ne de okuldaki kimse bundan sikayetci olmaz. herneyse ogretmenimiz lavaboya girer ve lavaboda ayni zamanda 3-4 tane ogrenci vardir. bu der ne isiniz var sizin ogretmen tuvaletinde bahanesiyle eglencesine ogrencinin tekine dalar. enseye sertce gecirdikten sonra ogrenci o pis tuvaletin icinde lap diye yere yayilir. ogretmenin gotu 3,5 atar. hem de ne bicim. hemen diger arkadaslarina reviri cagirmasini soyler. yaklasik 1 dk sonra yerde yatan ogrencinin guldugunu farkeder. ve yerde yatan ogrencinin hayatinda yedigi en buyuk dayak an meselesidir.
Ilk çıktığından beri bana sevimsiz gelen piç bir karakterdi zaten. Gerçekten hiç şaşırmadım.
nasil bittigi bize kalmis. sen tony oldu de, ben olmedi.
mtw 2 kesinlikle.
kirmizi.
polonyali oldugu icin 9 dakikada 5 gol atmistir. polonyalilar dinine en bagli avrupa halkidir. estonyali olsaydi 5 gol atamazdi.
%35 zor ama %38 olacagini dusunuyorum.
gs fb maci 3-1 kazandigimiz. gollerden once orta sahada topu alip o uzun bacaklariyla kosuyor, bilicaya bir calim saga cekiyor vuruyor volkan kurtariyor. top yine kendisinde vuruyor yine volkan. pozisyon gol degildi ama o an hayran kalmistim adama. cok epikti.
bol bol seks yapmak, daginik saca sahip olmak, hayata karsi bazen cok anlamsiz bakabilmek ve chicago universitesine gitmek.
(bkz: lip gallagher)
(bkz: lip gallagher)
çek - vur.
ne amerikaymis arkadas amerikali fast food amerika icin savasmak amerikalilar salak.
hayatimda gordugum en yaratici ve bir o kadar mantiksiz olan entry. cok mu dusundun bunu yazmak icin amk.