entry'ler (2)

doğum günü

Geçen hafta bir arkadaşımın doğum günü vardı ve ona şık bir hediye almak istedim. Ne alacağımı düşünürken alışveriş merkezine gidince Oxxo’da tam ona göre bir bluz buldum. Hediye paketini hazırlatırken ödeme aşamasında, işlemi Bankkart POS’undan geçtiği için sorunsuzca 2 taksit yaptırdım. Hem güzel bir hediye aldım hem de ödemeyi kolaylaştırmış oldum.

arkadaşın nikah şahidi olmak

Geçtiğimiz akşam yakın bir arkadaşımın nikahı vardı , nikah şahidiydim ve dolabımı karıştırdığımda böyle özel bir güne uygun doğru düzgün bir elbisem olmadığını fark ettim. “Ne giysem?” derdiyle epey kararsız kaldım. Sonunda çözümü alışveriş merkezine gitmekte buldum.

ilk durağım Vakko oldu. Mağazaya girer girmez gözüm harika bir elbiseye takıldı; hem modeli hem kumaşı tam aradığım şıklıkta ve zarafetteydi. Elbiseyi dener denemez “işte bu!” dedim. Üstelik elbiseye uygun çok hoş bir aksesuar takımı da bulunca kombinim tamamlandı.

Ödeme aşamasına geldiğimde Bankkart’ımın kredi kartı özelliği sayesinde Vakko’da 4 taksit fırsatı olduğunu hatırladım. Böylece hem beğendiğim kombini aldım hem de ödemeyi rahatça bölmüş oldum. Kısacası nikaha hem şık hem de avantajlı bir şekilde hazırlandım.
© copyright 2005 - 2026