entry'ler (1)

kızın mesajı görüp cevap vermemesi

Şimdi Perşembe 21.40 da bizim sınıftan kıza mesaj attım o sıra çevrim içi değildi kız sınıfta önümde oturmakta ama sıranın sol tarafında ben kendi sıramın solundayım. Neyse saat 23.30 gibi kız çevrim içi mesajı görmüş cevap vermemiş bende ''Kızın önemli bir işi vardır saatte geç oldu'' dedim ne de olsa yarın okul var

Sabah kalktım hazırlığımı falan yaptım telefona bakıyorum. Kız çevrim içi ama hala cevap yok. Her halde okulda cevap verir falan sanıyorum. Neyse okula gittim ilk 2 dersimiz boştu bizim okulda blok ders uygulanıyor. Arkadaşlarla bizim bir arkadaşın hoşlandığı kız var onu ayarlamaya çalışıyoruz çocuğu gaza getiriyoruz falan maçı seyrediyoruz, 11 lerin birileri yakalayıp havaya fırlatışını falan seyrediyoruz tabi o fırlatışların sonu bok yoluna gidiyor bir çocuk yaralanıyor neyse bu geçen zamanda cevap vermeyen kızla göz göze geliyoruz. Kız bir kere bile gelip cevap vermiyor.

Sonra aradan 3 saat(ders saati 1. 2. ders gibi) geçiyor. 6.Dersteyiz ders müzik hoca bizi serbest bırakıyor. Biz de açıyoruz telefonu bende kankamla yazışıyorum. O sırada önümde oturan arkadaşım ''Kanka neti açsana'' diyor. Bende ''Tamam kanka ver telefonu şifreyi gireyim'' diyorum çocuğa da şifreyi veriyorum. Tabi sonra bakıyorum 4 veya 6 cihaz benim netime bağlı bende ''Abi t*ş*k mı geçiyorsunuz'' gibi tepki veriyorum.

Neyse şifreyi değiştiriyorum öndeki arkadaşıma da veriyorum şifreyi aradan 5 dk falan geçince tam hatırlamıyorum daha az da olabilir. Arkadaşım elinde başka bir telefonla ''Şu telefona da şifreyi girsene'' diyor. O telefonun cevap vermeyen kızın telefonu olduğunda biliyorum da ama bilmemezlikten geliyorum. Kız da o sıra kafasına az çevirerek bana bakıyor. Bende fark etmemezlikten geliyorum. Şifreyi girdim kız bir teşekkür bile etmiyor. Sonra ben bağlı cihazlara bakarken öndeki arkadaşıma ''Kanka wifi ye kapatıp açsana'' diyorum onun hangi cihaz olduğunu anlıyorum sonra ''Diğer cihaz kim la'' diyorum arkadaşım o kızı gösteriyor.

Neyse bu kızdan hoşlanıyordum sınıftaki erkeklerin %80 i falan bu kızdan hoşlanıyor. Ben sorulara kalkarken, sınav bitirince kopya çekeni görüp onla eğlenirken ya da serbestken aniden ayağı kalkınca falan kız sadece bana bakıyor ikimizin yüzü arasında maksimum 5 cm falan oluyor gülerek bakıyor. Ben dersi dinlerken, bir şeyle uğraşırken ya da arkadaşlarla sohbet ederken kız çaktırmadan bakmaya ya da saçını arkaya atıp uzun bir süre bakmaya başlıyor bende görmezden geliyorum ama en sonunda kıza bakıp ''Ne oldu?'' diyorum kızla 5 saniye bakıştıktan sonra kız önüne dönüyor. Tabi bu kızın bakışları sevgilisi olmadan ve olduktan sonra hep oluyor. Kızın sevgilisi olunca ben sevgilisi olan kıza bakmam diyerek kızdan az da uzak durmaya çalıştım ama hala da hoşlanıyordum.

Adımın y*vş*ğa çıkmasını da istemem şerefim ve gururuma yakıştıramam. Ama bu %80 lik dediğim aşkı için ölen kısım sevgilisine bakmazsısın kıza sürekli yürüyorlar ve ben ondan hoşlanmıyorum kanka olarak bakıyorum falan diyorlar bana yalan söylüyorlar ve her fırsatta sevgilinden ayrılacan mı diyorlar.

Neyse bu kızın bana 2 gündür cevap vermemesi beni baya sinirlendiriyor ve hala cevap vermicekse artık o hiç var olmamış gibi yapıcam. Bu durumda ne yapıcam kıza mesajı attıktan sonra tekrar bir mesajda atmadım ne yapmamı tavsiye edersiniz?