bugün
D
dondurmalikunefe9 yıl önce
otobüste kitap okumayı artistlik sanmak
okuma ortalaması 5 yılda 1 veya 2 kitap, beş de posta gazetesi'ndeki `haydar dümen` köşesi olan insanların sanrısı. okumayı gerçekten ihtiyaç olarak gören ve 10 dakikalık bir zaman dilimini bile bu konuda israf etmekten kaçınan bünyeleri asla anlayam… devamını gör
D
dondurmalikunefe13 yıl önce
kedi sahibi uludağ sözlük yazarları
dünyanın en güzel hayvanına sahip olan yazarlardır. birbirleriyle tanışıp kaynaşmaları; yarın öbür gün dünür olmaları caizdir. edit: benim kızım 19.07.2011 doğumlu. ben 4,5 aylık demişim; ama eşşek kadar olmuş. hayırlı kısmetler arıyoruz artık. edi… devamını gör
D
dünyanın en güzel hayvanına sahip olan yazarlardır. birbirleriyle tanışıp kaynaşmaları; yarın öbür gün dünür olmaları caizdir. edit: benim kızım 19.07.2011 doğumlu. ben 4,5 aylık demişim; ama eşşek kadar olmuş. hayırlı kısmetler arıyoruz artık. edi… devamını gör
D
D
türk kızının facebook kapak fotoğrafları
türk kızını ifade eden facebook kapak fotoğraflarıdır. dikkat: çok pis genelleme içerir.
D
dondurmalikunefe15 yıl önce
dünyanın en sevimli hayvanı
pandalar. nesli az kalmıştır ve çok sevimli varlıklardır. üstelik dondurması bile üretilmiştir o kadar sevimli ve tatlı. ~bu gün bir panda alayım:))~
D
dünyanın en sevimli hayvanı
pandalar. nesli az kalmıştır ve çok sevimli varlıklardır. üstelik dondurması bile üretilmiştir o kadar sevimli ve tatlı. ~bu gün bir panda alayım:))~
D
william shakespeare
En büyük oyun yazarlarından biri olarak değerlendirilen İngiliz şair William Shakespeare, yarattığı karakterlerde insan doğasının en değişmez özelliklerini benzersiz bir şiir diliyle yansıtması dolayısıyla, yaşadığı yüzyıldan bu yana her çağda ve her… devamını gör
D
bazı kızlar çok güzel
istiklal caddesinde galatasaray lisesinden biraz yukarıya çıkınca duvarda yazan aşmış duvar yazısı.
D
sözlük yazarlarının benzediği ünlüler
klişe bir giriş yapayım şöyle yaldır yaldır; nasıl olup da bu zamana kadar başlığının açılmadığına şaşırdığım hede... ha bu arada; (bkz:recep bülbülses)
D
en karizmatik hayvan
üzerinde dünya haritası olan, sevgili ineğimizdir. http://2.bp.blogspot.com/_X94s8y-4Rys/R54aYARdubI/AAAAAAAACYQ/JLXzvatAj4k/s400/inek1.jpg
D
semih erden
safaka alt yapısından yetismis ordan partizan a gitmis 2.11 lik oyuncu.boyle genc bi oyuncunun boyle avrupa ve nba takımlarına oyuncu gonderen adeta fabrika niteligindeki takımdan iyi bi cıkıs yapıp yukselmesini beklerdik ancak simdilik mumkun olmad… devamını gör
© copyright 2005 - 2026