sevdiği entry'ler

sözlük yazarlarının itirafları

zamanında yazdığım bir kız vardı. aramız baya ilerlemişti. ablası ile beraber üniversiteye gidiyordu ablası başka şehirden geldiği zaman bizim evde kalıyorlardı. ev arkadaşım da ablasının sevgilisi falan. bir ara hakikaten baya ilerlemiştik ki ablası nerdeyse beni dövdürecekmiş kızdan uzak durayım diye. halbuki para teklif etse 50 liraya fit olurdum.

uzun zaman oldu baya koptuk. facebook'u fazla kullanan biri değilim. vakti zamanında bir kaç kez uzun işlerim olmuştu. yine öyle bir zaman bu kızı gördüm. amacım tekrar kıza yazmak değil. hal hatır sormak falan. merhaba yazdım. hiç siklemedi. baktım hala online duruyor paylaşım falan yapıyor. belki mesaj gitmemiştir diye saf duygularımla bir merhaba daha yazdım. gene ses yok. hıaamınaa lan diye profiline girdim arkadaşlıktan çıkarmış.

aradan bir kaç ay geçmeden Allah'ın işi ya kafede karşılaştık.

+ merhaba görüşmeyeli ne haber?
- iyidir senden ne haber?
+ çalışıyoruz işte sen ne yaptın başladın bir yere..
- hayır bizim sektör biraz durgun çok zor.
+ evet biliyorum bir kaç ay önce sana uygun yüksek maaşlı harika bir iş vardı ..... firmada.
- ee niye haber vermedin.
+ facebook'tan sana merhaba yazdım sanırım görmedin.
- telefondan arasaydın.
+ yok ki bende senin telefonun.
- vermiştim ya, hala aynı o.
+ sildim güzelim ben onu kaç yıl oldu.
- ya off ya.
+ neyse ben kaçar sonra görüşürüz.
- görüşürüz.

biliyorum yaptığım iyi bir şey değil ama böyle insanlara bunu yapmak lazım biraz. onca yıl geçmiş hala bana liseli kız tripleri atıyor amına koduğum. neyse anlamayanlar varsa eğer onlara da açıklayım yüksek maaşlı harika bir iş falan yoktu ben uydurdum.
© copyright 2005 - 2026