bugün
D
dipci12 yıl önce
volkan demirel in tek tekte dövemeyeceği futbolcu
pehlivan volkan abimizin karşısında yoktur. burada sövenler karşısına çıksa göt deliklerine kaçarlar. evet.
D
dipci14 yıl önce
samet aybaba bjk yı şampiyon yapınca olacaklar
beşiktaşı bank asyadan yeniden süper lige çıkaracaktır.
D
dipci14 yıl önce
3 mayıs 2012 beşiktaş fenerbahçe maçı
beşiktaşımızın şaytanın bacağını kıracağı maçtır. inşallah tayfur hoca ilk maçta yaptığı kadro hatasını yapmaz.
D
dipci14 yıl önce
lube ayar
(bkz:firar) isimli kitabın yazarı. kitapta çakıcı ve onunla ilişikili herkesin hayatı anlatılıyor.
D
dipci14 yıl önce
11 nisan 2012 borussia dortmund bayern münih maçı
avrupa'da haftanın maçı. almanya'da şampiyonu belirleyecek maçta dortmund taraftarı bu maç için tam 450 bin bilet talep etmiş. 80 bin kişilik dortmund stadında harika bir maç bizi bekliyor. 3 ihtimalli maç. trt haber saat 21:00'da canlı yayınlayacak.… devamını gör
D
dipci14 yıl önce
emmanuel eboue nin fenerbahçe ye attığı gol
fenerlileri ağlatan, `fener zenci sever` sözünü doğrulayan gol.
D
dipci14 yıl önce
futbolcu tipi olmayan futbolcular
Futbolcudan başka her boka benzeyen futbolculardır. Futbolcu tipine kalıp olarak del piero'yu gösterebilirim. Futbolcu tipi olmayanlar; ali tandoğan veysel cihan pique(zaten forma da yakışmıyo şortun içine veriyo) iniesta ( tam cemaatçi tipi va… devamını gör
D
dipci14 yıl önce
biomen in hitlerli reklamını yapan ajans
belki hitleri seksi buldukları içindir. (img:#241432)
D
dipci14 yıl önce
kadıköy boğa heykeli
fotoğraf çektirmeyenin "gerçek istanbullu" sayılmadığı bir heykeldir. öyle ki 10 milyonu aşkın insanın fotoğrafı vardır bunun önünde.
D
dipci14 yıl önce
lionel messi
barcelona 13 yaşında arjantin'den getirmiştir bu çılgın kardeşimizi.hormon tedavileri uygulanmasına rağmen boyu kısa kalmış ama domuz gibi kuvvetli olmuştur.şöyle 21-22 yaşında ortalığı kasıp kavuracaktır.son dünya gençler şampiyonası'nda arjantin'i … devamını gör
D
dipci14 yıl önce
hakemlerin galatasaray a hediye ettiği puanlar
Bu Yıl Şampiyon Olması için Herkes Tarafından kollanan galatasaray kulübüne hakemlerin hediye ettiği Puanlardır. TOPLAM `18` HAKEM HATASI PARDON KIYAĞI iLE KAZANDIKLARI PUANLARDIR. * 6.Hafta G.Saray - Bursaspor 2-1 +2 puan * 10 Hafta G.Saray - MiY… devamını gör
D
dipci14 yıl önce
Bu Yıl Şampiyon Olması için Herkes Tarafından kollanan galatasaray kulübüne hakemlerin hediye ettiği Puanlardır. TOPLAM `18` HAKEM HATASI PARDON KIYAĞI iLE KAZANDIKLARI PUANLARDIR. * 6.Hafta G.Saray - Bursaspor 2-1 +2 puan * 10 Hafta G.Saray - MiY… devamını gör
D
dipci14 yıl önce
D
dipci14 yıl önce
ben hastayım dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi
son günlerde facebookta en çok paylaşılan videodur. sakallı bir amcamız fıkra anlatmaktadır. mezar taşı: ben hastayım dedim dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi?
D
dipci14 yıl önce
raad olun bizim sülalemiz raad
inci sözlük moderasyonu mottosudur.
D
dipci14 yıl önce
94 doğumlu olmak
canımı acıtan hadise. ne vardı 84lü filan olsaydım. neslimden tiksiniyorum lan.
D
dipci14 yıl önce
boğa heykeli
kadikoy'de bir adres sordugunuzda her tarifte muhakkak adı gececek olan heykel.
D
dipci14 yıl önce
sabahın 5inde sen daha yatmadın mı diyen anne
insanı çıldırtabilen annedir. Bilgisayar başında oturmuş, o forum senin, şu sözlük benim derken artık geçen saatin farkında değilsinizdir. En son fi tarihinde anneniz "hadi iyi geceler oğlum/kızım, fazla oturma" sözüyle bir "uyuma isteği" gelse de i… devamını gör
D
dipci14 yıl önce
fenerbahçelilerin rte ye bakışı
o bizim için bir kahraman. bundan kesinlikle kimsenin şüphesi olmasın.
D
dipci14 yıl önce
üniversitede top sakal bırakma
Hastalık derecesini almış bir durumdur. Önüne gelen sakal bırakıyor.
D
dipci14 yıl önce
cankan
egzantrik slowmotion predator metal'in kurucusu grup. çok severim. tavsiye ederim.
D
dipci14 yıl önce
lmfao
`i'm in miami beach` isimli şarkılarıyla patlama yapmış electro-hop grup. redfoo ve skyblue isimli iki dj'den oluşmakta. insanı zıp zıp zıplatıp, bir o kadar da güldürebilen parçalara imza atmaktalar. (bkz:shots)
D
dipci14 yıl önce
fc barcelona
kudretli bir fitbol takimi.
D
dipci14 yıl önce
iddaa da yatan kupon geyikleri
iddaa oynayanlar bilir hiç bir zaman iki maçtan yatılmaz. bu geyik artık baydı. bide şöyle bir durum vardır her zaman futbolu veya basketi sizden iyi bildigini iddaa eden bir arkadaşınız vardır. + abi geçen gün 300 lira tek maça gitti. dersiniz hey… devamını gör
© copyright 2005 - 2026