bugün
- mesih düşmanı cinli türk ateistleri25
- yazarların buluşmak istediği yazar11
- dilbigisisi en iyi olan yazar18
- gecenin şarkısı6
- gece açlığı5
- chatgpt ile dertleşmek6
- tutunamayanlar8
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz35
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri35
- arkadaşlar hesabımı gizliyorum7
- dahi anlamındaki de yi ayrı yazmayan sevgili14
- bende eksik olan ne diye düşünmek3
- eski sevgiliyle bakkalda karşılaşmak9
- beyin sinir ve omurilik cerrahisi uzmanı3
- boyumun 2 cm kısalması28
- kızlar bakar mısınız13
- arda güler2
- flörtöz erkek iticiliği3
- tanrılar3
- chatgptyle dertleşmenin artık cidden yapılması2
- orta doğu da 4 tane ulus devlet var9
- sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel11
- sözlük yazarlarını analiz eden yazar5
- ölmek istemek ama ölememek3
- islamda namaz yoktur13
- istanbul da 2 ilçede denize girme yasağı3
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması15
- israil'e saldıran her ulus helaka uğrayacak6
- uludağ sözlük en popüler yazarını seçiyor9
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı19
- chp'nin türkiye'ye yaptıkları5
- gammazlar bakar mısınız3
- sözlük yazarlarının mastürbasyon teknikleri6
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri3
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı21
- nervio19
- bol tereyağlı iskender2
- 12 eylül 2026 suudi arabistanın vurulması8
- true'ye seksi gelmeyen kızlar3
- nişantaşı nda 36 lı tuvalet kağıdıyla yürümek8
- her ilde üniversite kurulması6
- tai lung15
- drama bağımlısı olmak3
- düş sokağı sakinleri3
- işıklar içinde yatsın3
- gammaz olmanın avantajları2
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım12
- hakaret etmek7
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması2
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
entry'ler (19)
Teknolojinin yanında prestijde satın almak isteyenlerin tercih ettiği telefondur kendisi tasarımı cezbedicidir biri size samsung galaxy s2 nin daha üstün olduğunu söylese bile siz bikere o elmaya aşık olmuşsunuzdur.
V12 1001 beygir olduğunu düşünürsek akı bokunu kurtarmayacaktır.
Birbirine tezat gibi görünüyor öyle değilmi?
bunun nedeni günümüz neslinin gerçek atatürkü tanımaması atayı dine karşıymış zannetmesi
bi bakın bakalım atanın gizli vasiyetinde neler var ve neden ben öldükten 50 sene sonra açıklayın dediği vasiyeti hala açıklanmıyor...
Ben söyleyeyim açıklanırsa ülke karışacak ataya sığınan solcular aslında atatürkün dindar biri olduğunu öğrenecek bunu bilen asker 60 darbesinde ziraat bankasında girip vasiyete el koymuşur...
vasiyette nelermi var inanmakta zorlanabilirsiniz
isa nın tekrar geleceğinden...
hz.mehdinin türkiyeden çıkacağından ...
türk devletlerinin birleşip büyük türk islam birliğinin kurulacağından...
bunun nedeni günümüz neslinin gerçek atatürkü tanımaması atayı dine karşıymış zannetmesi
bi bakın bakalım atanın gizli vasiyetinde neler var ve neden ben öldükten 50 sene sonra açıklayın dediği vasiyeti hala açıklanmıyor...
Ben söyleyeyim açıklanırsa ülke karışacak ataya sığınan solcular aslında atatürkün dindar biri olduğunu öğrenecek bunu bilen asker 60 darbesinde ziraat bankasında girip vasiyete el koymuşur...
vasiyette nelermi var inanmakta zorlanabilirsiniz
isa nın tekrar geleceğinden...
hz.mehdinin türkiyeden çıkacağından ...
türk devletlerinin birleşip büyük türk islam birliğinin kurulacağından...
- tak tak
- Eyvah basıldık
- Korma sevgilim kocam iş seyahatinde .
- Eyvah basıldık
- Korma sevgilim kocam iş seyahatinde .
bütün yakışıklı aktörler içerisinde uzun saçın bir insana bu kadar yakıştığı görülmemiştir
Adada götürmediği hatun kalmamıştır öyleki bir sahnede julietle evlenme teklifi edeceğini söylediğinde kate ağlamıştır .
Adada götürmediği hatun kalmamıştır öyleki bir sahnede julietle evlenme teklifi edeceğini söylediğinde kate ağlamıştır .
Bu yazıyı kınıyorum önyargıyla yazılmış din gibi çok önemli ve insanların çok hassas olduğu bir konuyla dalga geçiliyor ateistlerin toplumda söylemekten korktukları bastırdıkları düşünceleri sanal ortamda tiye alarak saldırmaları tipik bir ateist davranışıdır böyle kimseler çoktur sormasnını bilene her sorunun mantıklı bir cevabı vardır.
cinsel bir dürtü olmadan gerçekleşir bazen zor durumda kalabilirsiniz işe geç kalma teleşıyla pantolon giyeceğiniz sırada komik duruma düşersiniz.
bir makina mühendisinin tornaya bakıpta bu neden dönüyor dediğinde fakültelerimizin içler acısı durumunu tekrar hatırlayarak üzüldüğüm mühendistir.
Millet olarak bu kadar entikaya düşkünlüğümüz böyle dizilere hayran olduğumuzdan belli.
istikbal göklerdedir
Mustafa Kemal ATATÜRK.
Mustafa Kemal ATATÜRK.
Daha yeni bir model araba alacağınızı düşündüğünüz ikisine birden binmenin masraflı olduğunu bildiğiniz için.
Yeterince samimi olmadığın birine söyleyerek ortamı bir anda sessizliğe büründüren bir gaf.
ilkel bir terim gibi gözüksede artık bu zamanda kişilerin değil paranın kölesi olduğumuz gerçeğidir.
Büyük ihtimalle yakışıklılığının farkında olmayan erkek cinsidir.
Piyango gibi gördüğümden çıkma ihtimali çok düşük zannettiğim fakat yakın bir arkadaşıma çıktığında kısa bir şok yaşadığım çekiliştir.
Bütün nur cemmatinin AKP ye oy verdiği bilindiğine göre tahmin etmek zor olmasa gerek.
Gece saat 3 ten sonra ben ailemi özledim evime gitmek istiyorum deyip otobüs terminalinde zor vazgeçirdiğim adam.
Shut the fuck up = çeneni kaparmının * .
People ve benzeri otorite sahipi kuruluşların yaşayan en sexy erkek olarak gösterdiği kişidir
nitekim insan onu görünce bir erkek ancak bu kadar yakışıklı olur dedirttiği ve hak verdiği bir aktördür.
nitekim insan onu görünce bir erkek ancak bu kadar yakışıklı olur dedirttiği ve hak verdiği bir aktördür.