entry'ler (1)

13 ağustos 2020 r10 net rezaleti

r10.net sitesinin coskun kullanıcı adlı sahibi, forumunda para ile sponsor reklam alanlara ayrıcalık yapıyor.

forumda bana düzgün hizmet veremeyen ve forumdaki ticaret sistemi üzerinden bana hakaret eden cenkevcen kullanıcı adlı şahıs ilk olarak forumdan 7 gün uzaklaştırılma cezası alıyor. aşağıdaki ekran görüntüsünde cenkevcen adlı kullanıcının 7 gün banlandığı gün banı geri açılmıştır.

kişinin banlı kalması gerektiğini, beni yanıltarak hizmet sağladığını ve hakaret ettiğini belirten yeni şikayet konusu açtım ve burada kişinin neden banının açıldığını sordum. r10.net sitesinin sahibi coskun bana forum üzerinden özel mesaj atarak kişinin sponsor reklam satın aldığını ve banının 2 gün sonra başlayacağını söyledi. ben olaya itiraz için yine konu açınca beni de banlayacağını söyledi ve açtığım itiraz konuları da silindi.

aşağıdaki ekran görüntüsünden coşkun'un tarafıma yazdığı mesajları görebilirsiniz.

tarafıma hakaret eden ve parasını verdiğim hizmeti doğru düzgün sağlayamayan cenkevcen kullanıcısının forum üzerindeki yasağının kaldırılmasına itiraz etmem sonucu forumdan süresiz olarak uzaklaştırıldım. aşağıda banıma yazdıkları şaka gibi mesajı görebilirsiniz.

r10.net sitesi üzerinde parasını verenlerin ban cezalarının erteleme ayrıcalığı olduğu açıkca görülmektedir.

r10.net sitesinden olabildiğinizce uzak kalmanızı tavsiye ederim.
© copyright 2005 - 2026