bugün

entry'ler (33)

sözlük yazarlarının en son okuduğu kitaplar

bozkurt nuhoğlu - kırmızı günler.

29 mayıs 2010 eurovision finali

http://www.facebook.com/p...55&id=110294595678586

tek bir dileğim var sonsuz dileğimin olması

bir ilkokul öğrencisinin yazdığı kompozisyon;
'günümüzde 3 dilek hakkımız olması çok önemlidir. maalesef... sevinerek bu hakkımizı kullanırız her zaman. benim 3 dilek hakkım olsa 3 dilek hakkı daha isterdim. elde var 6 dilek hakkı, 5'i ile 3 er dilek daha dilesem 15 dilek hakkım daha olur. 15 dilek ile her istediğimi dilerim. günah değilse allah olmayı dilerim. allah olduktan sonra dilek hakkım sonsuz kere sonsuz olur. çok akıllı olurum. maalesef her istediğimi yapabilirim. kendime kasvetli bir yarış arabası yaptırırım. onunla antalya'ya gider dedemlerin elini öperim. dedem bana torunum allah olmuş der. sevinir. harçlık verir. abime vermez, çünkü o arabaya kusan bir piç. sonra dedem mezarlıkta zombileri öldürmeye gönderir beni. hepsini yok ederim ışın kılıcıyla. babami da döverim..'

üniversiteyi okumadan ölmek istemiyorum diyen genç

henüz lisede olup 2012 de kıyametin kopacağına inanan genç.

islamda insana mantıklı gelmeyen şeyler

kaderdir.

'tanrı herkesin kaderini yazdıysa neden insanları yargılayıp iyi ve kötü olarak ayırıyor' sorusudur.

karşı balkonda sütyenle dolaşan kadın görmek

karşı balkonda donla dolaşan erkek görmekten iyidir.

pılıyı pırtıyı toplayıp ekşi ye kaçmak

(bkz: böyle açaydım kollarımı gitme diyeydim)

bütün dünyada sınırların kaldırılması

gerçekleşse bütün dünya insanlarının kavgasız, gürültüsüz ve mutlu bir şekilde yaşayabileceği, ırkçılık ve milliyeyçilik gibi kavramların ortadan kalkacağı bir hayal ürünü, ütopyadır. tek kötü yanı yönetimi ve yönetim şekli olurdu.

ikisi bir arada güzel olmayan şeyler

kadın ve bir tane daha kadın.

karizmatik ölümler

ege dolaylarında çıkan bir yangına müdahale etmek için denizden su alırken bir dalgıcı da alan helikopterin suyla dalgıcı ormana bırakıp yangını söndürmesi fakat dalgıcın yanarak ölmesi.

olası inci sözlük saldırısına savunma taktikleri

döner bıçaklarıyla dalalım.

beş yıldızlı otellerde kalmayacağım

halk partisinin liderine de halkı temsil etmek yakışır.

sokakta polat alemdar yatakta behlül kesilen erkek

(bkz: marjinal kabadayı)

akciğer kanseri hastalarının boğularak ölmesi

(bkz: kalp hastalarının kalp krizinden ölmesi)

ilgi çekmek için yapılan türlü aptallıklar

yazı şeklini ve harfleri değiştirmek.
(bkz: türkçeyi katletmek)

günde 6 paket sigara içen insan

geleceği parlak olmayan, tez vakit azraille tanışacak olan kişidir.

kadınlardan nefret etme sebepleri

her gördüğü erkeğe potansiyel sevgili gözüyle bakmaları, sevgilileri olsa dahi başkalarına kendilerini beğendirme istekleri.

12 eylül 1980 devrimini eleştiren insan

mankurtlaştırmanın etkisinden sıyrılmış, hala insani duyguları olan ve yanlışları görerek doğruyu seçebilme zekasına sahip kişidir. aklı başında bir sosyal demokrattır.

yeşil eriği yağlayıp kıça sokan zihniyet

(bkz: göte buzlu badem sokmak)

aptal kızlar

gecelik ilişki için en uygun kızlardır.
© copyright 2005 - 2026