bugün
C
cullen76 yıl önce
kurtlar vadisi unutulmaz sözler
Kurtlar Vadisi dizisinin unutulmaz sözleri. * Yaşamak için yalvarmadık ölmek için de yalvarmayız ! * Bir kere seni birinin satmasına izin verirsen, hep satılırsın. * Sırtını duvardan başka bir yere verme * ölüm ölüm dediğin nedir gülüm ? ben seni… devamını gör
C
cullen78 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
C
cullen78 yıl önce
unutulmayan dizi replikleri
"i dreamed that i was old." Gece nöbeti'nin üstadı aemon targaryen'in ölmeden önceki repliği. Ayrıca "egg..." diye inlerken bahsettiği bebeğin, son bölümde aegon targaryen yani jon'un ta kendisi olduğunu öğrenmek, daha bir anlam kazandırdı. https:/… devamını gör
C
cullen79 yıl önce
vurduran erkek çekiciliği
Saçını 3 e vurduran erkeğin çekiciliğidir. (bkz: tarkan)
C
cullen79 yıl önce
kısa süreli hemen bitecek çıkar ilişkisi istiyorum
(bkz:fuckbuddy)
C
cullen79 yıl önce
suriyeliyim türklerden şikayetçiyim
(img:#1456511) Bi gidin be kardeşim yeterrrr.
C
cullen79 yıl önce
metro turizm
ilk olarak karadeniz sahilinde çalışmaya başlamış firmadır. idealist bir yaklaşımla türkiyenin en büyük firması olmayı başarmıştır. milliyetçi bir duruşu suhip olup ayrıca namaz ve de iftar vakitlerine saygılıdır.
C
cullen79 yıl önce
yeni dünya düzeni
`latince` `novus ordo seclorum`... yeni bir deyim değildir ayrıca da... bütün amerikan dolarlarının üzerinde bu yazı vardır...
C
cullen79 yıl önce
bahreyn bayrağıyla katara destek yürüyüşüne gitmek
O Bahreyn bayrağı a haber de katar haberi verilirken arkada dalgalanıyordu bide ne günlere kaldık katar hangi kıtada desen gösteremeyecek adamlar asker yollamak istiypr.
C
cullen79 yıl önce
arda turan
`galatasaray`' ın 30 ocak 1987 doğumlu yıldız adayı. geçen sene kiralandığı `vestel manisaspor`' da çok başarılı olan ve `tsl 2006 2007 sezonu` için yuvasına geri dönen orta alan futbolcusu. milli takım için de yıllar boyu iyi işler yapması beklenen … devamını gör
C
cullen79 yıl önce
arap olmak istiyorum ne yapmalıyım
Beynini aldır.
C
cullen79 yıl önce
atilla taş
birden fazla anasi olan sarkicidir.
C
cullen79 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel
(img:#1273008)
C
cullen79 yıl önce
tüm derdi aşk olan gerizekalı kız
Klasik kalitesiz low kizdir. Sallamayin takmayin şöyle tipleri.
C
cullen79 yıl önce
deniz seki
yollarına gul dokmeye deger guzellik gerci yanında dolastırdıgı maymunlardan dolayı kendısıyle aram cok bozuk.
C
cullen79 yıl önce
eski sevgiliye söylemek istenen şeyler
nefret kokan, pişmanlık duyulan ve iç acıtan cümlelerdir. neden ? seni sevmiyorum . seni seviyorum.
C
cullen79 yıl önce
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
C
cullen79 yıl önce
yazarların çektiği fotoğraflar
(img:#1846381) annemin iş hayatım için, hayırlı sağlam bir iş kapısı için, iyi haberler adına ektiği toprak. yılbaşından da daha önce ekmiş. çok yavaş ilerliyor sadece bir yaprak boy gitmiş. bu durum sonrası biraz karamsarlığa kapılınca annem üzüld… devamını gör
C
cullen79 yıl önce
sözlük yazarlarının el yazıları
italik yazarım ben. http://sketchtoy.com/48541184
C
cullen79 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
C
cullen79 yıl önce
a haber
atvnin yeni haber kanalı ayrıca ilk hd haber kalanalı olma özelliği taşımaktadır.
C
cullen79 yıl önce
telefondaki bu nerden geldi dediğiniz fotoğraf
Bazen galeriye girdiğimde kendime sorduğum soru.
C
cullen79 yıl önce
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
C
cullen79 yıl önce
© copyright 2005 - 2026