bugün
C
cevizci8 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
C
cevizci8 yıl önce
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
C
cevizci8 yıl önce
yaran twitter iletileri
twitter'da takip edilen kullanıcının güldüren belki de yaran iletileridir. * Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BiNBiR GECE'yi; Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLAR'ı; * Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇiFT… devamını gör
C
cevizci8 yıl önce
sözlük yazarlarının söylemek istedikleri
yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir. (bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~
C
cevizci8 yıl önce
sözlük erkeklerinin köprücük kemikleri
şahsen sahip olduğum köprücük kemiğini beğeniyorum.
C
cevizci8 yıl önce
belki bir deniz kenarında
El ele maziyi konuşacağız.
C
cevizci8 yıl önce
küfür olmayan ama küfür etkisi yaratan sözler
söylenen sözün/kelimenin küfür olmadığı halde kişi de küfür etkisi oluşturması durumudur. `zavallı`.
C
cevizci9 yıl önce
geceye bir fotoğraf bırak
(img:#1400537) ıstırırın yalarınnn dercesine...
C
cevizci9 yıl önce
C
cevizci9 yıl önce
nickini bir fotoğrafla anlat
(img:#1466028)
C
cevizci9 yıl önce
yazarların telefon ekranı arka planları
(bkz: Liseliler bilmez) (img:#901813)
C
cevizci9 yıl önce
yazarların telefon ekranı arka planları
(bkz: Liseliler bilmez) (img:#901813)
C
cevizci9 yıl önce
kitap alıntıları
okunan kitaplarda faydalı, hoş veya can alıcı noktalar arasında gördükleri kısımlardır. Ayrıca bu alıntılar, kitap almak isteyen kişinin seçim yapmasında bir tür fragman görevi üstlenerek, kişinin kitap seçmesinde kolaylık sağlayabilir.
C
cevizci9 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel
(img:#1273008)
C
cevizci9 yıl önce
unutulmaz dizi replikleri
izlerken, ulan adam şiir gibi konuştu be. bi yere yazayım bunu da yarın bi gün lazım olur dedirten dizi replikleridir. örnekse; --`spoiler`-- `prison break` 2. sezon; `john abruzzi` vs. `mahone` mahone: aklından ne geçiyorsa john, sakın yap… devamını gör
C
cevizci9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
C
cevizci9 yıl önce
aşık oldum be sözlük
http://galeri.uludagsozluk.com/g/yine-tribe-girdi-ergen/
C
cevizci9 yıl önce
memen guzelmis demenin kibarcasi
Kizlarla beni taniştirmayacak misin?
C
cevizci9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
C
cevizci9 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
C
cevizci9 yıl önce
neşet ertaş
bozkırın tezenesi... cahildim dünyanın rengine kandım hayale aldandım boşuna yandım seni İlelebet benimsin sandım ölürüm sevdiğim zehirim sensin evvelim sen oldun ahirim sensin sözüm yok şu benden kırıldığına Gidip başka dala sarıldığıma … devamını gör
C
cevizci9 yıl önce
gemide
kesinlikle kult filmdir. guzel olup olmadigini tartisin bak, ona bi diyecegim yok. ayrica koynunda gun isigi gormemis kufurler barindirir. kardesi icin (bkz)laleli'de bir azize(/bkz)
C
cevizci9 yıl önce
veren kız vs vermeyen kız
veren ya da vermeyen kızların olayıdır. veren kız baş tacıdır tamam, ama vermeyen kız da kraliçe oluyor. hayat ne garip falan...
C
cevizci9 yıl önce
geceye bir fotoğraf bırak
(img:#1400537) ıstırırın yalarınnn dercesine...
© copyright 2005 - 2026