bugün
- şiir yazan erkek16
- yavaş araba kullanmanın daha tehlikeli olması8
- çağla idi19
- ne oldu bana5
- kadınları susturmanın en iyi yolu11
- birini kırmadan nasıl iletişimi kesersiniz14
- özelden alet fotosu atan erkek yazar8
- sevişmek istenen ünlüler10
- beni linç ettiler abi8
- aynı anda iki kişiye aşık olmak13
- çok bekar olan sözlük kızı9
- modacıyım ayağına kız tavlayan sözlük yazarı10
- sözlükteki flört listem9
- sözlüğe mesaj yazar gibi entry giren tipler10
- sözlük kızlarının siteye fotoğraf atması17
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri24
- beni kimsenin gözünde canlandıramaması4
- arkadaşlar özür dilerim11
- 0 0 727
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak9
- bilinç açık şekilde uyumak3
- sarapci koala hatayi28
- köylülere hakaret eden yazarlar5
- sözlükte cilveleşen yazarlara eksi oy vermek6
- traveler vs iock6
- kafaya sıkmak4
- neden bu kadar kişi online5
- true neden sevilmiyor sorunsalı28
- yazarların gördüğü rüyalar2
- uzun saçlı erkek3
- ay takvimine göre konserve yapmak10
- sevgi yeter mi4
- mesaj alımı kapalı olan yazarın mesaj atması3
- 8 milyar insan aynı anda osurursa ne olur6
- sözlükteki linç kültürü5
- fusya semsiyeli yabanci7
- karşı cinse sorulan sorular8
- beybi leydi seksiliği6
- babaların sorduğu ilginç sorular10
- köfteci yusuf5
- sözlüğün embesillerle dolu olması3
- gocu abi7
- politize olmuş sözlük erkeği5
- sözlük yazarlarının normal kombinleri12
- köylü milletin efendisi midir3
- viski kola15
- köylüyü aşağlayan güruhun aslnda köy çıkşlı olması3
- cilveleşenler özele geçebilir mi sözlük kasıyor3
- doblolu enişte4
- bu başlık altında saçmalıyoruz7
entry'ler (15)
Beyaz melek , kingkong , recep ivedik , hızlı ve öfkeli.
Kumanda , çakmak , anahtar , çorap , akıl.
Çöpe giden bir ilk yarı izledim . Öncelikle bilic mustafa pektemek tercihiyle çuvallamiş durumda. Mustafa herzaman ki gibi kötü oyunuyla şaşırtmadı. Cenk ve dembaba girip mustafa ve olcayı kenara çekmez ise bu maçı alamayız.
Yıkılmadım ayaktayım mesajı vermeye çalışıyor olması kuvvetle birisidir.
Birde öğretmen olmak ise hayali çok iyi bir tercihi yapıcak olan kişidir
Mütevazi yaşamaktan zevk alabilen biridir.
Mütevazi yaşamaktan zevk alabilen biridir.
Çok uyuyorum bu aylarda nedense bende anlamadım . Depresif bir halde olunca baş gösteren bir durum .
Ortadoğu ile ilgili konuşurdum muhtemelen . Arapların olduğu yerlerdeki tecavüz , taciz , ölümler bunları konuşurdum.
Bayanlarımız spor salonlarına gidince kardiyo yapsınlar yeter onlara. dumbel kaldırmak veya halter kaldırmak onların vücutları için ideal degil . zaten bu işi profesyonel bayan sporcularımız güzelce yapıyor.
Evet vardır. Sadece dürüst erkeklere , güvenilir erkeklere bakarlar.
an itibariyle ahmet davutoğlu'na milliyetçilik hakkında tarihi ayarlar vermektedir. harika konuşuyor.
çelişkili bir insanın diyecegi bir söz. tutarlı olmakta fayda var.
türk devletleri dışında şahsen sevilmiyoruz.
türk erkeğiyle tanışıp da türk erkeğinden memnun kalmayan hiçbir milletten kız olmamıştır. türk kızları da dahil olmak üzere milyarlarca kız türk erkeği için yanıp tutuşur.
özetlemek gerekirse, türk erkeği için "o boylu boslu, enfes yakışıklılıktaki, efendi erkeklersiz yaşayamayız" dediler.
türk erkeğini kim beğenmez ya hu? adamlarda ortalama boy 1.85-1.90. hele gözleri, ah o türk erkeğinin ela gözden, buz mavisine kadar olan çekici gözleri. bu topraklarda keçi boku gibi götüntüsü olan, boş ve anlamsız bakan türk erkeği gözü yoktur, asla olmaz.
türk erkeğinin fiziği de dillere destandır. üçgen vücudu, aşırı kıllı olmayan bedeniyle az genç kızın yüreğini hop ettirmedi keratalar. hınzır türk erkeği işte, çapkın şey.
hele karakter, hele zeka. türk erkeğinin karakterini ve zekasını yazamayız, kelimeler kifayetsiz kalır.
türk erkeği için asla kaba, kısa boylu, ter kokulu diyen olmamıştır. diyen olmuşsa da kıskançlığından demiştir. çünkü adeta iskandinav tanrılarını andıran türk erkeği temiz, kibar ve yakışıklıdır.
türkiye hiçbir mecrada kızlar tarafından engellenmemiştir çünkü önüne gelen kadından seks dilenen abazan değildir türk erkeği.
türk erkeği, dünyadaki cennettir.
özetlemek gerekirse, türk erkeği için "o boylu boslu, enfes yakışıklılıktaki, efendi erkeklersiz yaşayamayız" dediler.
türk erkeğini kim beğenmez ya hu? adamlarda ortalama boy 1.85-1.90. hele gözleri, ah o türk erkeğinin ela gözden, buz mavisine kadar olan çekici gözleri. bu topraklarda keçi boku gibi götüntüsü olan, boş ve anlamsız bakan türk erkeği gözü yoktur, asla olmaz.
türk erkeğinin fiziği de dillere destandır. üçgen vücudu, aşırı kıllı olmayan bedeniyle az genç kızın yüreğini hop ettirmedi keratalar. hınzır türk erkeği işte, çapkın şey.
hele karakter, hele zeka. türk erkeğinin karakterini ve zekasını yazamayız, kelimeler kifayetsiz kalır.
türk erkeği için asla kaba, kısa boylu, ter kokulu diyen olmamıştır. diyen olmuşsa da kıskançlığından demiştir. çünkü adeta iskandinav tanrılarını andıran türk erkeği temiz, kibar ve yakışıklıdır.
türkiye hiçbir mecrada kızlar tarafından engellenmemiştir çünkü önüne gelen kadından seks dilenen abazan değildir türk erkeği.
türk erkeği, dünyadaki cennettir.
3 mayıs'ta güneş farklı doğar altaylardan...
bozkurt gibidir güneş, tulpar gibi süzülür göklerden, ülgen'den selam getirir turan'ın evlatlarına...
3 mayıs'ta güneş kutlu ışığıyla ısıtır asenaları, oğuzları, bozkurtları.
ve ural dağları'nın görkemli kıpçaklarını, tanrı dağ'ın kırgız evlatlarını...
3 mayıs'ta başka aydınlanır sakarya, tuna ve hazar. emir verir kayra han başbuğlarına...
3 mayıs'ta şaha kalkar ahaltekeler. kan terler su içerler vistül'de, volga'da.
soyumuz asil, soyumuz kadim ne mutlu bize.
oğuz'u, kıpçak'ı, macar'ı, kazak'ı.
hepsi tomris'in evlatları, attila torunları.
ne mutlu türküm diyene.
3 mayıs türkçülük bayramımız kut'lu olsun...
bozkurt gibidir güneş, tulpar gibi süzülür göklerden, ülgen'den selam getirir turan'ın evlatlarına...
3 mayıs'ta güneş kutlu ışığıyla ısıtır asenaları, oğuzları, bozkurtları.
ve ural dağları'nın görkemli kıpçaklarını, tanrı dağ'ın kırgız evlatlarını...
3 mayıs'ta başka aydınlanır sakarya, tuna ve hazar. emir verir kayra han başbuğlarına...
3 mayıs'ta şaha kalkar ahaltekeler. kan terler su içerler vistül'de, volga'da.
soyumuz asil, soyumuz kadim ne mutlu bize.
oğuz'u, kıpçak'ı, macar'ı, kazak'ı.
hepsi tomris'in evlatları, attila torunları.
ne mutlu türküm diyene.
3 mayıs türkçülük bayramımız kut'lu olsun...