bugün
C
cavo13 yıl önce
resul balay lady gaga benzerliği
lady gaga'nın dönmeden önceki haliyle resul balay arasındaki inanılmaz benzerliktir efendim. buyrun görseliniz. lady gaga (img:#325056) lady gaga erkek versiyonu (img:#325055) resul balay (img:#325054)
C
cavo13 yıl önce
lady gaga'nın dönmeden önceki haliyle resul balay arasındaki inanılmaz benzerliktir efendim. buyrun görseliniz. lady gaga (img:#325056) lady gaga erkek versiyonu (img:#325055) resul balay (img:#325054)
C
cavo13 yıl önce
C
cavo15 yıl önce
miroslaw szymkowiak
trabzonsporun polonyalı futbolcusu..takdir edilesi bir kişi..öldürücü ara pasları ve güzel şutları var..sakatlandıktan sonra formunda belirgin bir düşüş var ama kendini toparlayacaktır
C
cavo15 yıl önce
miroslaw szymkowiak
trabzonsporun polonyalı futbolcusu..takdir edilesi bir kişi..öldürücü ara pasları ve güzel şutları var..sakatlandıktan sonra formunda belirgin bir düşüş var ama kendini toparlayacaktır
C
cavo15 yıl önce
john terry
chelsea'nin 1980 doğumlu savaşçı,mücadeleci;ingiltere milli takımında da oynayan defansı.kornerlerde ileri çıkarak gol arar,3 dakikada 2 gol attığını görmüştüm.gerektiğinde yaptığı sert müdahaleler ile tam bir stoperdir,takım arkadaşlarını iyi yönlen… devamını gör
© copyright 2005 - 2026