C
cheb hasni11 yıl önce
empire total wardaki leh süvarisi
Hiç leh oynamadığım için kullanma imkanım olmadı ama kargı kullanan çok sağlam bir süvari olduğu yönünde iddalar var.
C
cheb hasni12 yıl önce
kalenji eliorun koşu ayakkabısı
tabanında boşluk olmayan, yolda koşmak amaçlı üretilmiş bir ayakkabı, kalıbı dardır ve arka taraftan aşil tendonuna doğru çok pis bir baskı yapar sorun benim ayağımdamı yoksa üretim hatasımı bilmiyorum lacivert olan modeli diğer modellerine oranla da… devamını gör
C
cheb hasni12 yıl önce
kalenji eliorun koşu ayakkabısı
tabanında boşluk olmayan, yolda koşmak amaçlı üretilmiş bir ayakkabı, kalıbı dardır ve arka taraftan aşil tendonuna doğru çok pis bir baskı yapar sorun benim ayağımdamı yoksa üretim hatasımı bilmiyorum lacivert olan modeli diğer modellerine oranla da… devamını gör
C
cheb hasni12 yıl önce
kalenji ekiden 200
Kalenji ekiden serisinin en pahalı ayakkabısı, ekiden 100 den daha iyi bir topuk desteğinesahip gibi görünmekle birlikte fiyatfarkının sebebi merak konusudur. (img:#555559)
C
cheb hasni12 yıl önce
kalenji ekiden 200
Kalenji ekiden serisinin en pahalı ayakkabısı, ekiden 100 den daha iyi bir topuk desteğinesahip gibi görünmekle birlikte fiyatfarkının sebebi merak konusudur. (img:#555559)
C
cheb hasni12 yıl önce
kalenji ekiden 100
Kalenji ekiden serisinin ayakkabılarından biridir ekiden 50 den farkı topuk desteği zartı zurtu vardır (img:#555553)
C
cheb hasni12 yıl önce
volkan demirelin yeniçeriye benzemesi
(img:#506893) Bundan 400 sene önce yaşasaymış viyana kapılarından adam aldıracakmış o derece bir benzerliktir.
C
cheb hasni12 yıl önce
enaramo vs emenike
şikecilere dert olan kıyas. 9 milyon euroya sattığı, dizinden sakat emenikeyi 10 küsür milyon euroya geri alacak enayilere dert olan kıyas. not: başlığı açan arkadaş az sonra çaylak olacaksın zaten. not: eneramoya sağlıklı değil diyen arkadaşa tav… devamını gör
© copyright 2005 - 2026