bugün
C
ceteris paribuss5 yıl önce
içki içmeyi marifet sayan insan
Komik insandır. Bazıları vergilere inat onur savaşı demeye çalışıyor. Bu daha trajikomikê. Onur savaşıymış. Hahaytt.
C
ceteris paribuss9 yıl önce
kezban haliyle saçlarını kızıla boyatan türk kızı
çirkinliğine çirkinlik katmak için özel çaba harcayan türk kızıdır. o kezban halini boyada kurtarmaz kaportayı değiştirsek belki. evet.
C
hoşlanılan kızın at olması
dizginlerine sarılıp sizi dörtnala sürecek olan kızdır.
C
kızların tercih ettiği erkek tipi
müzik yapabilen, eğlenilebilecek ve dini inancı tam, güldüren bir erkek olmak. ayrıca eline de parasını almış olsun lütfen bence.
C
kızların tercih ettiği erkek tipi
müzik yapabilen, eğlenilebilecek ve dini inancı tam, güldüren bir erkek olmak. ayrıca eline de parasını almış olsun lütfen bence.
C
sütyenin çıkarıldığı an
pazarcı esnafının eşyaları toplayıp, evine dönme vaktinin geldiğini gösteren andır. edit: başlık başıma, sütyen ikiz başıma.
C
yazarların saat itibarı ile yapmak istedikleri
yazarlara sorulmuş bir sorudur.
C
bershka
ispanyol `inditex` firmasının bir kolu. uçuk kıyafetlere ve fiyatlara sahip.pek bir tutulmuştur anlamadığım nedenlerle. `cevahir alışveriş merkezi`nde ilk olarak konumlanmıştr.
C
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
C
sözlük erkeklerine bir görsel bırak
(img:#1217088)
C
kızıl saçlı beyaz tenli venüs gamzeli kız
özel üretim ise bir sürüm daha isteyin de sizi bulsunlar o zaman aq bıktık anladık.
C
kürk mantolu madonna
isminden dolayı önyargıyla başlamıştım, ilk önce basit bir aşk romanı sandım, birkaç sayfa sonra ise feci yanıldığımı anladım. duygu ve insan tasvirinin mükemmel işlendiği bir solukta okunacak, ince romancık. ~arka kapak yazısı gibi oldu bu da~ daha … devamını gör
C
cumartesi günü çalışan seksi erkek
oto tamircisi olan biscolata erkegidir.
C
sözlük kızlarının saçları
Sozluk kizlarinin saci ve sac rengiyle ilgili Daha kac baslik acilacak bilmiyorum ama karamel-kumraldir efendim. (bkz: yeter artık öğrenin şunu)
C
sözlük kızlarının saçları
Sozluk kizlarinin saci ve sac rengiyle ilgili Daha kac baslik acilacak bilmiyorum ama karamel-kumraldir efendim. (bkz: yeter artık öğrenin şunu)
C
anın görüntüsü
C
pegasus yuzde 50 indirim kampanyası
Bugune özel kampanyadir. Bana dua edin.
C
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
C
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
C
sözlük yazarlarının çocukluk fotoğrafları
[(img:#775684) ]
C
C
anın görüntüsü
C
kaft
Onur Dokuzkardeşler tarafından hazırlanmış ve kendisine ait tasarım T-Shirtleri sattığı sitenin adıdır. Ziyaret etmek isteyenler www.kaft.co/gp adresini kullanabilirler. Onur Dokuzkardeşler, çocukluğundan bu yana sanat, tasarım ve illüstrasyon işleri… devamını gör
C
saç ve sakalla karizma olan erkek
normal olarak tipsiz olup saç ve sakalla karizmatiklik yaratacak kadar da zeki erkektir.
© copyright 2005 - 2026