entry'ler (1)

eski sevgilinin ölmesi

Üç gün önce sevgilimle ayrıldık benim için çok farklıydı
Ertesi gün kim beni günaydın diye uyandıracak derken yazdı
ESKi sevgilisi ölmüş 2 yıllık bana yazmış beraber gittik mezarına ailesine
Yanındaydım hep ama o onun için ağlarken harap olurken benim içim parçalanıyor
Arkadaşına demiş hayatıma bundan sonra başkasını alamam biliyorum Bi süre sonra geçicek ama benim onu sevdiğim gerçeğini değiştiremez çok üzülüyorum bana onla olan anılarını anlatıyor omzumda onun için ağlıyor. sarıldık, biz seninle böyle mi sarılcaktık lafı çıktı onun ağzından ikinci defa gittik dün mezara yine ağladı çocuğun ailesinden hepsi tanıyor kızı beni arkadaşı olarak biliyorlar kız mezarın başında ağlıyor ben arkada çeşmeye dayanıp yıkılıyorum ellerim başımda dirseklerim dizimde ağlamamak için kendimi tutuyorum bana onla olan anılar anlatıyor o günün akşamı telefonumu kapatıyorum ta ki bu sabaha kadar sabah korktuğunu bana neden haber vermedin deyişlerini okuyorum arkadaşıma elim ayağım titriyor yazmış çok belirsiz çok çaresiz bir durum içerisindeyim kimin aklına gelir ki bunlar, bazıları diyor ki erkek adam sevgilisinin eski sevgilisinin mezarına beraber gider mi onun ağladığını görür mü ona destek olur mu bu erkeklik değilse ben değilim abi bana ihtiyacı var gittim ama çok değişik hissediyorum iki defa gittik..
© copyright 2005 - 2026