bugün

entry'ler (1)

cemaat

Simdi ben size aile zoru ile 13 yasimda Amerikadaki cemaat okullarindan birine gittigim 4 senelik harcanan yillarimi anlaticam. Bazi kisiler senin dusuncen diyebilir ama bu dusunce degildir ben bizzat 4 sene boyunca cektim. IHMM basliyorum.
Ilk basta bizim okula bi sirketten adam geldi ve Amerikada mukemmel bir hayatin oldugunu soyledi o zamanlar tabi kolejdeyim biraz var tabi balls. Iste adam anlatti soylede boylede her hafta eglencede kizlar playstation bilgisayarlar telefonlar falanlar fistanlar biz saniyoruzki 4 senemiz mukemmel gecicek ingilizcede ogrenicez hem. Neyse falan bindik gittik 10 saat tabi Amerikaya herkes bekliyorki villa falan boyle ozel evler cunku bize oyle dendi. Bi gittik normal binadan 1 kati kiralamislar full bizim 40 kisiyiz.

Biz basta inanamadik kamera sakasi falan dedik neyse hadi girek ne olcak falan bi gittik bi 4 yatak var okadar gerisi ful yalanmis. Dedik neyse hadi yarin olsunda okulda eglenelim havuz falan yapariz gencler bi gittik okul 3 katli her adim attiginda ses cikiyor bildiginiz kiliseyi para verip okula cevirmeye calismislar ama hac isaretleri falan duruyor tabi halen. Cemaat okulu ya neyse iste kizlar falan var hafifden boyle cok az neyse dagildik falan siniflara ilk gun guzel gecti. Tabi bize dediklerki hersey serbest orda 1 hafta sonra adamlar kurallari saydi telefon bilgisayar playstation xbox elektronik alet kesinlikle yasak disariya tek cikmakta yasak. Biz sok biz iptal karsi sokaktaki markete bile tek gidemiyoduk araba carpar diye korkuyolar ya Neyse ben direk ailemi aradim dedim bak boyle boyle falan annem cemaatci benim babam degil. Dedilerki oglum kal seneye aliriz neyse 10. sinif oldum falan dedim ben gitmem oraya cok zorladi herkes ustume geldi falan dedim mk 1 sene daha gideyim neyse. Gittik yine aynisini yaptilar kurallar daha sert ailem 1 seneye alcak saniyom bu arada picler surekli bagis aliyor $5000 her sene yani 15 milyar her sene fazladan sokuyor picler bide yalan atiyolar okula havuz futbol sahasi falan.
Neyse 11 oldum dedim ben burdan kacamam bu cemaatin ben agzina SICIM bende boyle bi nefret olustu bu kuruma karsi falan cok zor gecti kurallar daha sert.

Simdi ben 12. sinifim ve 2 ayim var okulumun bitmesine bakin buyuk konismiyim ama bak bana deselerki 1 milyon vercez gel cemaatci ol ZUKSEN olmam bu serefsizler bak sayiyorum yalanci + para icin herseyini vericek adamlar + kendilerini dinci diye milleti kandiriyolar + bize eziyetler yapiyor bu serefsizler bir suru kurallari yasaklari var + hayatim burda 4 sene boyunca bak vallahi hapisle ayni idi bi farki olmadi. Simdi ben bu serefsizleri neden seveyimki 4 senem burda heba oldu bu serefsizler yalanla seni cekiyolar okula ilk sene atmiyolar cunku ilk sene gidebilirsin ondan sonra ulkene donme sansin yok cunku sende anliyorsunki donersen sinifta kalirsin. Sonra kurallari falan acikliyolar eziyete basliyolar bunlar boyle serefsiz halsiyetsiz ve namussuz insanlar. Benim sahsen 4 senede Amerikada gordugum bunlar din ogretcem diye millete yalan soyleyip paralari cebine atan serefsizler bunlar.

Akliniz varsa cocugunuzu cemaat okuluna yollamayin ben sadece bu kadar diyorum. Bu arada son sozum 4 sene boyunca ben sabrettim dereyi gecene kadar ayiya dayi dedim su 2 ayim bi gecsinde bak agzilarina nasil ziciyorum
© copyright 2005 - 2026