bugün
- şeriat haklıya hakkını vermektir5
- türkiye'nin ekonomide şahlanışa geçmesi5
- 32 yaşına girmek9
- 23 temmuz 2026 bahçeli'nin yeni parti açıklaması6
- kul hakkı yemeyi ilke edinmiş şakirt4
- evden çıkınca acıkan insan4
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- chp'nin kemalizm den kopuş süreci4
- aşırı zayıf erkek4
- lozanın gizli maddeleri3
- rte'nin fethettiği topraklar4
- norveçte bok olsam8
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- yazarları mutlu edebilecek küçük şeyler8
- kadınların penisi olduğu gerçeği6
- nervionun merak ettiği yazar19
- manifest çocukların ahlakını bozuyor safsatası6
- zengin olsanız ne yapardınız4
- ciguli vs velvet10
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- ikizler burcu erkeği3
- 25 temmuz türkiye çin voleybol maçı2
- bugün açılacağım sözlük kızı12
- pandemi sonrası hayat3
- odtü mezuniyetinde açılan hanımcı pankartlar2
- mehdi arşiv olarak mı inecek exe olarak mı3
- erkeklerin zeki kadın sevmemesi9
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- sözlükte en çok güldüğünüz yazarlar9
- yalnizca deli yalnizca sair21
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- örtünmek te açık gezmek te yasak olmamalı2
- icq2
- kıbrıs3
- herşeyi boşverip guru olmak3
- kızlar teklif ediyor efsanesi gerçek oluyor5
- yakışıklı bir erkeğin yalnız olmasının nedenleri8
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- atatürkün bilimden en uzak sözü8
- sevgilinin giyimine karışmak9
- barış yarkadaş3
- arkadaşlar bakar mısınız21
- katatespizartmasi17
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der11
- doğum haritası5
- bu sözlükte beni herkes tanır9
- anıtkabire gitmek vs hacca gitmek8
- komşuları itici yapan detaylar7
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı12
- atatürk yerine mustafa kemal diyenler3
entry'ler (25)
2006-2009 arası knight online oynadığım yıllar. Axxxxxxxx bee.
Bu gidişle sigaraya aylık 1000 tl ayırmamız gerekicek aq.
Ne zaman uzun yola çıksam benzini Shell'den alıp, tuvalet ihtiyacı için gözüm opet arasa kendimi karaktersiz bir yavşak gibi hissediyorum ama her yolculuğumda bunu yapıyorum:(
Beyaz kodu içine aldıktan sonra ağlayıp sızlamanın fayda etmediğini yaşamamış orospu çocuklarını istahlandıracak eylem. Hele doktor kişinin 1. Derece akrabalarında hakim-savcı varsa ( %30unda olur genelde, eğitime önem veren ailelerden çıktıkları için) o zaman çapraz vuruş başlar.
Birlikte Karışık çerez yerken kaju ve Antep fıstığına dokunmayıp yer fıstığı ve leblebiye abanmak.
Eğitim seviyesiyle ters orantılı yapılan eylem.
istanbul'da yeni göreve başlamış bir ambulans doktoruyum. Günlük minimum 15 vakaya çıkan yoğun bir istasyondayım. 15 vakanın 2 tanesi gerçekten ambulans ihtiyacı olan trafik kazası, kalp krizi vs. oluyor. Geri kalan 13 tanesi sevgilisi ya da başkasıyla tartışıp sinir krizi geçiriyorum diyerek ayılıp bayılma numarası çeken cahil kezolar, karnı ağrıdığı için öleceğini düşünüp ambulansı arayan bencil insanlar,belim tutuldu ölüyorum diye ortalığı ayağa kaldiranlarla dolu.
En başta dediğime geleyim tekrar. Eğitim seviyesi düşük insanlar ambulanslardaki gereksiz yoğunluğu olusturan tipler esasında. Çünkü bu cahil kesim ambulansın aslında ne için var olduğunu düşünemiyor ya da bencillikleri düşünmelerini engelliyor. Yarın bir gün ben böyle sinir krizi geçiren şımarık birisine ambulansla gittiğim sırada istasyonumun arka sokağında bir çocuğa araba çarpsa ve ağır yaralansa normal şartlarda ben 1 dakikada ulaşıp müdahale edicekken, ambulansım görevde olduğu için başka bir yerden ambulans yollanacak oraya. 1 dakikada mudahale edilecek çocuğa 10 dk sonra müdahale olucak ve aradaki 9 dakika kayıp. Belki o 9 dakika o çocuğun hayatına mal olucak. işte bunu akıl edebilen, empati yapabilen insan 112yi gereksiz bir bencillikle aramaz.
istanbul'da yeni göreve başlamış bir ambulans doktoruyum. Günlük minimum 15 vakaya çıkan yoğun bir istasyondayım. 15 vakanın 2 tanesi gerçekten ambulans ihtiyacı olan trafik kazası, kalp krizi vs. oluyor. Geri kalan 13 tanesi sevgilisi ya da başkasıyla tartışıp sinir krizi geçiriyorum diyerek ayılıp bayılma numarası çeken cahil kezolar, karnı ağrıdığı için öleceğini düşünüp ambulansı arayan bencil insanlar,belim tutuldu ölüyorum diye ortalığı ayağa kaldiranlarla dolu.
En başta dediğime geleyim tekrar. Eğitim seviyesi düşük insanlar ambulanslardaki gereksiz yoğunluğu olusturan tipler esasında. Çünkü bu cahil kesim ambulansın aslında ne için var olduğunu düşünemiyor ya da bencillikleri düşünmelerini engelliyor. Yarın bir gün ben böyle sinir krizi geçiren şımarık birisine ambulansla gittiğim sırada istasyonumun arka sokağında bir çocuğa araba çarpsa ve ağır yaralansa normal şartlarda ben 1 dakikada ulaşıp müdahale edicekken, ambulansım görevde olduğu için başka bir yerden ambulans yollanacak oraya. 1 dakikada mudahale edilecek çocuğa 10 dk sonra müdahale olucak ve aradaki 9 dakika kayıp. Belki o 9 dakika o çocuğun hayatına mal olucak. işte bunu akıl edebilen, empati yapabilen insan 112yi gereksiz bir bencillikle aramaz.
2 gün sonra 4 adet yazlık lastiğini alacağım. Araştırmalarım sonucunda en makul olanın petlas olduğu kararını verdim. Neticede f16larımıza bile lastik üreten bir firma. Zamanla bu entrye editlemeler yaparım.
4 ay sonra mezun olduğumda yazmayı düşündüğüm birim.
tsm'de çalışmış meslektaşlarım varsa önerilerine açığım.
tsm'de çalışmış meslektaşlarım varsa önerilerine açığım.
o götveren başkası üzerinden prim yaptığı anda sen o masum elemanı savunmuyor, laf atan ibneyi orda herkesin içinde itin götüne sokmuyorsan seninde o denyodan farkın yok kardeş şunu bi kabullen. gerçi içimden bi ses o laf yiyen,itilip kakılan elemanın sen olduğunu söylüyor ama neyse.
capri sun. halada içiyorum alışmış kudurmuştan beter aq.
knight online oynadığımız yıllarda oyundan arkadaşlarla 7 kişi buluşmuştuk. garip gibi duruyor ama o kadar ay süren muhabbetten sonra oturup konuşmaya başlayınca direk samimi olunabiliyor. geçen birini askere bile yolladık hala muhabbetimiz var birbirimizle.
iftardan sonra yakılan ilk sigaradır.
kesinlikle aile baskısı veya puanım yetmiyor diye hayalinizdeki bölümden vazgeçmeyin. 1 yıl daha deneyin tekrar hazırlanın. üniversite sınavı lise sınavına benzemez. burda gireceğiniz bölüm hayatınızın devamında yürüteceğiniz mesleği şekillendirmiş oluyor. koca bir ömür düşünüldü mü kaybedilen 1 yıl o kadar da önemli değil.
doktor: beklenmeyen komplikasyon gelişti.
1 yıl fizik okuyup fizik'i, 1 yıl kimya okuyup kimya'yi, 1 yıl biyoloji ve 1 yılda matematik okuduk mu 4 yılda hacettepe tıp garanti diyosun yani kardeş?
namık kemal üni.
Bende sonuçlar ilk açıklandığında namık kemal diye üniversite mi olur amk demiştim ama varmış.
Bende sonuçlar ilk açıklandığında namık kemal diye üniversite mi olur amk demiştim ama varmış.
fifa 1998.
ağlıyorum şuan:(
ağlıyorum şuan:(
2. dünya savaşının almanların gözünden anlatan 3 bölümlük dizi.
2. dünya savaşıyla ilgili çoğu film veya diziyi izlemişimdir ama bunu ilk sıraya koydum izler izlemez.
Ayrıca https://www.youtube.com/watch?v=z6JzS0hlcCM bu şarkıyı dinledikten sonra diziyi izlemeden durabilcek insan tanımıyorum.
2. dünya savaşıyla ilgili çoğu film veya diziyi izlemişimdir ama bunu ilk sıraya koydum izler izlemez.
Ayrıca https://www.youtube.com/watch?v=z6JzS0hlcCM bu şarkıyı dinledikten sonra diziyi izlemeden durabilcek insan tanımıyorum.
soğuk havamız bile balkanlardan geliyor. yıl olmuş 2014 hala kendi soğuk hava dalgamızı üretemiyoruz eleştirisini akla getiren hava dalgası.
uhut savaşında okçular niye o tepeyi bıraktı?
niye amına koyim niye gittiniz olm o tepeden a.k
niye amına koyim niye gittiniz olm o tepeden a.k