bugün

sevdiği entry'ler

jöh pöh

anlaşılana göre bazı hainlerin zoruna gidendir. Değil yps, alfabedeki bütün sessiz harfler birleşse bile hepsini gömme kapasitesini bulunduran gururlarımızdır.

19 mart 2016 taksim patlaması

Dün vapura bindim karşıma genç bir adam oturdu. Spor çantası vardı çantayı yere bırakıp gitti
Ben ne yaptım biliyo musun
Korktum
inan bana onun bi bomba olmasından korktum
Sonra saçmalama lan olur mu öyle şey dedim kendime

Niye olmasın ki vapurda yüzlerce insan vardı kim giren çıkanı arıyor üstüne bakıyor

Herkes yok canım olmaz deyip giriyor içeri aynı ankaradakiler gibi bugün taksimdekiler gibi

Güveniyor musun polise istihbarata yöneticine

Ben güvenmiyorum.

ayrılıkçı türkler

-ama ben kürtçe konuşmak istiyorum
-peki konuş evladım.
-ama konuşmak yetmez, okullarda da öğretmelisiniz
-peki öğretelim evladım.
-ama belediyeleri biz yönetelim
-olur yönetin evladım.
-hani birde bayrağımız olsa, sarılı kırmızılı,yeşilli
-hay hay,sancaktarı da öcalan olsun.
-sahi o garibi de salıverin, yaşlandı artık.
-tabi, ne demek saldık gitti.
-elektrik ve suya para ödemem
-ödeme evladım, biz paylaşır öderiz.
-dağdan ineriz gençlere iyi bir iş, yaşlılara dolgun emekli maaşı isteriz
-hay hay ne demek,ikramiye bile veririz.
-hakkari, mardin,diyarbakır,urfa,antep,şırnak,bingöl, bitlis te özerklik verin
-olur evladım.
-ama doğu anadoludan da van,kars,ardahan,muş ve birkaç il daha isteriz
-ayıp ettin lafımı olur, ordan da veririz.
-ama hiç denizimiz yok, mersin, hatay, iskenderun u da verseniz de biraz kayık yüzdürsek
-tabi canım, lafı mı olur, van gölü ve canavarı da hediyemiz olsun.
-ya hiç boğazımız ve adamız yok, boğazlardan birini yanındanda heybeli olsa
-ne demek paşam, lafımı olur, kınalı ada da hediyemiz olsun.

-hı hı da hı hı,hı hı da hı hı. bitmeyen senfoni...

ankaralı psikolojisi

hiçbir şey yapmayan , sinmiş insan psikolojisidir.

suriyeli bir mülteci şöyle demişti ; ''önce sokaklarda bombaların patlamasına alıştık , sonra evlerimizi füzelerle vurdular''.

olayın sorumlularına göstermelik bile olsa bir tavır takınamayan , 5 ayda 500 den fazla insanı 4-5 kilometrelik bir mesafede 3 farklı bombayla katledilen bu şehrin halkı çıkıp o ankara'nın her yerinden görülen parıl parıl parıldayan saraya , esamesi dahi okunmayan mit binasına , gökçek'in belediye binasına falan protesto amaçlı dahi yürüyemiyorsa söylenecek fazla bir şey yoktur.

sıramızı bekliyoruz sadece hepsi bu , ilk patlamada birileri öldü birileri hayatta kaldı yoluna devam etti , ikinci patlamada o hayatta kalıp yoluna devam edenlerden bazıları öldü ve yine hayatta kalanlar yoluna devam etti , üçüncüde ikinciden yırtanlardan bazıları hayatını kaybetti üçüncü kez sıçrayan çekirgeler hayatına devam ediyor , bakalım 4.de sıra hangi çekirgeye gelecek.

4.5 milyon nüfusu var ankara'nın , 1-2 adamın boyunduruğu altında yaşıyorsunuz başkent halkı , hani uykusu ağır olana derler ya götünde bomba patlasa uyanmazsın diye , aynen öyle uyuyorsun başkent halkı , uyumaya devam.ha yer üstünde uyumuşsun ha yer altında çok bir farkı yok zaten , arkandan birileri ağlar en fazla o olur umursamamaya alışmaya devam et.
© copyright 2005 - 2026