bugün
- yazarların on üzerinden komiklikleri42
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler9
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar8
- eve usta gelince yaşanan tedirginlik5
- edebiyat tarihinin en iyi giriş cümlesi4
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı6
- ürememeyi seçenlere duyulan öfkenin sebepleri3
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- bıyık bırakmak3
- bireysel silahlanmanın önü açılırsa alınacak silah6
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim7
- iremga11
- gülben ergen'in çok kaliteli şarkıcı olması2
- beyazsemsiyeliyabanci48
- sertleşmeyi destekleyen gıdalar2
- en sevilen meyveler6
- beyazpenisliyabancı4
- togg'a lpg taktırmak11
- tiktok gelmeden öncesini hatırlatan şeyler2
- bir kadının sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız2
- çeteleşme2
- sibel can diyeti6
- ona bir şey söyle16
- schopenhauer'un kadın nefreti4
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi11
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak5
- meksika açmazı2
- barış manço'nun ölüm sebebi2
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır10
- venezuela başkanı rodriguez in türkiye ziyareti2
- dizi izleyerek ingilizce öğrendim diyen tip2
- yagmurcu3
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı2
- zaman baba7
- aziz yıldırım13
- bebeksi bir hatunla sevgili olmak9
- insanları mutlu etmek2
- türkçe'nin edebi bir dil olmadığı gerçeği7
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- yorgun mermi22
- sydney sweeney'in memeleri7
- ilk aşkınız5
- kezo saçından meslek tahmini yapmak2
- sistem patlamış8
- instagram'a sürekli hikaye atan kadın5
- aberdeen2
- türk mü türkiyeli mi sorunsalı4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- güne kahve ve donut ile başlamak2
- gereksiz vergiler2
entry'ler (25)
2006-2009 arası knight online oynadığım yıllar. Axxxxxxxx bee.
Bu gidişle sigaraya aylık 1000 tl ayırmamız gerekicek aq.
Ne zaman uzun yola çıksam benzini Shell'den alıp, tuvalet ihtiyacı için gözüm opet arasa kendimi karaktersiz bir yavşak gibi hissediyorum ama her yolculuğumda bunu yapıyorum:(
Beyaz kodu içine aldıktan sonra ağlayıp sızlamanın fayda etmediğini yaşamamış orospu çocuklarını istahlandıracak eylem. Hele doktor kişinin 1. Derece akrabalarında hakim-savcı varsa ( %30unda olur genelde, eğitime önem veren ailelerden çıktıkları için) o zaman çapraz vuruş başlar.
Birlikte Karışık çerez yerken kaju ve Antep fıstığına dokunmayıp yer fıstığı ve leblebiye abanmak.
Eğitim seviyesiyle ters orantılı yapılan eylem.
istanbul'da yeni göreve başlamış bir ambulans doktoruyum. Günlük minimum 15 vakaya çıkan yoğun bir istasyondayım. 15 vakanın 2 tanesi gerçekten ambulans ihtiyacı olan trafik kazası, kalp krizi vs. oluyor. Geri kalan 13 tanesi sevgilisi ya da başkasıyla tartışıp sinir krizi geçiriyorum diyerek ayılıp bayılma numarası çeken cahil kezolar, karnı ağrıdığı için öleceğini düşünüp ambulansı arayan bencil insanlar,belim tutuldu ölüyorum diye ortalığı ayağa kaldiranlarla dolu.
En başta dediğime geleyim tekrar. Eğitim seviyesi düşük insanlar ambulanslardaki gereksiz yoğunluğu olusturan tipler esasında. Çünkü bu cahil kesim ambulansın aslında ne için var olduğunu düşünemiyor ya da bencillikleri düşünmelerini engelliyor. Yarın bir gün ben böyle sinir krizi geçiren şımarık birisine ambulansla gittiğim sırada istasyonumun arka sokağında bir çocuğa araba çarpsa ve ağır yaralansa normal şartlarda ben 1 dakikada ulaşıp müdahale edicekken, ambulansım görevde olduğu için başka bir yerden ambulans yollanacak oraya. 1 dakikada mudahale edilecek çocuğa 10 dk sonra müdahale olucak ve aradaki 9 dakika kayıp. Belki o 9 dakika o çocuğun hayatına mal olucak. işte bunu akıl edebilen, empati yapabilen insan 112yi gereksiz bir bencillikle aramaz.
istanbul'da yeni göreve başlamış bir ambulans doktoruyum. Günlük minimum 15 vakaya çıkan yoğun bir istasyondayım. 15 vakanın 2 tanesi gerçekten ambulans ihtiyacı olan trafik kazası, kalp krizi vs. oluyor. Geri kalan 13 tanesi sevgilisi ya da başkasıyla tartışıp sinir krizi geçiriyorum diyerek ayılıp bayılma numarası çeken cahil kezolar, karnı ağrıdığı için öleceğini düşünüp ambulansı arayan bencil insanlar,belim tutuldu ölüyorum diye ortalığı ayağa kaldiranlarla dolu.
En başta dediğime geleyim tekrar. Eğitim seviyesi düşük insanlar ambulanslardaki gereksiz yoğunluğu olusturan tipler esasında. Çünkü bu cahil kesim ambulansın aslında ne için var olduğunu düşünemiyor ya da bencillikleri düşünmelerini engelliyor. Yarın bir gün ben böyle sinir krizi geçiren şımarık birisine ambulansla gittiğim sırada istasyonumun arka sokağında bir çocuğa araba çarpsa ve ağır yaralansa normal şartlarda ben 1 dakikada ulaşıp müdahale edicekken, ambulansım görevde olduğu için başka bir yerden ambulans yollanacak oraya. 1 dakikada mudahale edilecek çocuğa 10 dk sonra müdahale olucak ve aradaki 9 dakika kayıp. Belki o 9 dakika o çocuğun hayatına mal olucak. işte bunu akıl edebilen, empati yapabilen insan 112yi gereksiz bir bencillikle aramaz.
2 gün sonra 4 adet yazlık lastiğini alacağım. Araştırmalarım sonucunda en makul olanın petlas olduğu kararını verdim. Neticede f16larımıza bile lastik üreten bir firma. Zamanla bu entrye editlemeler yaparım.
4 ay sonra mezun olduğumda yazmayı düşündüğüm birim.
tsm'de çalışmış meslektaşlarım varsa önerilerine açığım.
tsm'de çalışmış meslektaşlarım varsa önerilerine açığım.
o götveren başkası üzerinden prim yaptığı anda sen o masum elemanı savunmuyor, laf atan ibneyi orda herkesin içinde itin götüne sokmuyorsan seninde o denyodan farkın yok kardeş şunu bi kabullen. gerçi içimden bi ses o laf yiyen,itilip kakılan elemanın sen olduğunu söylüyor ama neyse.
capri sun. halada içiyorum alışmış kudurmuştan beter aq.
knight online oynadığımız yıllarda oyundan arkadaşlarla 7 kişi buluşmuştuk. garip gibi duruyor ama o kadar ay süren muhabbetten sonra oturup konuşmaya başlayınca direk samimi olunabiliyor. geçen birini askere bile yolladık hala muhabbetimiz var birbirimizle.
iftardan sonra yakılan ilk sigaradır.
kesinlikle aile baskısı veya puanım yetmiyor diye hayalinizdeki bölümden vazgeçmeyin. 1 yıl daha deneyin tekrar hazırlanın. üniversite sınavı lise sınavına benzemez. burda gireceğiniz bölüm hayatınızın devamında yürüteceğiniz mesleği şekillendirmiş oluyor. koca bir ömür düşünüldü mü kaybedilen 1 yıl o kadar da önemli değil.
doktor: beklenmeyen komplikasyon gelişti.
1 yıl fizik okuyup fizik'i, 1 yıl kimya okuyup kimya'yi, 1 yıl biyoloji ve 1 yılda matematik okuduk mu 4 yılda hacettepe tıp garanti diyosun yani kardeş?
namık kemal üni.
Bende sonuçlar ilk açıklandığında namık kemal diye üniversite mi olur amk demiştim ama varmış.
Bende sonuçlar ilk açıklandığında namık kemal diye üniversite mi olur amk demiştim ama varmış.
fifa 1998.
ağlıyorum şuan:(
ağlıyorum şuan:(
2. dünya savaşının almanların gözünden anlatan 3 bölümlük dizi.
2. dünya savaşıyla ilgili çoğu film veya diziyi izlemişimdir ama bunu ilk sıraya koydum izler izlemez.
Ayrıca https://www.youtube.com/watch?v=z6JzS0hlcCM bu şarkıyı dinledikten sonra diziyi izlemeden durabilcek insan tanımıyorum.
2. dünya savaşıyla ilgili çoğu film veya diziyi izlemişimdir ama bunu ilk sıraya koydum izler izlemez.
Ayrıca https://www.youtube.com/watch?v=z6JzS0hlcCM bu şarkıyı dinledikten sonra diziyi izlemeden durabilcek insan tanımıyorum.
soğuk havamız bile balkanlardan geliyor. yıl olmuş 2014 hala kendi soğuk hava dalgamızı üretemiyoruz eleştirisini akla getiren hava dalgası.
uhut savaşında okçular niye o tepeyi bıraktı?
niye amına koyim niye gittiniz olm o tepeden a.k
niye amına koyim niye gittiniz olm o tepeden a.k