bugün

sevdiği entry'ler

bir mehmetçiğin uludağ sözlük e yazdığı mektup

sosyal medyada gündem olması gerekendir.

aslında özel olarak uludağ için yazılmamış ama ben uludağ sözlük'e uyarlamak istedim. çünkü içeriği tüm türk milletini ilgilendiriyor.

karşıt görüşlü yazar arkadaşlar umarım siyaset , muhalefet bahanesi ile aşağılayıp hor görmezsiniz.

çünkü şu zor günlerimizde vatan, bayrak için bir olmamız, birlik olmamız gerekiyor.

birbirimizi aşağılayarak, kin ve nefret tohumları ekerek hiç bir yere varamayız. bilakis ...... neyse, siz ne demek istediğimi anladınız.

görsel

ülkesi için kendini feda eden dünya lideri

recep tayyip erdoğan dır.

14 senede adam yaşlandı. gece gündüz çalıştı. oradan oraya bir insanın zor dayanacağı seyahatler yaptı. para aradı, iş aradı , aş aradı.

muhalif faşistlerle başetti.

süikastler ve darbeler gördü. yılmadı. başını alıp çekip gitmedi.

bizden oldu hak kı tuttu.

allah razı olsun uzun adam.

saldırıyı alkol içenler değil allah diyenler yaptı

Böyle bir cümle kurana sen ne anlatacaksın. Alkol içenle allah diyeni kıyaslayıp buradan çıkarım yapacak kadar ruh hastası olmak sadece işidcilerin işi diye bilirsik ama görünen o ki değilmiş.
Napalım şimdi burada alkol içenlerin eylemlerini mi sıralayalım.
Terörün hainliğin dili dini ırkı mı var be orospu evlatları?
işin kolayını bulmuşsunuz islam yaptı.

Allah belanızı versin.

nickimde bayan yok kız olduğumu nasıl belli ederim

memelerini paylaşabilirsin. he bir de nickini yazarsan rujunla tam süper olur, o zaman ikna oluruz. ben porsche'um olduğuna öyle ikna ettim sözlüğü.evet.

01 01 2017 fitnecilerin pazar mesaisi

sosyal medyada görülebilecek olay. vatansever insanlar teröristleri kınıyor. diğerleri islam a , dine, diyanete, devlete saldırıyor. aradaki fark bu.

pusuda bekleyen leş kargaları

ülkemiz sosyal medyasının halihazırdaki durumu. nerede bir terör olayı olsun, saniyesinde milletin dinine , devletine, inançlarına, kurumlarına yoğun saldırı. şerefsizler biliyor ki terör olayı her kesimedir. din inanç etnik köken ayırt etmez. bundan önceki patlamalarda polisi, askeri, müslüman kesmi, türkü kürdü ayırt ettiler mi?

ne diye fitnelik peşindesiniz?

kemalistlerin istediği müslüman tipi

Kemalist kim ki kafasına uyan müslüman tipi istesin?
© copyright 2005 - 2026