bugün
D
derikod3 yıl önce
irkçılığı bitiren o söz
Irkçılık bitmez her insan farklı renklerde olabilir ama bazı insanların yarak kürek kültürleri vardır ve onlar her zaman aşağılanmalılardır.
D
derikod3 yıl önce
fenerbahçe
sarı lacivert renklere sahip 1907 de kurulmuş spor kulubü.
D
derikod3 yıl önce
film replikleri
-senin derdin ne ha? Yoksa lanet olası bir embesil ile mi konuşuyorum. Tanrım!
D
derikod3 yıl önce
film replikleri
D
derikod3 yıl önce
film replikleri
D
derikod3 yıl önce
film replikleri
D
derikod3 yıl önce
film replikleri
D
derikod3 yıl önce
film replikleri
D
derikod3 yıl önce
fenerbahçe taraftarı
Rahmetli spor yazarı İslam Çupi nin ''fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz!'' diyerek tanımladığı takımın mensubu olan, şanslı ve gururlu insanlar topluluğu … devamını gör
D
derikod3 yıl önce
ali koç
en kısa süre de fenerbahçe'nin başkanı olarak görmek istediğim kişi..
D
derikod3 yıl önce
100 yıllık cumhuriyeti değiştireceğiz
önce şu dincilerden bir kurtulalım da sonra 100 santimlik cumhuriyetimizi nasıl içinize alıyorsunuz göreceğiz...
D
derikod4 yıl önce
ben senin resmine aşığım
gunumuz erkeklerinin çoğunun kapıldığı durum. daha doğrusu bizim bir suçumuz yok, kadin milleti suçlu. ulan kizi fotoda görüyorsun mavi iri gozler, müthiş bir gülümseme, fit bir vücut falan filan, bulusmaya gelen kiz ise kibariye'nin cakmasi amk. ge… devamını gör
D
derikod4 yıl önce
ben senin resmine aşığım
gunumuz erkeklerinin çoğunun kapıldığı durum. daha doğrusu bizim bir suçumuz yok, kadin milleti suçlu. ulan kizi fotoda görüyorsun mavi iri gozler, müthiş bir gülümseme, fit bir vücut falan filan, bulusmaya gelen kiz ise kibariye'nin cakmasi amk. ge… devamını gör
D
derikod4 yıl önce
ben senin resmine aşığım
D
derikod4 yıl önce
şu an okunan kitap
içimizdeki şeytan. Hepinizde varolan.
D
derikod4 yıl önce
amcı erkek
içinde bulunduğu vaziyetin imkan ve şeraitini düşünmeden am peşinde koşan determined dedicated erkeklerdir.
D
derikod4 yıl önce
bir kızı tavlamanın yolları
çatlatana kadar güldürmek ve sonrasında geri çekilmektir.
D
derikod4 yıl önce
yeşilçam
yesilcam meydani vardir bi de. istiklalin hemen yan sokaginda. bilenler bilir tarif ettirmeyin simdi bana.
D
derikod4 yıl önce
çilek
yerden biten!! kırmızı,hoş kokulu ve hoş dokulu bir meyve..
D
derikod4 yıl önce
sokak köpeklerinin yüzündeki hüzün
Aldanmayın, saldırabilirler. Birkaç gün evvel böyle hüzünlü hüzünlü bakan, garip bir sokak köpeği tarafından durduk yere saldırıya uğradım. Taş alır gibi yapınca da kaçtı.
D
derikod4 yıl önce
çoklu kişilik bozukluğu
genellikle yaşanan travmalar sonucu ortaya çıkan bir hastalıktır. insanın istem dışı beyninde yarattığı birden fazla kişilikle alakalıdır. kişilikler arası geçiş yapılsa da insan bunun farkında değildir. davranış dalgalanmaları ya da huy değişikliği… devamını gör
D
derikod4 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
D
derikod4 yıl önce
anın görüntüsü
D
derikod4 yıl önce
anın görüntüsü