bugün

entry'ler (5)

otobüsün eylemcilere biber gazı sıkması

herhangi bir görsel bulunduktan sonra, "hemen buna uygun bir başlık açmalıyım" düşünceleri içerisinde ortaya konan hede. Her güzel şeyin bir sonu vardır, bu gezi parkı geyikleri de yolun sonuna geldi artık. Bundan sonra şebeklik adına yapılabilecek birşeylerin kaldığını sanmıyorum. En fazla;

(bkz: gezi parkı direnişinden arta kalan kareler)

ambulansa yol veren direnişçiler

e onuda yapsınlar artık dediğim direnişçilerdir. Ne kadar övüldü bu direniş olayı. Nerde çocuk, yaşlı var resmi çekilip reklam yapıldı. Yalandan namazlar kılındı, kimileri olayların fitilini ateşlemek ve provoke etme amacıyla basına yalan ölüm haberleri sundu.

Ne kemalist, ne şakirt, ne faşist, ne de koministim. Tarafsız gözle bakıldığında görülenler bunlardır. Ha iyi ve örnek gösterilesi davranışlar yok mu? Elbette var. Ama bazen çok abartılıyor. Neredeyse şöyle başlıklar açılacak efendim;

(bkz: nefes alan direnişçi)

johnny depp

halen filmlerini izleyerek zaman geçirdiğimiz yaşlanmış olan usta aktörler arasına girmiş olan aktör. Diğerleri için;

(bkz: morgan freeman)
(bkz: sylvester stallone)
(bkz: tom cruise)
(bkz: kevin costner)
(bkz: nicholas cage)
(bkz: jackie chen)

rte nin ağaç diktim iddiası

abartılmış bir recep tayyip erdoğan iddiası. Hesaplamalara göre; günde 700 bin, saniyede ise 9 ağaca tekabul ediyor. Değil türkiye, dünyada bile böyle bir rakama ulaşmak zor.

herkesin haram para kazandığı gerçeği

pek katılmadığım önerme. Kendini haram para/mal yememeye adayan insanlar var. O kadar dikkatle elbette ki haram para yemeden de yaşayabilir.