bugün
- hakkımda bilmeniz gerekenler21
- pişt bi baksanıza buraya kankalarım9
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası10
- nohut yaptım nası olmuş12
- yazarların sormak istediği sorular4
- 0 0 75
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- malatya6
- yoğurt mayalayan kızı üzmek11
- ölü bir sineği kafanızda canlandırabilir misiniz5
- özel güvenlik görevlisi sınavını kazanmak5
- sosyal medya kullanmıyorum diyen sözlük yazarı4
- edirne'ye yerleşen tokatlılar4
- mavi götlü küçük ibneler şafağında karşılıksız aşk5
- film önerisi5
- ioçk10
- nervio burak demirbilek evliliği13
- sıkıldım abi4
- 45 bin liraya alınabilecek en iyi araba5
- dünyaya çocuk getirmek4
- yorgun mermi vs nervio12
- bey biraderler5
- arkadaşlar5
- arkadaşlar çabuk bakın8
- filenin sultanları5
- kadın biraderlere ne deniyor sorusu4
- uludağ sözlük discord grubu10
- queen feristah10
- birader ne demek11
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- dostluk2
- yazarların nickleri nereden geliyor11
- uludağ sözlük partisi8
- koala'nın bu hayatı yaşamaması5
- yeni parti46
- diamond bosphorus16
- limonlu makarna9
- abdülhamid kayıhan osmanoğlu4
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- kabataş görüntülerinin bu cuma yayınlanacak olması4
- tai lung18
- black hawk down2
- arabayı yavaş süren tipler16
- merfulu gitmesin kampanyası15
- ismet gürbüz10
- süzme yoğurt3
- börekitas3
- kitap önerir misiniz7
- traktörü olan yazarlar7
- kız nick altı meriçleri12
entry'ler (1)
Üç gün önce sevgilimle ayrıldık benim için çok farklıydı
Ertesi gün kim beni günaydın diye uyandıracak derken yazdı
ESKi sevgilisi ölmüş 2 yıllık bana yazmış beraber gittik mezarına ailesine
Yanındaydım hep ama o onun için ağlarken harap olurken benim içim parçalanıyor
Arkadaşına demiş hayatıma bundan sonra başkasını alamam biliyorum Bi süre sonra geçicek ama benim onu sevdiğim gerçeğini değiştiremez çok üzülüyorum bana onla olan anılarını anlatıyor omzumda onun için ağlıyor. sarıldık, biz seninle böyle mi sarılcaktık lafı çıktı onun ağzından ikinci defa gittik dün mezara yine ağladı çocuğun ailesinden hepsi tanıyor kızı beni arkadaşı olarak biliyorlar kız mezarın başında ağlıyor ben arkada çeşmeye dayanıp yıkılıyorum ellerim başımda dirseklerim dizimde ağlamamak için kendimi tutuyorum bana onla olan anılar anlatıyor o günün akşamı telefonumu kapatıyorum ta ki bu sabaha kadar sabah korktuğunu bana neden haber vermedin deyişlerini okuyorum arkadaşıma elim ayağım titriyor yazmış çok belirsiz çok çaresiz bir durum içerisindeyim kimin aklına gelir ki bunlar, bazıları diyor ki erkek adam sevgilisinin eski sevgilisinin mezarına beraber gider mi onun ağladığını görür mü ona destek olur mu bu erkeklik değilse ben değilim abi bana ihtiyacı var gittim ama çok değişik hissediyorum iki defa gittik..
Ertesi gün kim beni günaydın diye uyandıracak derken yazdı
ESKi sevgilisi ölmüş 2 yıllık bana yazmış beraber gittik mezarına ailesine
Yanındaydım hep ama o onun için ağlarken harap olurken benim içim parçalanıyor
Arkadaşına demiş hayatıma bundan sonra başkasını alamam biliyorum Bi süre sonra geçicek ama benim onu sevdiğim gerçeğini değiştiremez çok üzülüyorum bana onla olan anılarını anlatıyor omzumda onun için ağlıyor. sarıldık, biz seninle böyle mi sarılcaktık lafı çıktı onun ağzından ikinci defa gittik dün mezara yine ağladı çocuğun ailesinden hepsi tanıyor kızı beni arkadaşı olarak biliyorlar kız mezarın başında ağlıyor ben arkada çeşmeye dayanıp yıkılıyorum ellerim başımda dirseklerim dizimde ağlamamak için kendimi tutuyorum bana onla olan anılar anlatıyor o günün akşamı telefonumu kapatıyorum ta ki bu sabaha kadar sabah korktuğunu bana neden haber vermedin deyişlerini okuyorum arkadaşıma elim ayağım titriyor yazmış çok belirsiz çok çaresiz bir durum içerisindeyim kimin aklına gelir ki bunlar, bazıları diyor ki erkek adam sevgilisinin eski sevgilisinin mezarına beraber gider mi onun ağladığını görür mü ona destek olur mu bu erkeklik değilse ben değilim abi bana ihtiyacı var gittim ama çok değişik hissediyorum iki defa gittik..