bugün
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez13
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği9
- yeni parti52
- kıyafet alışverişi6
- sözlük kızlarının kekleri12
- gebze fm5
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti7
- kadınların kültürel muhabbetlere girmemesi5
- sevgili3
- en iyi web tarayıcısı3
- manifest grubu vs tarkan14
- kız düşürme teknikleri3
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak7
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- taliban vs ışid3
- huzur3
- sözlük erkeklerinin kekleri2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak9
- memeli kuvvetler2
- türk hava yolları2
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi3
- hikayeyi devam ettir54
- 13 akpli istanbul belediyesi5
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi7
- a haber2
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması6
- opera tarayıcıya reklamsız vpnli gizli sörf yapmak2
- peugeot 6044
- türklerin çinli prenseslere olan düşkünlüğü3
- amerika birleşik devletleri2
- sucukçu birader2
- kızlar2
- camlar açık çıplak yatmak5
- ısmet gurbuz 2024'ün havarileri3
- özgürlükçü pedagoji2
- kedilerin artık fare yakalamaması6
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek5
- sinem dedetaş6
- tüm fake hesapların öbür sözlükten gelmiş olması3
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı17
- kürt arkadaşa verilebilecek hediyeler3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- suca suruklenen cocuk8
- dünyanın en komik şeyi2
- kemal kılıçdaroğlu16
- trump başkanlığı dahada zenginleşmek için mi2
- uykuya doyamamak3
- reklam botları2
- nickten isim tahmini yapmak72
entry'ler (19)
Teknolojinin yanında prestijde satın almak isteyenlerin tercih ettiği telefondur kendisi tasarımı cezbedicidir biri size samsung galaxy s2 nin daha üstün olduğunu söylese bile siz bikere o elmaya aşık olmuşsunuzdur.
V12 1001 beygir olduğunu düşünürsek akı bokunu kurtarmayacaktır.
Birbirine tezat gibi görünüyor öyle değilmi?
bunun nedeni günümüz neslinin gerçek atatürkü tanımaması atayı dine karşıymış zannetmesi
bi bakın bakalım atanın gizli vasiyetinde neler var ve neden ben öldükten 50 sene sonra açıklayın dediği vasiyeti hala açıklanmıyor...
Ben söyleyeyim açıklanırsa ülke karışacak ataya sığınan solcular aslında atatürkün dindar biri olduğunu öğrenecek bunu bilen asker 60 darbesinde ziraat bankasında girip vasiyete el koymuşur...
vasiyette nelermi var inanmakta zorlanabilirsiniz
isa nın tekrar geleceğinden...
hz.mehdinin türkiyeden çıkacağından ...
türk devletlerinin birleşip büyük türk islam birliğinin kurulacağından...
bunun nedeni günümüz neslinin gerçek atatürkü tanımaması atayı dine karşıymış zannetmesi
bi bakın bakalım atanın gizli vasiyetinde neler var ve neden ben öldükten 50 sene sonra açıklayın dediği vasiyeti hala açıklanmıyor...
Ben söyleyeyim açıklanırsa ülke karışacak ataya sığınan solcular aslında atatürkün dindar biri olduğunu öğrenecek bunu bilen asker 60 darbesinde ziraat bankasında girip vasiyete el koymuşur...
vasiyette nelermi var inanmakta zorlanabilirsiniz
isa nın tekrar geleceğinden...
hz.mehdinin türkiyeden çıkacağından ...
türk devletlerinin birleşip büyük türk islam birliğinin kurulacağından...
- tak tak
- Eyvah basıldık
- Korma sevgilim kocam iş seyahatinde .
- Eyvah basıldık
- Korma sevgilim kocam iş seyahatinde .
bütün yakışıklı aktörler içerisinde uzun saçın bir insana bu kadar yakıştığı görülmemiştir
Adada götürmediği hatun kalmamıştır öyleki bir sahnede julietle evlenme teklifi edeceğini söylediğinde kate ağlamıştır .
Adada götürmediği hatun kalmamıştır öyleki bir sahnede julietle evlenme teklifi edeceğini söylediğinde kate ağlamıştır .
Bu yazıyı kınıyorum önyargıyla yazılmış din gibi çok önemli ve insanların çok hassas olduğu bir konuyla dalga geçiliyor ateistlerin toplumda söylemekten korktukları bastırdıkları düşünceleri sanal ortamda tiye alarak saldırmaları tipik bir ateist davranışıdır böyle kimseler çoktur sormasnını bilene her sorunun mantıklı bir cevabı vardır.
cinsel bir dürtü olmadan gerçekleşir bazen zor durumda kalabilirsiniz işe geç kalma teleşıyla pantolon giyeceğiniz sırada komik duruma düşersiniz.
bir makina mühendisinin tornaya bakıpta bu neden dönüyor dediğinde fakültelerimizin içler acısı durumunu tekrar hatırlayarak üzüldüğüm mühendistir.
Millet olarak bu kadar entikaya düşkünlüğümüz böyle dizilere hayran olduğumuzdan belli.
istikbal göklerdedir
Mustafa Kemal ATATÜRK.
Mustafa Kemal ATATÜRK.
Daha yeni bir model araba alacağınızı düşündüğünüz ikisine birden binmenin masraflı olduğunu bildiğiniz için.
Yeterince samimi olmadığın birine söyleyerek ortamı bir anda sessizliğe büründüren bir gaf.
ilkel bir terim gibi gözüksede artık bu zamanda kişilerin değil paranın kölesi olduğumuz gerçeğidir.
Büyük ihtimalle yakışıklılığının farkında olmayan erkek cinsidir.
Piyango gibi gördüğümden çıkma ihtimali çok düşük zannettiğim fakat yakın bir arkadaşıma çıktığında kısa bir şok yaşadığım çekiliştir.
Bütün nur cemmatinin AKP ye oy verdiği bilindiğine göre tahmin etmek zor olmasa gerek.
Gece saat 3 ten sonra ben ailemi özledim evime gitmek istiyorum deyip otobüs terminalinde zor vazgeçirdiğim adam.
Shut the fuck up = çeneni kaparmının * .
People ve benzeri otorite sahipi kuruluşların yaşayan en sexy erkek olarak gösterdiği kişidir
nitekim insan onu görünce bir erkek ancak bu kadar yakışıklı olur dedirttiği ve hak verdiği bir aktördür.
nitekim insan onu görünce bir erkek ancak bu kadar yakışıklı olur dedirttiği ve hak verdiği bir aktördür.