bugün
- arda güler11
- tayyip erdoğan ın artık kabak tadı vermesi8
- dördüncü murad8
- chp liler neden ingiliz düşmanı değil41
- ekrem imamoğlu ile kafayı bozan ak partililer18
- chp nin olmazsa olmazı9
- evli erkek9
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası25
- sırrı süreyya önder54
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi13
- anın görüntüsü11
- evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar8
- fotokopici bi erkek9
- osmanlı yı yeniden kuracağız21
- şeriatçı olduğunu kimseye söyleyemeyenler20
- aşık olmanın avantajları8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler18
- üstad kadir mısıroğlu9
- uyudun mu yazan kız15
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması22
- gecenin şarkısı8
- hıdırellez11
- iyi geceler17
- depresyondan kurtulamamak10
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- gerçeği aramak10
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü12
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız14
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü12
- akrep burcuyum soruları alayım9
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16

entry'ler (3)
Bu ülkenin müfredatı, insanları Atatürk'ten bıktırmak adına 1949 yılında Adnan Menderes'in imzaladığı ABD eğitim komisyonu sayesinde olmuştur. Atatürk'ün milattan önce 2000lere kadar anlattığı Türk tarih kitapları ortadan kaldırılmış, onun yerine kolaylaştırılmış eğitim sistemi adına Atatürk hakkında boş bilgiler veren ve Osmanlı imp. Öven kitaplar, çocuklara sunulmuştur. Bugün insanlar atatürk'ün karga kovaladığını bilir, ama türk harflerine geçildiğinde yaptığı ilk iş olan Kur'anı türkçeleştirme olduğunu bilmez. Bugün kemal isminin hocası tarafından verildiği bilinir, atatürkün italyanların içine girip taradığı camileri nasıl onardığı bilinmez. Adnan menderesin atatürkten bıktırmak amaçlı abd projesini kabul ettiğini söylemiştim zira aynı doğrultuda atatürkü koruma derneği açan, parkların kumsalların ismine atamızın ismini veren(!) adnan menderesin pek de kemalist olduğunu düşünmüyorum. Kısaca atatürkten bıktık diyen kediler defolun
Kendini bilgili göstermeye, karşısındakini tahrik etmeye çalışan kız.
Akp'nin senelerdir iktidar olmasını sağlayan Chp ve Mhp kardeşlerin her boku yemesini beklerim. Bugün Chp'li Sezgin Tanrıkulu'nun "Atatürk keferedir" demesi, Chp Yalova Milletvekili Muharrem ince'nin "Başımızdakinin Dersimli olması en büyük özürdür" diyerek Atatürk'ün Tunceli'de katliam yaptığını savunması, Kılıçdaroğlu'nun "Ben Dersimli Kemalim." "Biz Atatürk'ün Chp'si değiliz" demesi ve onlarca daha saçma konuşmalar. 1980 Kenan Evren darbesinde kapatılıp daha sonra Bülent Arınç'ın kuzeni (Deniz Baykal) tarafından açılan Y-Chp'den her şeyi bekleyin arkadaşlar. Bakın bakalım tatlı su solcularının, gündem takip etmeyen kemalistlerin oyları nasıl bölünüyomuş.