C
cenderme15 yıl önce
khloe kardashian
kardashian'lar içinde en sağlam karakterli olanı.
C
cenderme15 yıl önce
khloe kardashian
C
cenderme15 yıl önce
khloe kardashian
C
cenderme15 yıl önce
khloe kardashian
C
cenderme15 yıl önce
khloe kardashian
C
cenderme15 yıl önce
khloe kardashian
C
cenderme15 yıl önce
khloe kardashian
C
cenderme15 yıl önce
sarah silverman
komedi filmleriyle öne çıkan amerikalı aktris. 1970' de new hampshire' de doğmuştur.
C
cenderme15 yıl önce
sarah silverman
komedi filmleriyle öne çıkan amerikalı aktris. 1970' de new hampshire' de doğmuştur.
C
cenderme15 yıl önce
sarah silverman
C
cenderme15 yıl önce
sarah silverman
C
cenderme15 yıl önce
sarah silverman
C
cenderme15 yıl önce
pınar öğün
kanal d de yayınlanacak türkan isimli dizi de türkan saylan'ı oynayacak oyuncu.mehmet ali alabora'nın eşiymiş.
C
cenderme15 yıl önce
pınar öğün
kanal d de yayınlanacak türkan isimli dizi de türkan saylan'ı oynayacak oyuncu.mehmet ali alabora'nın eşiymiş.
C
cenderme15 yıl önce
mehmet pakdemirli
`bülent arınç`'ı protesto etmek isteyen öğrencilere: ''Net bir şey söylüyorum size. Siyasi slogan atarsanız. Kimliklerinizi toplarım. Üniversiteden atarım hepinizi. Hemen dağılıyorsunuz. Burası benim ve hepinizin üniversitesi. Burada slogan atamazsı… devamını gör
C
cenderme15 yıl önce
hicbiseyebosunaiclenmeyenadam
hakkımdaki ipne olduğuma dair rivayetlere itibar etmemesini istediğim yazar.
C
cenderme15 yıl önce
türk erkeğinin beğendiği kız tipi
yılllardır yaptığım yoğun araştırmalar ve girdiğim abaza sohbet sitelerindeki deneyimlerimden sonra şu sonucu çıkardım: -160 170 arası, uzun kızıl saçlı, iri ela gözlü, balık etli, iri gögüslü bayanlar. not:sözlükteki bayanlar lütfen bana kızmasın;… devamını gör
© copyright 2005 - 2026