bugün
C
chessplayer4 yıl önce
galatasaray ın beşiktaş ı 9 2 yendiği tarihi maç
galatasaraydan sonrasını okuyamadım çok küçük.
C
chessplayer4 yıl önce
yazarların politik test sonuçları
25. soruya gelene kadar çok sıkıldım ve dayanamayıp bıraktım. söyleyeceklerim bu kadar.
C
chessplayer4 yıl önce
geceye bir kahraman bırak
ömer halisdemir.allah mekanını cennet eylesin
C
chessplayer5 yıl önce
satrançtaki en güçsüz taş
64 kare de oynanan bir oyundur satranç.. peki en güçsüz taş hangisi acaba? hadi bakalım kafa yorun awk biraz.. bence en güçsüz taş rakibin taşlarıdır. ~swh~ açık ve net evet.
C
chessplayer6 yıl önce
satrançtaki en güçsüz taş
64 kare de oynanan bir oyundur satranç.. peki en güçsüz taş hangisi acaba? hadi bakalım kafa yorun awk biraz.. bence en güçsüz taş rakibin taşlarıdır. ~swh~ açık ve net evet.
C
chessplayer7 yıl önce
11 mayıs 2019 rizespor galatasaray maçı tiyatrosu
maalesef ülke futbolunun iflasını izlediğimiz tiyatrodur. verilen 2 tane haksız penaltı, rizesporlu oyuncuya verilen kırmızı kart, donk hayvanına verilmeyen kırmızı kart vs vs vs geçen hafta beşiktaş maçıyla başlayan tiyatronun rize versiyonunu izlet… devamını gör
C
chessplayer7 yıl önce
maalesef ülke futbolunun iflasını izlediğimiz tiyatrodur. verilen 2 tane haksız penaltı, rizesporlu oyuncuya verilen kırmızı kart, donk hayvanına verilmeyen kırmızı kart vs vs vs geçen hafta beşiktaş maçıyla başlayan tiyatronun rize versiyonunu izlet… devamını gör
C
chessplayer7 yıl önce
C
chessplayer7 yıl önce
C
chessplayer7 yıl önce
bir takım insanların hep dinci ve ülkücü olması
Olur böyle şeyler bunlarla yaşamaya alışacağız.
C
chessplayer7 yıl önce
istanbul da seçimin tekrar edilmesi
Akp kazanamayınca iptal mi oluyor? Ne güzel milli irade!
C
chessplayer7 yıl önce
3 ocak 2019 manchester city liverpool fc maçı
Tsi 23:00'da başlayacak olan 2019'un ilk büyük maçı. Daha da önemlisi, 2018-19 `premier league` sezonunun şüphesiz en önemli maçı. Bir yanda arsenal, manu, tottenham demeden ezip geçen klopp'un namağlup liverpool'u, diğer yanda amk kelinin city'si. … devamını gör
C
chessplayer7 yıl önce
2018 dünya satranç şampiyonası
şu sıralar başlayan turnuvadır. fabiano caruana ile magnus carlsen arasında oynanacak 12 maçtan en çok puan alan, eşitlik bozulmadığı takdirde eşitlik bozma maçlarıyla kazanan şampiyon olacaktır. her ne kadar magnus'a sonsuz saygım varsa da caruana'n… devamını gör
C
chessplayer7 yıl önce
nickini bir fotoğrafla anlat
(img:#1466028)
C
chessplayer7 yıl önce
fenerbahçe
sarı lacivert renklere sahip 1907 de kurulmuş spor kulubü.
C
chessplayer7 yıl önce
matematik yoktur
Bir kitapta bulunan paragraf hakkında kafa yormak istiyorum. "Bize matematik dünyasının kurgusal ve sonsuz olduğu öğretildi. Bunu kabul ederim. 1'den sonra 2 gelir dendi. Bunu da kabul ederim ama sonra,1 ile 2 arasındaki sonsuzluğu düşündüm. Peki o … devamını gör
C
chessplayer13 yıl önce
türkiye merdiven haftası şenlikleri
C
chessplayer13 yıl önce
dizilerdeki ülkücüler
bir haberde okumuşlugum olmuş bir hadisenin başlıgı. son zamanlardaki dogan medyasında sürekli dönen dizilerde ülkücü insanları canlandıran kişilerin asık suratlı erol taş misali insanlar olması ve solcuların kafalarını koparmak için sürekli toplant… devamını gör
C
chessplayer14 yıl önce
lol
her yabancının yazısmaları arasında üçer beşer tane attırdığı nefret edilesi gülme(!) efekti. gül gibi ":)" varken ne gerek var bunlara.ama yok illa bi farklı olucaklar ya.sinirlendim yahu aksam aksam.
C
chessplayer14 yıl önce
evlat olsa sevilmeyecek siyasetçiler
bölücü ve yıkıcı faaliyetlerde bulunan sözde siyasetçilerdir. şeyh sait in torunlarıdır. (bkz: ahmet türk) (bkz: leyla zana) (bkz: gültan kışanak) (bkz: selahatin demirtaş) (bkz: hasip kaplan) (bkz: aysel tuğluk) http://galeri.uludagsozluk.com… devamını gör
C
chessplayer14 yıl önce
sözlükteki yazarları simgeleyen resimler
sözlükteki yazarların kişiliklerini, duygularını, davranışlarını simgeleyen resimlerdir. `emsi donalds` (img:#257170)
C
chessplayer14 yıl önce
3d koreografi kasan istanbul takımları
matah bir şey yaptığını zanneden takımlar ve taraftarlarıdır. bu ne ilkelliktir anlamadım.
C
chessplayer14 yıl önce
ahmet kaya nın sevilmeme nedenleri
bölücüdür. pkk terör örgütünün ses bayraktarlığını yapmıştır. Temmuz 1999’da Münih’te verdiği bir konserde Arabamı şerefsizlerin memleketinde bıraktım dediği biliniyor. ahmet kaya ya sanatçı demek sanatçılara hakaret olur çünkü bu millete bu devlete … devamını gör
C
chessplayer15 yıl önce
2012 türkiye satranç olimpiyatları
2012 de türkiyede düzenlenecek 40. satranç olimpiyatlarıdır. 7 milyon nüfusa sahip israilin dahi 7 tane gm (grand master) si varken 80 milyonluk türkiyenin sadece 3 tane gm si olduğu düşünüldüğünde bizim için çok parlak geçmeyeceği muhtemel bir turn… devamını gör
© copyright 2005 - 2026